Ми... история почти няма.. вчера го нападах, но се дигна, а днес гледам флота на планетата а той не е влизал от един часа и нещо... и веднага пуснах атака.. даже забравих да направа на 12 рунда... и тои днес вдигнал 15 спай и като го нападнах и му прати смс ама кой знай що не е влезнал.
ОХ!
Бойни срещу бойни
Не е най-голямата битка в Спийд,ама за мен е най-красивата поради лични пристрастия към бойните кораби
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Здравеите и от мен.Аиде и аз да кажа няколко думи в края на рунда.1: 15то спаи го имам от 1 месец и второ тия дни ме обхвана няква апатиа
си занимарих акаунта тотално.Отделно че имаше буря в пловдив и нямаше нет доста време.Тук там има някакви останки от флоти та така че които иска да заповяда:D.успех на всички които продължават до края и ще се срещнемв другия рунд
Да се чуди човек на нападателя, добра флота лоши проценти то още малко и битката щеше да е равна. Ама все пак да дадем заслуженото и на нападателя че е успял да го бутни
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.