Откраднат акаунт
Искам да докладвам, че ми откраднаха акаунта: picata. Сменена ми е паролата и пощата. Моля администраторите да сменят пощата на *****@abv.bg Благодаря предварително 
Последна промяна от Oblivion на ср апр 30, 2008 3:18 pm, променено общо 1 път.
Причина: Õåðà:  òîçè ôîðóì ñå ïèøå íà êèðèëèöà, ïèøå ñå â ñúîòâåòíèÿ ðàçäåë è íå ñå îñòàâÿ ïîùà. Ìîëÿ òå çàïîçíàé ñå ñ ïðàâèëàòà íà ôîðóìà è ãè ñïàçâàé, çàùîòî â ïðîòèâåí ñëó÷àé ùå ñè íàêàçàí :)
Причина: Õåðà:  òîçè ôîðóì ñå ïèøå íà êèðèëèöà, ïèøå ñå â ñúîòâåòíèÿ ðàçäåë è íå ñå îñòàâÿ ïîùà. Ìîëÿ òå çàïîçíàé ñå ñ ïðàâèëàòà íà ôîðóìà è ãè ñïàçâàé, çàùîòî â ïðîòèâåí ñëó÷àé ùå ñè íàêàçàí :)
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
това къде е .... вселена !!!
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Моля запознайте се с Правилата на форума от тук.
Тази тема не е за този раздел. Докладвайте тук, като влезете в темата за вселенета в която играете. Там посочете виновника, който мислите, че е откраднал акаунта ви...
Писането на кирилица задължително.
Тази тема не е за този раздел. Докладвайте тук, като влезете в темата за вселенета в която играете. Там посочете виновника, който мислите, че е откраднал акаунта ви...
Писането на кирилица задължително.
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
-
deity
- Адмирал (Admiral)
- Регистриран: вт дек 07, 2004 4:44 pm
- Контакти:
Отговорено относно развитието на проблема на писмото на Съпорт системата.
[color=#FFCC00][b]
RiverRun (13:26:43 2/02/2007)
както не разбирам поезията така и теб
Пух (22:35:28 3/08/2006)
Това е само за пред хората ... админките по начало не са от Земята.
death_row (01:02:13 27/02/2007)
Казали са ми, че направо можеш да убиеш някой през пс-то...
GENERALISIMUS (17:23:41 31/07/2007) ...като видя да обясняваш нещо ме побиват тръпки :)[/b][/color]
RiverRun (13:26:43 2/02/2007)
както не разбирам поезията така и теб
Пух (22:35:28 3/08/2006)
Това е само за пред хората ... админките по начало не са от Земята.
death_row (01:02:13 27/02/2007)
Казали са ми, че направо можеш да убиеш някой през пс-то...
GENERALISIMUS (17:23:41 31/07/2007) ...като видя да обясняваш нещо ме побиват тръпки :)[/b][/color]