[Hellwings] Vizel vs. [СМЕРШ] StarFighter
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- Sagittarius
- Редник (Private)
- Регистриран: съб фев 11, 2006 3:10 pm
- Контакти:
Помолиха ме да пусна тази битка. Яко бой 10 рунда - равен резултат.
Vizel vs. StarFighter
Оригинал
Който е намазал от рециклажа може да се похвали , защото доколкото ми съобщиха нападателят не го е взел.
Едит: 30.05.2008 Контраатака на StarFighter:
StarFighter vs. Vizel
Vizel vs. StarFighter
Оригинал
Който е намазал от рециклажа може да се похвали , защото доколкото ми съобщиха нападателят не го е взел.
Едит: 30.05.2008 Контраатака на StarFighter:
StarFighter vs. Vizel
Последна промяна от Sagittarius на съб май 31, 2008 1:05 pm, променено общо 1 път.
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm
-
DaManX
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
Поздравления за Файтъра, че е посрещнал, ама да сложи и битката с която е направил 14к бойни точки, само да не ми казва, че пак, като предния рунд бута сателитите на хората за да ме стигне
Или е направил битка преди тая чрез която да му е такава малка флотата. Нека се обади, нали ме накара да си слагам битките в трибуната, нека видим неговата.
Последна промяна от JackDaniels на пон май 26, 2008 11:59 am, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Само едно не ми е ясно ...защо като е умишлето веднага след това е пуснал протекция ? Дали Стар когато са го ударели не е решил да изкреви малко нещата за да изглежда като велик боец (за някой) . Стар един съвет стой си на 30к точки троши кораби на хора който не знаят още какво е това СЕИВ и в очите на някои хора може да се издигнеш като играч. За тези точки прекалено мизерна флота имаш
( да не забравим това ,че някаде имаш рецита) 
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
Не му е цялата флота това, най-вероятно по мой изчисления е направил здрава битка преди това ..Тук губи само 6к, при условие, че беше 42к, а сега е 31, значи по пътя преди тая или след нея е изгубил още 5к и евентуално спечелил честно 13/14к бойни точки. Освен ако наистина не е решил пак да бута сатките на някой, но не ми излизат изчисленията да е така, така, че само той си знае, пък дали ще сподели, да видим ..
Последна промяна от JackDaniels на пон май 26, 2008 12:39 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."