[MERLIN]Rainbow_eyes vs. [MASON]nabora

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Primal Fear
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 03, 2008 6:20 pm
Контакти:

Мнение от Primal Fear »

Предполагах,че битката ми с volter в неделя ще е последната ми изява във рунда,ама то какво стана... :c022:
Вчерашният ден беше по отегчителен от всеки друг.Сивото еднообразие на тъпия делник ме беше притиснало здраво в мечешка прегръдка.Отпуснат на стола в службата като пран вълнен парцал на селски дувар,аз си гледах работата смело и усърдно,а именно кибичене и безделие.Броях мухите(набор 2008) как весело се гонят(всъщност не знам дали им е било весело,но това непрекъснато обикаляне в стаята би трябвало да има някаква цел все пак) и когато най-сетне със сигурност установих точния им брой,това занимание ми стана безинтересно и реших да проверя как се развива галактическата ми империя.Няколко каляски бяха в заключителна фаза на строеж-роботите правеха последните заварки по корпуса,а благодарение на развитите ни технологии главният инженер дори успя да вгради високооборотна автоматична пералня и сокоизтисквачка в задната част на трюма. :a013: Мързеливците в мините само се потриваха и почесваха,някой дори четяха последния брой на "Лична драма" и изобщо не им пукаше,че вселената е към края си.За тях по-важно беше да спечелят чифт използвани чорапи на покер,от колкото копането и рафинирането на суровините,пффф :a066: И понеже всичко в хипер-мега-ултра-турбо огромната ми империя си вървеше по старому без особени промени(с изключение на неочаквано рязкото покачаване цените на високооборотните автоматични перални и сокоизтисквачките),реших да хвърля око на съседните владения.Всички бяха си покрили флотите,натъпкали ценните ресурси в буркани,които после прилежно закопали в задния двор под левия клон на голямата круша.Тогава изненадващо в един от докладите видях 20 транспортьора(БЯХА ДОРИ НА 2-РО НИВО!!!) и радостно чувство премина през тялото ми.Чувствах се като пенсионер,държащ новия "Трета възраст" в ръцете си.Бях готов да пусна няколко бандита да разбия клетите транспортьори,но в този момент се сетих,че на около 100-тина системи по-надолу един до друг има двама човека,потенциални цели.Въпреки,че до сега не бях виждал нищо съществено на тези две планети,реших да пусна няколко сонди ей така,профилактично и без особени надежди да открия нещо апетитно.Сондите стигнаха целта си и се върнаха,а аз през това време зяпах спортните сайтове и с живо вълнение четях статия на тема "Превърнаха стадиона на селски отбор в царевична нива"(или нещо подобно).Чак когато излязох от транса,в който бях изпаднал с тая шокираща новина,се сетих за сондите.След няколко прецъквания на мишката се оказах лице в лице с реалността-една от сондите беше донесла радостната вест,че на планетата на nabora има стабилна флота,а самият той не е влизал от около час.В този миг забравих за селския стадион,а секунда по-късно едновременно си спомних и забравих за 20-те транспортьора-процесорът в кратуната ми бачкаше на 100,5%.Дори не се и сетих да сметна битката с калкулатора преди да пусна атаката-всяка секунда беше важна.Не ме спря и големия разход на газ,все пак целта беше на около 100 системи,а мойте тенекиени лами гълтаха много(газ де :P ).Единственото,което ме тревожеше беше дългото време на полета-малко повече от 30 мин.Така в следващия половин час любима клавиатурна комбинация ми стана F5+Enter.Очаквах всеки момент nabora да се появи и да осуети плана ми.Да,ама това така и не ставаше.По едно време забелязах,че сякаш мухите кръжат по-бавно от преди и не са толкова радостни...Май времето беше решило да спре точно преди удара.
Така след много чакане,много нерви,много пот и много цигари(е,колко много да са били,май две) списъка с текущите полети леко се съкрати-атаката беше минала!С трепереща ръка едвам уцелих менюто "Новини" на третия път и видях доклада...Много готино се почувствах,шъ знайти!Все пак бях занулил прях конкурент в класацията по бойни точки :) :dizzy: :dizzy:

http://u3.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=2082924a

Искам да кажа и две думи за nabora.Предполагам човекът е бил възпрепятстван да си наглежда акаунта и за това е допуснал тази грешка.Но в крайна сметка nabora се доказа като много добър играч,за това говори класирането му по бойни точки и факта,че е оцелял почти до края.Оказа се и че е спортсмен(ЛС от него след битката):

nabora

2008-21-05 20:12:49 Докладвай

браво, браво ;)
... абе не ми беше това идеята за
тая вечер, но пък вече няма да се
чудя в кой да се блъсна
благодаря, че ме отърва от тая грижа
... и ти пожелавам още много успехи
- за да мога да кажа \"най-добрия ме
наби\" :d

чао
Отговори Изтрий

Пожелавам му успех в следващия рунд!!!

Рециклажът е събран и ще бъде използван за направата на кръстосвачи,да!

П.С. Май пак трябва да се примоля на някой добър самарянин за бекъп(подозирам обаче,че ще се отзове самарянка :) )

misterya: Мдааа ... :) Бекъп
Последна промяна от Primal Fear на ср май 28, 2008 12:23 am, променено общо 1 път.
The chance you got comes never twice
Do your best, and do it right!
Time will come but don't you hide
You are on your way!
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”