цирка стана пълен

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
ko-staa
Редник (Private)
Регистриран: вт авг 15, 2006 12:01 pm
Контакти:

Мнение от ko-staa »

Еи къде го големия играч росен илиев дето праи битки само по форума
Цитат(ko-staa @ Apr 3 2008, 09:42 PM) *
абе росен ли си незнам ама ако мислиш че си много силен заповядаи съгласен съм на дуел ама да е утре че след мача смятам да си лягам освен ако не те е страх аз на повече от 100к нема да ставам че да има интрига че те гледам 127к a013.gif заповядаи на дуел ако искаш утре сладур b020.gif

rosen_iliev1 написа:Цитат(rosen_iliev1 @ Apr 3 2008, 10:52 PM) ще се бием утре сутрин да те видим само устата ли ти е толкова голяма или и флота, тегли заеми и купувай флота че ще ти трябва! рециклажа за победителя!
то голям страх от човек с 25к по малко направо немам думи
Та на въпроса снощи е направил нещто като битка
rosen_iliev

2008-04-07 00:21:24 Докладвай

имам чест след малко ще имам чест
ама в друга битка

МОЛЯ ДА БЪДЕ ПРОВЕРЕН РЕЦИКЛАЖА ПОНЕЖЕ МИ СЕ СТРУВА ЧЕ МНОГО ЗДРАВО Е НАЛЯЛ НЯКОИ.ТО Е НОРМАЛНО ЗА НЕГО ДЕ :lol: БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

акаунт rosen_iliev, преустанови играта си по собствено желание, за което уведоми предварително.
това как и защо е решил да бъде начина за приключването на рунда е негово право и избор...
за коректността на нещата ще се следи и занапред.

п.п.
това ми напомня, едно предупреждени към тези които са решили да сложат край на играта си, като се "забият" в някой.... всяко следващо продължаване на играта Ви ще бъде тълкувано като акт на наливане в предния случай и съответно ще тръпи санкции както за Вас, така и за налятите акаунти.

Желая приятна игра на всички
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”