Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Ха сега да ви вида зомбячи. Вашето мнение за компютрите, да видя кой по какъв начин мислят. Дали някога като имаме деца, ще им взимаме компютри, или ще ги записваме да спортуват
пп.Моля за някой модератор да промени правописната ми грешка Развалят
пп2 Мерси
Последна промяна от Mo`Money на чет май 22, 2008 3:35 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Че аз си изкарвам хляба чрез компютъра... Сиреч, той ми е основното средство за работа!
Въпросите в Анкетата са леко остаряли и демоде, връщат ме в миналия век през `80те, това е моето мнение.
Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Емм не така, то си е и зараза да кибичиш по 20ч пред компютъра а наборите ти да се наливат със водка. Или да гледаш деца 10г който цъкат кънтар страи и лапад големи дюнери и са станали лоени топки .Не знам това е мое мнение
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
ЗмеяСпас написа:Цитат(ЗмеяСпас @ May 20 2008, 11:33) Че и по назад.
Аз съм сигурен, че Мо Мъни може и сам да пресметне, какво би коствало за бизнеса му, липсата на компютри...
Времето на Комюнизма ... счетовдство събрано в няколко тлъсти папки, всичко се пише на хартия, няма резервации по интернет и прочее
Абе прав си . Ама въпреки това пречат
Да прибавим и музика, филми и средства за комуникация дето ти правят живота по-лесен и приятен.
Личностен проблем си е дали ще висиш цял ден пред компа или ще правиш нещо по-приятно ( алтернативи много ). Сам казваш, че вместо да цъкаш можеш да бъдеш с компания в някоя кръчма ... и ако пак избереш компа - ми да, явно трябва да имаш някакъв умствен проблем
Последна промяна от Stankata на вт май 20, 2008 9:41 am, променено общо 1 път.
Аз си вися пред компютъра по цял ден, но само защото това ми е работата. Иначе през останалото време се опитвам да балансирам нещата с някои по-здравословни занимания като спорта и пиенето
и започваш да се чудиш.... каква ли анкета са провели навремето, при откриването на печатната преса примерно...
да не говорим за разни еретици като Джордано Бруно - тях направо на кладата... баси мозъците - да твърдят че земята е кръгла и се върти....
а и като се замислиш, ако Колон не бе тръгнал да търси Индия, колко добре щяхме да си живеем.
Това картофи, шоколад, домати, текила, а бре все вредни неща нямаше да ги има и да накърняват развитието на младото поколение....
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]