[Dark Angel] kolev_72 vs. [Red Army] letalenizhod
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Историята около битката е сравнително кратка и семпла ... леталенизход напада, защитника получава смс и връща контра, леталния връща атаката, а kolev_72 оставя своята по необясними причини.Минути по-късно - резултата - пагубен за нападателя.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm
историята не е чак толкова кратка и семпла...
Леталния от доста време тормози Колев с клошарски набези, чупи му по няколко транса и му опосква ресурса
А Колев смени работата и няма време да се заеме с него както би трябвало
Вероятно обаче му е писнало и това е причината за необяснимото за някои оставяне на атаката
жалко единствено, че половината флот на Колев беше на другата му планета и не е имал време да престационира, че да го тресне както си му е реда
Но така или иначе - битката си я бива
и изобщо - там се заформя интрига, в която се надявам на малко по късен етап да се включа и аз - само леталния да махне синичкото
Леталния от доста време тормози Колев с клошарски набези, чупи му по няколко транса и му опосква ресурса
А Колев смени работата и няма време да се заеме с него както би трябвало
Вероятно обаче му е писнало и това е причината за необяснимото за някои оставяне на атаката
жалко единствено, че половината флот на Колев беше на другата му планета и не е имал време да престационира, че да го тресне както си му е реда
Но така или иначе - битката си я бива
и изобщо - там се заформя интрига, в която се надявам на малко по късен етап да се включа и аз - само леталния да махне синичкото
-
corpusdelikti
- Редник (Private)
- Регистриран: вт апр 01, 2008 9:34 pm
- Контакти:
ако мислиш че латалния има време си сбъркал.ако имах време нямаше да ти стигне галактиката да се криеш.малко инфо за битката нападател 12585 точки защитник 11 381 точки.рециклажа го виждате колев е субрал само 372 к газ останалото е при мене.niki_adv написа:Цитат(niki_adv @ Apr 15 2008, 09:14) историята не е чак толкова кратка и семпла...
А Колев смени работата и няма време да се заеме с него както би трябвало![]()
жалко единствено, че половината флот на Колев беше на другата му планета и не е имал време да престационира, че да го тресне както си му е реда![]()
Но така или иначе - битката си я бива![]()
и изобщо - там се заформя интрига, в която се надявам на малко по късен етап да се включа и аз - само леталния да махне синичкото![]()
и сега за капана който му заложих.теглих заем от банката и накупих флота бутнах мините и пак купих флота резултата е че колев се тресна като в стена в мене .и ако не работех средно по 12 14 часа на ден и при положение че съм на мод и пак го омазах говори много кой как играе и аз съм на по-малко точки от него сега той гони .и играя за кефа от играта ники за кефа реално съм на загуба и то около 2к ресурс но не това е важното важното е че ме наричаше как ли не включително и на испански е сега му натрих носа може пак да пробва.дано втория опит е успешен
Търся търговец който продава Кръстове на по-евтина цена от базовата плс ( знам че няма да има изобилие но все някой ще се намери )
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Леталния както винаги маже
@ niki_adv - Интересно дали ти си наясно с "кратката и семпла" история на работния процес на леталния?.
@ niki_adv - Интересно дали ти си наясно с "кратката и семпла" история на работния процес на леталния?.
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Не смятам да навлизам във форумни спорове...
Всички от преждеговорившите не играем за първи рунд и добре знаем кой кога и колко
Така че ако обещанието ми за се включа в интригата си възприел като някаква закана, то да ти кажа че грешиш - просто това е част от играта и именно това я прави интересна
що се отнася до това ще ми стигне ли галактиката и за какво ще ми стигне - нито си първия, нито последния от когото съм се крил из иначе твърде тясната галактика, но славо богу, все съм успявал да се скрия
Само да отбележа че именно това - последното ме провокира да пиша втори път в темата и още веднъж - браво - поздравих те веднъж за битката, ще го направя пак, още повече като разбрах по какъв начин си се организирал
@ niki_god - адаш - всички работим, някои повече - други по- малко
имам дни в които и 16 часа не ми стигат, и други - в които мога по цял ден да вися пред компа в очакване да излезе работа - така че не виждам какво отношение има това към темата
Всички от преждеговорившите не играем за първи рунд и добре знаем кой кога и колко
Така че ако обещанието ми за се включа в интригата си възприел като някаква закана, то да ти кажа че грешиш - просто това е част от играта и именно това я прави интересна
що се отнася до това ще ми стигне ли галактиката и за какво ще ми стигне - нито си първия, нито последния от когото съм се крил из иначе твърде тясната галактика, но славо богу, все съм успявал да се скрия
Само да отбележа че именно това - последното ме провокира да пиша втори път в темата и още веднъж - браво - поздравих те веднъж за битката, ще го направя пак, още повече като разбрах по какъв начин си се организирал
@ niki_god - адаш - всички работим, някои повече - други по- малко
Последна промяна от niki_adv на вт апр 15, 2008 5:28 pm, променено общо 1 път.
- LorD DemoniC
- Майор (Major)
- Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
- Контакти:
-
gajet_killer
Кратко, точно, ясно - ето така вече ми харесва. Колев, Коле-е-е-ев, пич... Ситуацията много точно се описва от самия НИК на нашенеца - "ЛЕТАЛЕН ИЗХОД"RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Apr 15 2008, 00:34) Историята около битката е сравнително кратка и семпла ... леталенизход напада, защитника получава смс и връща контра, леталния връща атаката, а kolev_72 оставя своята по необясними причини.Минути по-късно - резултата - пагубен за нападателя.