КЕН ЛИИ

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Та ето за какво иде реч -> цък

Парчето лавинообразно завзема световните класации, нюз-румове, тениски се щамповат с Кen Lee, абсолютен хит!!! Няма дискотека в света, която да не миксира върху "нашето изпълнение". И последната барака в Сомалия се тресе под звуците на Кен Лии. Та сега е резонно да си зададем въпроса - трябва ли да се горедеем с това или пък да се свием в ъгъла ?

Excess Present Ken Li
Последна промяна от skorpionbg на нед апр 27, 2008 7:38 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
sin_zaek
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб сеп 03, 2005 7:33 pm
Контакти:

Мнение от sin_zaek »

ако бях на мястото на сътворилата това, щях да потъна в земята от срам, или най-малкото да си заровя главата в пясъка...

но тъй като говориш в множествено число... тоест се предполага, че те интересува мнението на странични "наблюдатели" свързани по някакъв начин с тази "гавра", пък макар и само като националност... аз просто се абстрахирам от това.. приемам го като някакъв куриоз, който би могъл да се случи с някой някъде...
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Apr 27 2008, 07:47) Та ето за какво иде реч -> цък

Парчето лавинообразно завзема световните класации, нюз-румове, тениски се щамповат с Кen Lee, абсолютен хит!!! Няма дискотека в света, която да не миксира върху "нашето изпълнение". И последната барака в Сомалия се тресе под звуците на Кен Лии. Та сега е резонно да си зададем въпроса - трябва ли да се горедеем с това или пък да се свием в ъгъла ?

Excess Present Ken Li
Само мога да се радвам, че всеобщото изпростяване не е само нашенски феномен.... явно си е във световен мащаб ...
успокоих се :p140:
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

За пореден път изтолерирахме простотията, издигнахме я в култ, с цел да я осмеем и да й се подиграем.
Подигравката се превърна в хит с тънък намек, колко сме прости и ограничени ние българите - стремейки се да ни "овековечът" с определенията първобитни и нецивилизовани.
Но в щатите не го възприемат така... За тях е обида към тяхната музика, към тяхната поп изпълнителка, към техния език и култура. Други го разбират и продължиха да стимулират гаврата към езика им и към музиката им...
Интересно как бихме се почуствали ние, ако някой хване и направи изпълнение на наша народна песен на неразбран за никого език... Дали ние със сигурност бихме се присмяли на глупостта, или бихме се засрамили от неразбрания ни за света език и култура.
Аз лично се срамувам от факта, че изпъкнахме с тази грачеща мома на неразбран за никого език. И най-вече показахме пълна необразованост, простотия и неуважение към чуждия език, музика и култура.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

Срам,срам,срам.......слез боже,прибери си вересийте,оттъмни ни от тез изчадия на мрака.

Ще ви обесня на вас които сте в БГ за да се поуспокоите,за последните 2 години се забелязва,че в БГ има напредък,мизерията не е чак такава,дори мога да ви кажа че надминаваме тукашните Португалци.Казвам ви го защото съм извън БГ и погледа към родината ми е малко по ясен от вашия,колкото и политиката да е корумпирана в момента,колкото и трудности да има си личи,че има напредък.

Повечето държави не искат да работиме с тях,имат право да отлагат поне още 2 години,тези в евросъиуза,ако не измислат още нещо де,но вървим в правилния път.Вече 6 години и кусор съм тук,преди 6 години беше ама много зле в БГ,наистина много,а сега се забелязва изклиучителен напредък.Естественно власт имащите държави плиуят първоначално,но всичко което има начало има и край,и нашия проблесък ще доиде,има още доста да се сътвори и поолепи в БГ политиката а също така и народа.

Така че не правете сравнение,за дааден човек с държавата,нека глупаците го правят и ще ви кажа защо,занаят не се дава а се краде!Така и Българите,докато ни плиуят и обиждат,че не ставаме за нищо,че корупциятра е голяма,инфлация също и т.н ще се озовем в един момент когато ще сме със стъпка напред.
Последна промяна от varkulak на нед апр 27, 2008 10:45 am, променено общо 1 път.
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

В подобен формат предавания, винаги се намира по някой малоумник,а това че някой е станал малко по-популярен благодарение на телевизията хич не ме притеснява.На бас се хващам ,че ако попиташ някой за България той ще ти каже "йогурт" ,а не "ли бу ди",квот е там.
http://www.youtube.com/watch?v=qB1_KnZn ... re=related
Е тия са американци ама не виждам да са по-малко гламави от нашите "идоли" :)
Последна промяна от EvilForce на нед апр 27, 2008 10:54 am, променено общо 1 път.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

... С тази разлика, че хората си пеят на езика... А ние хем не можем да пеем, хем на чужди езици грачим... Е кои са по-гламави с`а ?
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Туй голяма боза бре, добре че не гледам телевизия. И какво българско има в една фамилия хасан, питам и отговор не чакам....
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

За мен е необяснима истерията. Защо? Толкова фарсове има, защо точно нашето Кен Лии стана толкова популярно??
Отговори

Върни се в “Off Topic”