Тема за кучето!
- MartinNosovich
- Майор (Major)
- Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
- Контакти:
Кора като бебе. Тук е на 6 месеца. В последствие стана една 70 и кусур килограмова магарица :)
Съжалявам за качеството на снимката, ама нямам скенер под ръка и се наложи да снимам снимката с телефона.
Съжалявам за качеството на снимката, ама нямам скенер под ръка и се наложи да снимам снимката с телефона.
Последна промяна от MartinNosovich на съб апр 26, 2008 11:43 pm, променено общо 1 път.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
- MartinNosovich
- Майор (Major)
- Контакти:
Странно. По принцип са изключително благородни и спокойни животни. Като се замисля - един единствен път е скачала на човек и то защото той ръкомахаше пред мен и тя скочи да ме защитава. Едва я удържах да не го разпарцалоса. А, и веднъж налетя на един клошар.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
- MartinNosovich
- Майор (Major)
- Контакти:
-
FACE_OFF
женскиDimorese написа:Цитат(Dimorese @ Apr 27 2008, 01:58) кокер шпаниол
и все още си похапва яко, вече не може да се качва на леглото
- sin_zaek
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: съб сеп 03, 2005 7:33 pm
- Контакти:
Yuki Ookami...
сладко, кротко и много добричко зверче... страда обаче от болезнена привързаност към мен и когато ме няма вкъщи, тероризира съседите (май), които за щастие не се оплакват, защото всичките много го харесват...
сладко, кротко и много добричко зверче... страда обаче от болезнена привързаност към мен и когато ме няма вкъщи, тероризира съседите (май), които за щастие не се оплакват, защото всичките много го харесват...
Последна промяна от sin_zaek на нед апр 27, 2008 8:06 am, променено общо 1 път.
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
а при нас е принципа "Татко ще ми купи куче, ама някой друг път..." 
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
- ogunche
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон яну 15, 2007 2:02 am
- Контакти:
Ей го и моя дзвер. Ама май си мисли че повечето хора са ужасни и предпочита да седи по на разстояние от тях
Последна промяна от ogunche на нед апр 27, 2008 9:12 am, променено общо 1 път.
[code][18:14:07] Machoni каза: особено като са в мод ме трият нон-стоп
[18:14:14] Machoni каза: влизат, трият ме и после пак мод
[18:14:17] Machoni каза: железни са[/code]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1161385][/url]
[18:14:14] Machoni каза: влизат, трият ме и после пак мод
[18:14:17] Machoni каза: железни са[/code]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1161385][/url]