[Dark Angel] kolev_72 vs. [Red Army] letalenizhod

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Историята около битката е сравнително кратка и семпла ... леталенизход напада, защитника получава смс и връща контра, леталния връща атаката, а kolev_72 оставя своята по необясними причини.Минути по-късно - резултата - пагубен за нападателя.

[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

Жалко че не е пуснал на 11 рунда поне :lol: Иначе браво на леталния и да продължава да бие :crazy_pilot: :bravo:
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
Потребителски аватар
niki_adv
Редник (Private)
Регистриран: вт фев 13, 2007 3:44 pm
Контакти:

Мнение от niki_adv »

историята не е чак толкова кратка и семпла...
Леталния от доста време тормози Колев с клошарски набези, чупи му по няколко транса и му опосква ресурса
А Колев смени работата и няма време да се заеме с него както би трябвало ;)
Вероятно обаче му е писнало и това е причината за необяснимото за някои оставяне на атаката
жалко единствено, че половината флот на Колев беше на другата му планета и не е имал време да престационира, че да го тресне както си му е реда :dizzy:

Но така или иначе - битката си я бива :a013:
и изобщо - там се заформя интрига, в която се надявам на малко по късен етап да се включа и аз - само леталния да махне синичкото :crazy_pilot:
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Браво Летален,за пореден път показа кой командва тука.Евала и продължавай да биеш,като се сетя от колко време го гониш колев,а чак сега го хващаш,представям си колко е сладка победата.Продължавай само напред!
corpusdelikti
Редник (Private)
Регистриран: вт апр 01, 2008 9:34 pm
Контакти:

Мнение от corpusdelikti »

niki_adv написа:Цитат(niki_adv @ Apr 15 2008, 09:14) историята не е чак толкова кратка и семпла...
Леталния от доста време тормози Колев с клошарски набези, чупи му по няколко транса и му опосква ресурса
А Колев смени работата и няма време да се заеме с него както би трябвало ;)
Вероятно обаче му е писнало и това е причината за необяснимото за някои оставяне на атаката
жалко единствено, че половината флот на Колев беше на другата му планета и не е имал време да престационира, че да го тресне както си му е реда :dizzy:

Но така или иначе - битката си я бива :a013:
и изобщо - там се заформя интрига, в която се надявам на малко по късен етап да се включа и аз - само леталния да махне синичкото :crazy_pilot:
ако мислиш че латалния има време си сбъркал.ако имах време нямаше да ти стигне галактиката да се криеш.малко инфо за битката нападател 12585 точки защитник 11 381 точки.рециклажа го виждате колев е субрал само 372 к газ останалото е при мене.
и сега за капана който му заложих.теглих заем от банката и накупих флота бутнах мините и пак купих флота резултата е че колев се тресна като в стена в мене .и ако не работех средно по 12 14 часа на ден и при положение че съм на мод и пак го омазах говори много кой как играе и аз съм на по-малко точки от него сега той гони .и играя за кефа от играта ники за кефа реално съм на загуба и то около 2к ресурс но не това е важното важното е че ме наричаше как ли не включително и на испански е сега му натрих носа може пак да пробва.дано втория опит е успешен
Търся търговец който продава Кръстове на по-евтина цена от базовата плс ( знам че няма да има изобилие но все някой ще се намери )
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Леталния както винаги маже :bravo:

@ niki_adv - Интересно дали ти си наясно с "кратката и семпла" история на работния процес на леталния?.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
niki_adv
Редник (Private)
Регистриран: вт фев 13, 2007 3:44 pm
Контакти:

Мнение от niki_adv »

Не смятам да навлизам във форумни спорове...
Всички от преждеговорившите не играем за първи рунд и добре знаем кой кога и колко :)
Така че ако обещанието ми за се включа в интригата си възприел като някаква закана, то да ти кажа че грешиш - просто това е част от играта и именно това я прави интересна :)
що се отнася до това ще ми стигне ли галактиката и за какво ще ми стигне - нито си първия, нито последния от когото съм се крил из иначе твърде тясната галактика, но славо богу, все съм успявал да се скрия ;)
Само да отбележа че именно това - последното ме провокира да пиша втори път в темата и още веднъж - браво - поздравих те веднъж за битката, ще го направя пак, още повече като разбрах по какъв начин си се организирал :bravo:

@ niki_god - адаш - всички работим, някои повече - други по- малко :) имам дни в които и 16 часа не ми стигат, и други - в които мога по цял ден да вися пред компа в очакване да излезе работа - така че не виждам какво отношение има това към темата
Последна промяна от niki_adv на вт апр 15, 2008 5:28 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
LorD DemoniC
Майор (Major)
Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
Контакти:

Мнение от LorD DemoniC »

Брао на древния хъхъхъ ... Последно по мой спомени летя и по човек на 9к хъхъхъхъ едва не получи инфаркт човечеца ...
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Apr 15 2008, 00:34) Историята около битката е сравнително кратка и семпла ... леталенизход напада, защитника получава смс и връща контра, леталния връща атаката, а kolev_72 оставя своята по необясними причини.Минути по-късно - резултата - пагубен за нападателя.

Кратко, точно, ясно - ето така вече ми харесва. Колев, Коле-е-е-ев, пич... Ситуацията много точно се описва от самия НИК на нашенеца - "ЛЕТАЛЕН ИЗХОД" :) Мисля, че гущерчо има усет към тия работи :c022:
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”