Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
преди време бях постнал една темичка за акваристи трябваха ми няколко съвета за новия ми аквариум тогава се отзоваха няколко човека на които обещах снимки
съжалявам за качеството на снимките но са от мобилен телефон
може да не си личи много от снимките вътре има : 15 червени даниота,15 сини даниота, 15 неона, 15 кардинала,8 хелера,5 молинезии,5 разбори, 10-тина сомчета,2 големи калихта,3 САЕ-та иии 2 сомчета които приличат на червеи
cuf написа:Цитат(cuf @ Apr 25 2008, 01:24) Стават ли за ядене ?
Ако стават - идвай, пиене у нас има, само мезето тряа
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
Мани ги тия гладници, на тях и супа от курешки да им дадеш все тая
А иначе, не съм акварист, но аквариумчето ти ми хареса. Поздравления.
Последна промяна от CORWIN на чет апр 24, 2008 11:32 pm, променено общо 1 път.
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Доста време гледахме рибки за магазините.Трябва да намериш литература и да прочетеш.На бройката рибки дето си сложил аквариума трябва да е поне 300 литра.Различните водорасли са красиви ,но не се понасят всички помежду си.Ще започнат да отделят вещество да унищожи единия вид и така аквариума ти ще има загнили водорасли.За да го имаш дълго и да му се радваш трябва първо направиш така ,че да има екологично равновесие в аквариума.Растенията пречистват до определена степен,но ако рибките са много-цапат.Освен това някои видове рибки не понасят други.Живородките отделят повече екскременти и си похапват от малките,което изисква много водорасли за да се крият малките.Тези дето хвълят хайвер ако не са по двойки женските се запушват,ако са -хайвера цапа и мухлясва ,затова трябва да ги следиш и почистваш дъното редовно.
Красиви са снимките на аквариума ти,харесаха ми,но прочети повече за да го имаш дълго.
малиии ако знаете колко съм прочел като енциклопедия съм пък и един познат има зоомагазин и е много навътре в нещата сам си развъжда рибките които продава ходи по изложби ала бала винаги мога да искам съвет от него