Спам във 1 вселена

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Ехаа имаше във 1 вселена в трибуната 1 спор със бойните точки та викам да си я продължим :a055:

http://www.bulfleet.org/forum/index.php?showtopic=51628
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

Mo`Money написа:QUOTE(Mo`Money @ Apr 15 2008, 12:48) Ехаа имаше във 1 вселена в трибуната 1 спор със бойните точки та викам да си я продължим :a055:

http://www.bulfleet.org/forum/index.php?showtopic=51628
е то няма какво толкоз да се коментира. В началото на рунда (и)-тата не дават точки, през това време Китайската компания омазва вселената. На част от тази компания им излизат от обхвата почти всички бели и изведнъж (и)-тата дават БТ. Нищо лошо, Каос и Юда са се доказвали многократно като едни от най - големите и добрите в тая игра и си заслужават първите 2 места, ама според мен не беше нормално пак да правят тая промяна по средата на рунда.

П.П. не смея да говоря за 100% сигурност точно кога са вкарали БТ-ките от (и)-тата. Не помня да е било обявено като хората.

П.П.П. понеже Каос ме обвини, че се боря за класации и т.н. Не го правя. От целия рунд не мисля, че ми се събира цял месец игра. т.е. ама хич не ми пука за класацията.

П.П.П. вероятно и тия промени за БТ не са вкарани заради вас 2мата, ама просто много странно се засякоха 2те неща.
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

VaCaTa написа:Цитат(VaCaTa @ Apr 15 2008, 14:25) е то няма какво толкоз да се коментира. В началото на рунда (и)-тата не дават точки, през това време Китайската компания омазва вселената. На част от тази компания им излизат от обхвата почти всички бели и изведнъж (и)-тата дават БТ. Нищо лошо, Каос и Юда са се доказвали многократно като едни от най - големите и добрите в тая игра и си заслужават първите 2 места, ама според мен не беше нормално пак да правят тая промяна по средата на рунда.

П.П. не смея да говоря за 100% сигурност точно кога са вкарали БТ-ките от (и)-тата. Не помня да е било обявено като хората.

П.П.П. понеже Каос ме обвини, че се боря за класации и т.н. Не го правя. От целия рунд не мисля, че ми се събира цял месец игра. т.е. ама хич не ми пука за класацията.

П.П.П. вероятно и тия промени за БТ не са вкарани заради вас 2мата, ама просто много странно се засякоха 2те неща.

Ваца, с цялото ми уважение към теб не съм съгласен мисленето ти. Според мен/ и/ си даваха/ б/ точки още от самото начало на ре старта в вселената, според мен това е правилно да се дават от /и / /б/ все пак има хора, във играта като мен каос юда диос неро, които имаме повече време да седим пред компа и ние искаме ли не щем ли вървим нагоре, докато другите усери който имат на ден малко време за игра си стоят със малко точки щото хем си чоплят касите а на тези точки бол ,хем си имат какво да бият и не им отърва да се качат на горе защото нямат нужното игрово време а за нас какво остава има по 3-4 мах бели и както споменах рефлешват през 5м а вари го одари .Или неро и юда които един път на високосна година правят грешка и то може през това време да ги няма двамата , който само те са си във коефициента . Така какво остава за нас от къде да си ги набавим /б/ точките е вярна случая със каос и бадмана е пример, ама това ще 1 е станало .
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

е аз ли ви карам да правите на 5планети по 30лвл метал ??? и да летите по цял ден по (и)-та и рециклажи? Лети си само по белите. Цъкай си без да имаш и една мина и няма да хвърчиш толкова много нагоре. За мен вие сте си определили стратегията да сте на много точки. Така си е комфортно. Само твой хора са ти в обхват, искаш да излезеш някъде, хич не ти дреме, че сейвън не си дигнал и т.н. няма кой да те удари. Ама то едното е за другото, спокойствие ти е, че няма кой да те удря, ама ти е и скука, защото и ти нямаш кой да удариш. И БТ от (и) не дават от началото на рунда, промяната дойде по никое време и не мисля, че беше оповестено с масови или е било дискутирано в открита част на раздела. Много голяма е вероятността да измислям поредната велика теория на конспирация с/у Юда и Каос(така е добрите винаги са мразени, не че ги мразя), но лично според мен, това с БТ от (и) доста съвпада с времето, което Юдата му оставаше само 1 бял и това е Батмана.

П.П. сега най - вероятно Каос, ще влезе скоро във форума и ще ми тегли една цветуща, много е вероятно да я заслужавам, ама все пак мисля, че съвпадението е доста странно
Последна промяна от VaCaTa на вт апр 15, 2008 1:13 pm, променено общо 1 път.
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
Контакти:

Мнение от MartinNosovich »

МАФИЯ!!!! УУУУУУУУУ !!!! АААААААААА!!!
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

VaCaTa написа:Цитат(VaCaTa @ Apr 15 2008, 15:11) е аз ли ви карам да правите на 5планети по 30лвл метал ??? и да летите по цял ден по (и)-та и рециклажи? Лети си само по белите. Цъкай си без да имаш и една мина и няма да хвърчиш толкова много нагоре. За мен вие сте си определили стратегията да сте на много точки. Така си е комфортно. Само твой хора са ти в обхват, искаш да излезеш някъде, хич не ти дреме, че сейвън не си дигнал и т.н. няма кой да те удари. Ама то едното е за другото, спокойствие ти е, че няма кой да те удря, ама ти е и скука, защото и ти нямаш кой да удариш. И БТ от (и) не дават от началото на рунда, промяната дойде по никое време и не мисля, че беше оповестено с масови или е било дискутирано в открита част на раздела. Много голяма е вероятността да измислям поредната велика теория на конспирация с/у Юда и Каос(така е добрите винаги са мразени, не че ги мразя), но лично според мен, това с БТ от (и) доста съвпада с времето, което Юдата му оставаше само 1 бял и това е Батмана.

П.П. сега най - вероятно Каос, ще влезе скоро във форума и ще ми тегли една цветуща, много е вероятно да я заслужавам, ама все пак мисля, че съвпадението е доста странно
Ваца, значи де мек всички да сме със малки точки и да гоним ламетата. При вас как е 5-6 човека сте и се знаете, другите всичките са ламето дето не знаят бутона за атака къде са намира а камоли да те одари , дето нз защо да си вдигат спая и също да вика добър ден комшо ти си стацнал до мен да може работниците да ти да копаят по бързо нали, а умисъла ми е всъщност да го одаря. Един път съм играл със малки точки и наистена много ламета изпотрепах, ама няма я тръпката примерно каос ,да те обсипва със звезди, или пък диос, да ти дебни спедарите. Ти какво си мислиш че горе е много лесно, жив пример ти давам за слабака и лпс ,от единия е от моя съюз където слабака издебва лп.
Нека да има кантар на всички да ни е добре

Потребителски аватар
Jafar
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт апр 15, 2008 1:42 pm
Контакти:

Мнение от Jafar »

е каос ви го каза :)
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

VaCaTa написа:Цитат(VaCaTa @ Apr 15 2008, 14:25) Китайската компания
Аве аз да питам нас за къв ще ни управлява китайската мафия? Къде са италианците, къде са нашите ВИС-овци. Де ги Алчовците, Ал Капоне, Ал Пачино, Ал Бънди и т.н.!? :) Ааа, филма излезнал от сценария, пууу.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Apr 15 2008, 18:59) Аве аз да питам нас за къв ще ни управлява китайската мафия? Къде са италианците, къде са нашите ВИС-овци. Де ги Алчовците, Ал Капоне, Ал Пачино, Ал Бънди и т.н.!? :) Ааа, филма излезнал от сценария, пууу.

:lol: :lol:

Отговори

Върни се в “Off Topic”