Абе оставете човека,какво се заяждате?Какво като свършва рунда,той може би е почнал доста по-късно от повечето форумци и е нормално да поства такива битки И наистина,не знам да има някакво ограничение или долна граница за големина на флотата в битка,сложена тука!Давайте малко по-либерално!
The chance you got comes never twice
Do your best, and do it right!
Time will come but don't you hide
You are on your way!
Rainbow_eyes написа:Цитат(Rainbow_eyes @ Apr 11 2008, 07:24 PM) Абе оставете човека,какво се заяждате?Какво като свършва рунда,той може би е почнал доста по-късно от повечето форумци и е нормално да поства такива битки И наистина,не знам да има някакво ограничение или долна граница за големина на флотата в битка,сложена тука!Давайте малко по-либерално!
Има,има...
Ограничения да искаш.Ей ме на,вчера исках да си поствам битката с 3 спeeдера vs 2 транспортьора,казаха ми "Сус,недей.Ще те баннат"
Иначе битките са невероятни
Последна промяна от Skullcollector` на пет апр 11, 2008 5:31 pm, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Skullcollector` написа:QUOTE(Skullcollector` @ Apr 11 2008, 07:28 PM) Има,има...
Ограничения да искаш.Ей ме на,вчера исках да си поствам битката с 3 спeeдера vs 2 транспортьора,казаха ми "Сус,недей.Ще те баннат"
Иначе битките са невероятни
Еее,тая битка със трите спийдъра искам да я видя!!!Айде направи бекъп и ми го прати на ЛС,такъв сеир не се изтърва,ей!!!
The chance you got comes never twice
Do your best, and do it right!
Time will come but don't you hide
You are on your way!