RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Apr 20 2008, 01:18) Първите 2 битки да не са trial версия, и да трябва да си закупим цялата версия след 2рия рунд за 300 нано? )))
P.S.: Няма ли сериозно да се направи една `закована` тема, където да се слагат битките от детмача?
съжалявам, проблема ще бъде оправен до 10 мин
EDIT: вега всичко е ОК
Иначе относно т.нар. "закована тема" се извинявам, но реших, че е по-добре да се постнат битките му на отделна тема..
Последна промяна от gajet_killer на съб апр 19, 2008 11:34 pm, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
Е и?"4 големи битки в рамките на едно денонощие". Как да не затаи дъх човек?Смях в залата...
Сикс, ако пак не си разбрал смисъла на написаното - по-хубаво не се мъчи и да отговаряш...
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Apr 20 2008, 18:51) Е и?"4 големи битки в рамките на едно денонощие". Как да не затаи дъх човек?Смях в залата...
Сикс, ако пак не си разбрал смисъла на написаното - по-хубаво не се мъчи и да отговаряш...
Като си голям устатко (дори не те знам на каква възраст си) - покажи и нещо твое през Deathmatch-a! Направих комплимент на момчето, което наистина е добър боец. Ама спамерската болест е нелечима
gajet_killer написа:Цитат(gajet_killer @ Apr 20 2008, 20:34) Като си голям устатко (дори не те знам на каква възраст си) - покажи и нещо твое през Deathmatch-a! Направих комплимент на момчето, което наистина е добър боец. Ама спамерската болест е нелечима
Значи да разбирам, че щом се бие добре в ДЕТМАЧА значи е добър боец?Смях, смях
Този детмач не съм го играл, прекратих далеч преди края му.Но тъй като искате нещо от "великия" детмач период, ето нещо :
А кой какъв боец е май се доказваше през първите 6(3) месеца от рунда, но има една порода играчи - в ДМ си правят невероятните флоти и се тупат в гърдите.Аз предпочитам да си троша флотата цял рунд.