Моето аквариумче

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Nedospivko
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
Контакти:

Мнение от Nedospivko »

преди време бях постнал една темичка за акваристи :) трябваха ми няколко съвета за новия ми аквариум :) тогава се отзоваха няколко човека на които обещах снимки

съжалявам за качеството на снимките но са от мобилен телефон :dizzy:
може да не си личи много от снимките вътре има : 15 червени даниота,15 сини даниота, 15 неона, 15 кардинала,8 хелера,5 молинезии,5 разбори, 10-тина сомчета,2 големи калихта,3 САЕ-та иии 2 сомчета които приличат на червеи :)
Потребителски аватар
cuf
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед окт 01, 2006 11:07 am
Контакти:

Мнение от cuf »

Стават ли за ядене ?
БФ АЛКОХОЛИК
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

cuf написа:Цитат(cuf @ Apr 25 2008, 01:24) Стават ли за ядене ?
Ако стават - идвай, пиене у нас има, само мезето тряа :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

Мани ги тия гладници, на тях и супа от курешки да им дадеш все тая ;)

А иначе, не съм акварист, но аквариумчето ти ми хареса. Поздравления.
Последна промяна от CORWIN на чет апр 24, 2008 11:32 pm, променено общо 1 път.
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Потребителски аватар
Pipo
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср фев 28, 2007 12:30 pm
Контакти:

Мнение от Pipo »

чудно :bravo: ....добре си го направил така и количеството риби е добро а и самите рибки са красиви.... :a013:

ако искаш си купи снимка тип морско дано и я лепни отзад ... :P

:a055:
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]

Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Removed from warn level Промяна на наказанието
Потребителски аватар
Nedospivko
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Nedospivko »

по принцип стават за ядене :) ама не съм чак такъв баровец да ям нещо по малко от трицона за 1.50 рибката :dizzy: ама кой знае лято идва :a055:
Потребителски аватар
puhi_puhcho
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 31, 2005 1:40 am
Контакти:

Мнение от puhi_puhcho »

Няма да стигнеш до там да ги кусаш :P вече по кръчните има цаца, така че и това лято сигорно ще го преживеят ;)

А инче наистина хубаво аквариумче си си спретнал и се иска доста занимаване за това :bravo:
[9:42:03 PM] Keri каза: sa6o(pipone) kaza li ti 4e go bih na dota
ekaterinska
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон яну 10, 2005 8:38 am
Контакти:

Мнение от ekaterinska »

Доста време гледахме рибки за магазините.Трябва да намериш литература и да прочетеш.На бройката рибки дето си сложил аквариума трябва да е поне 300 литра.Различните водорасли са красиви ,но не се понасят всички помежду си.Ще започнат да отделят вещество да унищожи единия вид и така аквариума ти ще има загнили водорасли.За да го имаш дълго и да му се радваш трябва първо направиш така ,че да има екологично равновесие в аквариума.Растенията пречистват до определена степен,но ако рибките са много-цапат.Освен това някои видове рибки не понасят други.Живородките отделят повече екскременти и си похапват от малките,което изисква много водорасли за да се крият малките.Тези дето хвълят хайвер ако не са по двойки женските се запушват,ако са -хайвера цапа и мухлясва ,затова трябва да ги следиш и почистваш дъното редовно.
Красиви са снимките на аквариума ти,харесаха ми,но прочети повече за да го имаш дълго. :)
[url=http://imageshack.us][/url]
hito
Редник (Private)
Регистриран: пон май 22, 2006 7:49 am
Контакти:

Мнение от hito »

Aквариумчето е страхотно БРАВО!
Но обърни доста сериозно внимание на това кото са ти написали в предния пост....
ekaterinska написа:Цитат(ekaterinska @ Apr 25 2008, 18:37) .........но прочети повече за да го имаш дълго. :)
Потребителски аватар
Nedospivko
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Nedospivko »

малиии ако знаете колко съм прочел :) като енциклопедия съм :) пък и един познат има зоомагазин и е много навътре в нещата :) сам си развъжда рибките които продава ходи по изложби ала бала :lol: винаги мога да искам съвет от него :)
Отговори

Върни се в “Off Topic”