[ANSR] garfild vs. [KASIOPEIA] HellsGrimTyrant

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Ранна сутрин... или по-точно късна вечер... HellsGrimTyrant е засечен без сейв от 19ч вечерта, към него политат танкери и конторлна атака по колонията за да се разберат %тите.
За жалост той влиза, стационира 6 мегатона на колонията и събаря няколко транса и кръста в 2 рунда. След което следват няколко доста интересни лс-та от защитника.

ЦитатHellsGrimTyrant

2008-02-05 03:14:22 Докладвай

hahahah izmentih li te aaaa???
hahhahahahaha[/quote]

ЦитатHellsGrimTyrant

2008-02-05 03:19:05 Докладвай

ei sledva6tata ve4er moje da opita6
pak....btw prati pls toq pat poe4e
krastove...4e bezplaten reciklaj
koi dava..moe da e malko ama se pak
...ae ne se nervi edna igra e se
pak[/quote]

Гарфилд решава да го послуша, но не следващата а още същата вечер, с по-голяма бройка кръстове, та нали рециклажа бил безплатен... и ето на, появи се 2,5 млн безплатен рециклаж :)

[ANSR] garfild vs. [KASIOPEIA] HellsGrimTyrant
Последна промяна от RoYaL на пон май 05, 2008 1:00 am, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Predator7
Редник (Private)
Регистриран: пон дек 10, 2007 9:22 pm
Контакти:

Мнение от Predator7 »

Браво на garfield хубави битки прави.Ама кога ще ми влезне в коефицента,сичко друго е в мод....
[url=http://bulfleet.com/?recruit=49025][/url]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Пу да ви *********! :dizzy: Тоя го исках за мене :(
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
thedevilskiss
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 05, 2006 8:03 am
Контакти:

Мнение от thedevilskiss »

QUOTE(Halo)Първо, пише се KASIOPEIA.
Второ, garfild се много прави на дупе ма май и бая се крие. Нещо вика незанулим е ! Ще бъде проверено това :)
Ангеле, ти много як бе! Ма май не съм те виждал да правиш нещо друго освен изхвърляне.
Иначе поздравления за битката.[/quote]
Последна промяна от thedevilskiss на пет май 02, 2008 8:07 pm, променено общо 1 път.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

А ти нима искаш да си остави флота? Никога не съм можел да разбирам подобни умозаключения...
Ако имате да кажете нещо съществено - казвайте, ако не - не. Първо си вижте вашите играчи, тогава коментирайте чуждите.
Айде със здраве.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Fallen_angel
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

@Хало(малко ха-льо-льо) - мъж съм, имам какво да изхвърлям - изхвърлям го.Това, че ти си п**ка и нямаш си е твой проблем ;)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
eskort
Редник (Private)
Регистриран: вт юни 05, 2007 8:28 pm
Контакти:

Мнение от eskort »

Много се кефя, когато някой бие такива многознайковци. :bravo: Браво за битката и да го повтаряш, че да му се затвори устата.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Ангеле, че си форумен занулител така си е недей да се обиждаш. Иначе браво на нападателя, който си е взел от безплатния рециклаш :)
Последна промяна от Mo`Money на пет май 02, 2008 10:09 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Fallen_angel
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Петре, малоумен и неграмотен фатмак такъв(малко ме ядосаха, та нема се цензурирам) - като не ти подавам х^й не си отваряй устата ;) Казах ти - като ми станеш на битките - тогава се обаждай.Няма да ти припомням как бягаше от форумния занулител преди 2 рунда в 1ва.Трай си, че си смешен.И научи тоя български бе мама му стара.

Извинявам се на Рояла, че му спамя темичката :) Той ши ма разбере :)

П.П.Е форума ме цензурира автоматично на места :)
Последна промяна от Fallen_angel на пет май 02, 2008 10:18 pm, променено общо 1 път.

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Ангеле, аз ако съм бягал някога от теб, ще ида при интернет доставчика си и ще му кажа да ми спре нета завинаги и са отказвам от бф. До колкото за неграмотността за играчите ,това сме го дискутирали много пъти , че едното няма нищо общо със другото, да сритвам задника в играта кЪдат на фана :c022:
Последна промяна от Mo`Money на пет май 02, 2008 10:24 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”