Retro_fen.vs.iuda

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Retro_fen
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 26, 2007 9:42 pm
Контакти:

Мнение от Retro_fen »

Последна промяна от Retro_fen на пет май 09, 2008 3:19 pm, променено общо 1 път.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Ама защо си в мод бре... Ех :( Шубето е голям страх :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

Fallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ May 9 2008, 13:40) Ама защо си в мод бре... Ех :( Шубето е голям страх :)
Може би, защото трябва да си възвърне загубите на звездни. Те не се продават и т.н.
Не се ли замисляш, че в момента Юда е лесна мишена на Ретро. Юда няма звездни => Ретро може да лети на където си иска по Юда.

За Ретро, едно голямо браво. От много отдавна не бях чувал някой да лети по Юда & со. За Юда, няма какво да се каже, ние си го знаем що за играч е :)
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Потребителски аватар
Retro_fen
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 26, 2007 9:42 pm
Контакти:

Мнение от Retro_fen »

ти пьк мазник такьв какво се обаждаш като не знаеш за какво сьм в мод :P
Fallen_angel
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

VaCa, не си много прав, но както и да е :)

Фенче, какво има да знам? :) Разкажи на широката публика, за да сме наясно и ние, простите зрители :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
crab
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон сеп 04, 2006 12:25 am
Контакти:

Мнение от crab »

Fallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ May 9 2008, 13:40) Ама защо си в мод бре... Ех :( Шубето е голям страх :)

[13:46:46] BF - kras4ik каза: тоя се мазни на юда и каос като ******** ******

Битката е добра, не е много честна спрямо Юда , все пак ретро му е зелен и неможе да отвърне на удара, порадия която причина ми е любопитно - и К'во К'ат ретро е в мод? Ако бяха в коефициента да се крие в мод разбирам но не са. Да твърдиш че стои над 80к и невдига за да не им побелее разбирам.. но си в пълна грешка в момента с горната си изцепка.

Вацата е прав, юда си го знаем всички, ако бяха в х2 точки сигурно щеше да гледаме битка в обратен вариант, враждата им е отдавна , по точно на ретро спрямо юда. Миналият рунд имаше подобна битка но защитника беше победителят.

Успех и късмет и на двамата

п.п. тези 2000 ЗИ-та на юда са капка в морето, така че и той не е пострадал, най много сега да ни се смее на глупостите които пишем :a055:
Pexos
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон сеп 12, 2005 9:04 pm
Контакти:

Мнение от Pexos »

Браво!!!! Има още хора, на които да им стиска!
Потребителски аватар
Kashmir
Редник (Private)
Регистриран: съб юни 03, 2006 10:29 am
Контакти:

Мнение от Kashmir »

Всеизвестна тайна е, че големите нямат много флота. Правят я през дет мача. Браво на retro, че се е впуснал в такава акция.
[url=http://stardragon.awardspace.com][/url]
Fallen_angel
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Крабчо, може да кажеш на красчик (не го знам даже кои е), че аз на юда и каос няма за кво да се мазня :) Ама ако питаш ретро фенчето ще мълчи като пукал как се е набил като муха на предното стъкло с 4к полевака преди време :) Малко тъпо е да говоря вместо юда (които и без това не обича да пише тука), но Ретрото явно си мисли, че веднъж като го оставиха да си го развява в уни2, вечно ще е така :) А се сещаш, че дори да е зелен на юда - в Знамя има хора, които знаят как да летят. А и чувам слухове, че това му е последната грижа и че има други проблеми в момента :) Динени :)

П. П. От мен толкоз, нека и ретрото има своите 15 минути слава :)
Последна промяна от Fallen_angel на пет май 09, 2008 12:24 pm, променено общо 1 път.

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[b]не-играещ[/b]
crab
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон сеп 04, 2006 12:25 am
Контакти:

Мнение от crab »

Petar написа:QUOTE(Petar @ May 9 2008, 13:40) Ангеле, как може да си такова мазно същество. Да те тъпчат и да те обиждат и ти пак да се буташ, голям непокрит си да знаеш. какви са тези глупости досега никоя нямаше т***и да литне по юда , ретро то го направи и пак го нападате ,що не литнеш ти а мазнико, че юда е играч играч е не може да се спори . Всеки прави грешки нали, още един път браво на ретро то и за затова че застана твърдо зад нас и се включи във враждата между съюзите ни със знамя
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”