Вселена 3
Временно класиране:
Проучване
След като преди известно време, администрацията оповести намерението си да въведе промените за Рунд 7 на Вселена 1 във всички вселени и че настоящият рунд на Вселена 2 е последният със старите правила, който може да видим, реших да видя какво мислят по този въпрос играчите. Във връзка с това, зададох следния въпрос на едни от най-активните играчи във Вселена 3 :
Мислиш ли, че промените, въведени във вселена 1 за рунд 7, трябва да се въведат и тук ? Т.е. трябва ли всички вселени да са еднакви или именно многообразието е една добра идея за привличане на повече играчи ? Добре ли е да има поне една "ретро" вселена, пък била тя 2ра, 3та или и двете ?
DcN
da bih iskal promenite v pyrva da
se vavedat i tuk
korahmor
На мен не ми харесва идеята всички вселени да са еднакви. Хубаво е да се задържи вселена 1 както си е - има хора дето я харесват, но нека да остане и една вселена където ние ретро флийтърите можем да играем
dias
Мнението ми е следното: Промените означават еволюция и развиване.Следователно са необходими... Но нека не са толкова мащабни,че играта да не
прилича на себе си по-късно.
Nemezis
Здравей, играя от 1ви рунд на 1 Вселена и мога да ти кажа как с носталгия си спомням за "доброто старо време"
някоя от останалите
ACTIVEX
Ами за мен лично е добре да си остане така, точно поради причината която изтъкна, нека 3-та си остане такава, който има желание да играе в 1-ва.
loki
Тука е добре ... само търговията с расови кораби да я няма
Rosen_WT
Трябва да има разнообразие за да може всеки да си избира къде да играе.
NERON
Моето мнение е, че вселените трябва да са различни. Би било много хубаво 3-та да стане ретро вселена, както в 1-ви рунд. Моето мнение е,че тогава играта бе по- вълнуваща.
lkj
И двете. Здравей. Регистрирах се в новата вселена 1, играх 10 дни и си казах, че някои е завидял на екипа за хубавата игра и е решил да им я съсипе. Лично аз обичам разнообразието, но никак ама никак не харесвам направеното във вселена 1 - нито като вид, нито като ето аз мисля съдържание. И ако нещо със сигурност би ме отказало от тази игра е ако всички вселени придобият този вид и това съдържание.
Nansi
Привет,при положение че са толкова много вселените, а играчите намаляват, мисля че е добре да има разнообразие... А моето предложение е да се намали броят на вселените,за да има повече играчи на едно място.
LuSs
Според мен показно, че тази трябва да се въведат промените навсякъде е положението тук в 3та. Много е скучно и промените ще вдъхнат малко
свежест в играта като цяло. Идеята за ретро вселена е добра. Поне един рунд да се пробва дали ще има успех, а ако не тръгне добре да
се премахне следващия рунд, а ако има успех да си остане ретро дълго време!!!
obituary
Здравей. По-скоро разнообразието би привлякло внимание дали са ретро или обновени е все тая важно да има разнообразие и играчите да могат да избират.
undertakerX
Значи като цяло промените са хубаво нещо.Одобрявам подобренията за рунд 7 във вселена 1, относно интерфейса, новите доклади от битките и въвеждането на четвърта раса миопи (единствено за мотивацията мнението ми е противоречиво).Така играта ще стане по-динамична и интересна и ще се привлекат повече играчи. Рискът при въвеждането на повече подобрения е да се измени първоначалната идея и замисъл на играта. Многообразието във различните вселени прави играта интересна и в зависимост от стратегията на отделните играчи всеки може да си избере вселена в която да играе.Според мен е задължително 2-ра и 3-та вселена да останат непроменени за да се запази първоначалния стил на играта.Наличието на ретро
вселена според мен е класика, харесваща се на всеки играещ Булфлийт.
Goblin
Здравей и от мен. Ами само трябва да се въведат миопите и да си останат същите правила за всяка вселена. Но не това смятам, че е проблема на вселените: Не знам колко си наясно с играта като цяло, но за повече от година скитане из вселените разбрах и станах свидетел на неспортсменска
игра. Че за да имаш реални шансове за първото място трябва да вербуваш няколко човека да играят за теб! Най пресния пример е "attila"който
спечели вселена две миналия рунд. А какво да говорим за "alain". Най лошото е че трудно може да се докаже това за което споменавам. А именно наливане по легален начин. При тази ситуация много играчи се питат те ли са най "добрите"в булфлийт вселената! И как да не се обезсърчи човек да игаре срещу такива мошеници?! От това булфлийта губи все повече и повече привърженици.
BoBaKa_LUD
1. Промяната е наложителна. Вселена 3 замря, все по-малко се регистрират всеки рунд. Трябва нещо ново и различно за да може играта да се развива.
2. Аз лично нямам нищо против такава вселена, но няма да играя в нея. Омръзна ми!! Но съм сигурен, че има доста хора който ще искат такава вселена!
zaska
Здравей, смятам че трябва да има разнообразие и както винаги е било да има разлика в вселените макар и малки. За ретро вселената мисля че тя ще е най интересна за игра, но всичко опира до възможностите на администрацията да направи промените и да поддържа сървърите... най подходящ
вариант може би ще е 3та Ретро, 2 в сегашния вариант, 1и speed в сегашния вариант. Мерcи за вниманието
Rainbow_eyes
Съжалявам за закъснението с отговора,но все пак... Та на въпроса ти:не съм играл в 1-ва вселена след нововъведенията и не мога да дам обективна оценка за нея. Но честно казано приятели са поиграли там в началото и се отказаха,за това може би не съм играл. Добре е да има една вселена със старите правила, една вселена с новите и една вселена за експерименти в геймлея. Така ще са удовлетворени всички.
golden
Запознат съм с повечето промени и 1-ва предимно от форума. В началото на рунда имаше много оплаквания и жалби по добрия стар геймплей. На мен 3-та ми харесва такава каквато е, но нямам нищо против леки козметични подобрения - повече екстри и улеснения (например новия формат за
военен доклад). Нещо като ретро-автомобил но е abs, airbags и т.н.
ivanstpetrov
Вижте,хората играят нещо и продължават да го правят единствено и само ако това им харесва. Промените са хубаво нещо, но човек трябва да има
право на избор. В този аспект намирам ,че следва да има разнообразие на формите в играта. Всяко друго решение е пагубно за тази прелестна
игра.
ACTPOHABT
Да извинявай, че не бях ти отговорил просто го погледнах и не написах нищо ами първо ще ти отговоря относно ретро вселените ... ами смятам, че би трябвало вселените да се развиват равномерно до някъде, но също така мисля, че на много хора няма да им е интересно
всички да играят миопи така че смятам, че поне 1 от вселените трябва да си е непроменена ....
Abigor
Относно обаче първото ти питане дали да има ретро вселена отговора е едно огромно ДА! Предполагам, че ако се пусне на гласуване в парламента
този казус ще спечели своите симпатизанти. Новата версия на играта не предлага нищо интересно. Даже напротив. Няма линкове от докладите с които да погледнеш местата на които са били корабите ти. Недомислицата да не се търгува с газ ако се пусне на трите вселени ще ме откаже от играта завинаги. С две думи имаше и по добри времена преди няколко години за моите пилоти.
п.с. Ветераните в тази игра ще я зарежат, ако не се остави една ретро. Ще са нужни обаче поне по два рунда за да се докаже всяка една вселена. На първа вече и изтече първия. Неуспешен!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Както се вижда голяма част от потребителите смятат, че вселена 3 трябва да остане в сегашния си вид, ако не и да премине в дори по-остарял вариант. А и идеи за нейно развитие в положителна насока не липсват. Надявам се мненията на потребителите да окажат влияние на администрацията върху промените за следващия рунд, така че играчите да останат наистина доволни.