хора помагайте
- Nedospivko
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
- Контакти:
Един колега не може да си вземе трудовата книжка от бившия си шеф.Значи аз и въпросния колега напуснахме заедно докато шефа беше болен и 3-4 месеца нямаше грам работа
сега сигурно го е яд че сме се махнали и затова не иска да му дава книжката
проблема е че въпросната фирма вече не съществува
знам че е незаконно да се задържа трудовата книжка , към коя институция трябва да се обърнем ??? ако може някой телефон да ми кажете.
- Nedospivko
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
- Контакти:
Ако до утре не успееш да разбереш, ще ти дам отговор. Баща ми нещо не си отговаря на gsm-а сега, пък утре се прибира така или иначе. Да даде некой безплатен съвет
.
Последна промяна от LoaD на чет апр 24, 2008 5:45 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- astalavista
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет фев 02, 2007 3:15 pm
- Контакти:
Най-близката РДВР.
Последна промяна от astalavista на чет апр 24, 2008 8:34 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#FF6600]There's two ways we can do this job. [b]My way... or the highway![/b][/color]
[/i]
[/i]
-
Storm_Rider
- Редник (Private)
- Регистриран: съб дек 01, 2007 6:56 pm
- Контакти:
а може просто да си решите проблема лично... незнам защо имам предчуствието, че това ще ви спести многооооооо време....
*под лично разбирайте той сам вие 3/4ма

*под лично разбирайте той сам вие 3/4ма
Последна промяна от Storm_Rider на чет апр 24, 2008 8:42 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.bgprize.info/index.php?l=vote&id=201]Bugs[/url]
Мда, и след куп съдилища и глоби, така хубаво ще си решат проблема, че няма накъде.Storm_Rider написа:Цитат(Storm_Rider @ Apr 24 2008, 22:41) а може просто да си решите проблема лично... незнам защо имам предчуствието, че това ще ви спести многооооооо време....
*под лично разбирайте той сам вие 3/4ма![]()
![]()
Последна промяна от LoaD на чет апр 24, 2008 10:50 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Работодателят е длъжен да ти я даде незабавно като впише и нужните данни (причини за напускане и т.н.). Няма значение дали съществува фирмата или не вече. Има няколко варианта - сезира се Инсп. по труда, заминава на проверка и го санкционира. Може да се заведе и дело ако иска - ако са му нанесени вреди поради забавянето, може за всеки един ден от забавата да им скъса дупенцата.
- MartinNosovich
- Майор (Major)
- Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
- Контакти: