не жали Немезис не жали

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
ACTIVEX
Редник (Private)
Регистриран: вт фев 26, 2008 11:57 am
Контакти:

Мнение от ACTIVEX »

Наказан сте поради някаква причина (вулгарни, обидни изрази или нечестна игра).
След изтичане на наказанието акаунтът ви ще бъде автоматично активиран до 30 минути, ако не го активирате сами.
Вижте таблицата с наказаните и за причината за наказанието
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Ако кажеш и защо е в оффтопик темата..... :lol:

П.П.

http://www.bulfleet.org/forum/index.php ... t&p=486946

Ясноооо, искаш да се покажеш колко голям боец си :)
Последна промяна от Fallen_angel на нед май 25, 2008 9:06 pm, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
ACTIVEX
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от ACTIVEX »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ May 25 2008, 23:04) Ако кажеш и защо е в оффтопик темата..... :lol:

П.П.

http://www.bulfleet.org/forum/index.php ... t&p=486946

Ясноооо, искаш да се покажеш колко голям боец си :)
защото велики занулителю, на каквото там се имаш такова беше обещанието
Последна промяна от ACTIVEX на нед май 25, 2008 9:10 pm, променено общо 1 път.
След изтичане на наказанието акаунтът ви ще бъде автоматично активиран до 30 минути, ако не го активирате сами.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Аз съм форумен занулител, не ме ругай!В играта съм касичка! :)

Аз питам защо след като има трибуна и битката е пусната там, ти я пускаш в оффтопик?Въпроса е риторичен :) Гледай дали ти копат мините по 10х :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
ACTIVEX
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от ACTIVEX »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ May 25 2008, 23:12) Аз съм форумен занулител, не ме ругай!В играта съм касичка! :)

Аз питам защо след като има трибуна и битката е пусната там, ти я пускаш в оффтопик?Въпроса е риторичен :) Гледай дали ти копат мините по 10х :)
пич колко пъти съм ти казал да не ме апострофориш неподготвен, знам че имаш афинитет към мъжката плът но чак пък толкова ............... пуснал съм го тука защотот той/тя каза, ще дразне 1-2 коментара и искам да са отделно от общите ..............айде ходи да пасеш овцете
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Ем хубаво де, поне драсни 1-2 реда и ние простосмъртните да разберем защо иде реч :c022:
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Сега остана да постнеш великата си битка от LL в чуждестранния раздел и мисията ще бъде изпълнена на 100% :c022:

Легенда:
LL-Lamerland
Последна промяна от Skullcollector` на нед май 25, 2008 9:32 pm, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
ACTIVEX
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от ACTIVEX »

ами преди врмеме немезис беше нападнал с 5 знс-та противник (корхмор),разбирасе беше посрепнат както подобава с 12к скаути и това му беше ............. целта на тази битка беше да се съборят 5-те знс-та но забравих да пусна 12 рунда и от сулидарност към противника не пуснах цялата флота за да не каже немезис пак си си намерил някой слаб :) е това е от мен
messiah
Редник (Private)
Регистриран: нед авг 26, 2007 3:16 pm
Контакти:

Мнение от messiah »

Skullcollector` написа:Цитат(Skullcollector` @ May 25 2008, 23:32) Сега остана да постнеш великата си битка от LL в чуждестранния раздел и мисията ще бъде изпълнена на 100% :c022:

Легенда:
LL-Lamerland
Брех, добре че има такива остроумници какво ли щяхме да правиме инак....Освен това много ме дразнят разни, които викат на 3та Lamerland. И аз не играя там, и на мен не ми харесва вселената, но не си позволявам да я обиждам. Още повече - като я наричаш ламерленд, почни там да те видиме кво ще направиш...Аман...

До автора на темата - виж какво е "детмач".....
Потребителски аватар
ACTIVEX
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от ACTIVEX »

messiah написа:Цитат(messiah @ May 25 2008, 23:48) Брех, добре че има такива остроумници какво ли щяхме да правиме инак....Освен това много ме дразнят разни, които викат на 3та Lamerland. И аз не играя там, и на мен не ми харесва вселената, но не си позволявам да я обиждам. Още повече - като я наричаш ламерленд, почни там да те видиме кво ще направиш...Аман...

До автора на темата - виж какво е "детмач".....
и на мен ми писна някой да ми дава наставления, е прочети за какво съм я постнал тука и как и тогава давай наставления ...................................
има я и в трубуната
Последна промяна от ACTIVEX на нед май 25, 2008 9:53 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Off Topic”