История лично от мен да кажа няма, просто си ме хареса, колонизира до мен човека и няколко дни чакане и малко късметец и.... като съм Блейка така става
Поздрави на Звездния боец както и на целия му съюз, добре си джиткат
И със здраве реца
Btw: Това не ми е цялата флота има тук-таме още около 200 скаута някъде
Последна промяна от bobon4e на съб май 17, 2008 1:19 pm, променено общо 1 път.
[url=http://greek-radio.hit.bg/][/url]
[color=pink]Друго[/color][color=green] си[/color][color=pink] е[/color][color=green] сезона [/color][color=pink]на[/color][color=green] Дините[/color][color=pink]!!![/color]
[url=http://greek-radio.hit.bg/]Само гръцки хитове и поп-фолк парчета! - НОН СТОП[/url]
bobon4e написа:QUOTE(bobon4e @ May 17 2008, 14:55) История лично от мен да кажа няма, просто си ме хареса, колонизира до мен човека и няколко дни чакане и малко късметец и.... като съм Блейка така става
Поздрави на Звездния боец както и на целия му съюз, добре си джитката
И със здраве реца
Btw: Това не ми е цялата флота има тук-таме още около 200 скаута някъде
Хубава битка е направил лидера ни. Репект за защитника и бързо въстановяване.
Последна промяна от DaManX на съб май 17, 2008 1:11 pm, променено общо 1 път.
StarFighter написа:Цитат(StarFighter @ May 17 2008, 14:31) По принцип не поствам битките си - няма смисъл ,тук защитника реши да го направи - човека ме поздрави и се даржа много културно което му прави чест.
а горното изказване ми хареса много особенно болттнатата дума Джак
Хахаха, за момент си помислих, че няма да го забележите и се бях разочаровал, междудругото давам ти ляв мигач, класацията по бойни си е моя, поне докато играя
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
JackDaniels написа:QUOTE(JackDaniels @ May 17 2008, 15:41) Тъкмо ще започнеш на чисто и вместо хвърчила ще можеш да сглобиш някой кораб. Тея СМЕРШ са почти много добър отбор ...
ха ха хвърчила ама зависи от случая. направи 15-20к скаути и гледай как трошат знс за секунди
всеки кораб си има предимства а срещу знс няма по добри от скаутите!
dimas-empire написа:Цитат(dimas-empire @ May 17 2008, 15:00) ха ха хвърчила ама зависи от случая. направи 15-20к скаути и гледай как трошат знс за секунди
всеки кораб си има предимства а срещу знс няма по добри от скаутите!
Има още доста време да я поиграеш тая игрица докато я схванеш. Флота от скаути едва ли някога ще стигне дотам, че да си изпробва демиджа върху дини, най-често свършва по описания по-горе начин. да не говорим, че тоя дето е извадил(вече не се купуват) със сигурност не е ловен от гората да пуска непокрити дини на обречена атака срещу скаути ...
Последна промяна от JackDaniels на съб май 17, 2008 4:14 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."