Доклад от нощната смяна

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Loveless
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
Контакти:

Мнение от Loveless »

Дълго време No_Fear беше единствената нощна птица в СМЕРШ, след като lajeca и xas не участват в този рунд. Понякога Yani му прави компания по нощите, но повечето време го изкарва в мод. Другите сме все улегнали хора на възраст и вече нямаме тази младежка енергия, пък и като пийнем по 1-2 ракии с вечерята и ни се приспива рано-рано :) Но ето че се намери ново попълнение за нощната смяна - Gajet_killer. И след караула, който те двамата изкараха заедно, вселената бе зарината от тенекии - по 2 битки за всеки плюс още няколко незначителни "погалвания". По-долу са дадени бекъпите на 3 от 4-те по-големи битки. Последната беше клане в 1 рунд и едва ли има място тук.

[СМЕРШ]No fear vs [KillerTeam]gotin

[СМЕРШ]gajet Killer vs rogue

[СМЕРШ]gajet Killer vs [CORSARS]rikol

Двамата успяха и да изметат всичкия боклук, който направиха (всеки с помощта на другия) с изключение на 400 К газ - накрая вече рециклаторите не смогваха да стигат навреме поради сгъстения график ;)
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]

Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Потребителски аватар
mispa1
Редник (Private)
Регистриран: пон фев 26, 2007 2:18 pm
Контакти:

Мнение от mispa1 »

Гордея се ,че съм в тоя съюз. Браво момчета хубави битки :)
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

:P

Трето зануляване на кроткото акаунтче Roguе (що си го написал с малка буква бе?). Половината му бойни точки са именно от среднощни/сутрешни атаки, за които разбирам чак следобеда. Явно враговете в SPEED-a по незнайни причини предпочитат да се разбият в теб, отколкото да те разбият тебе. Gajet обаче не е от тия. Гордея се, че цял месец бяхме у един съюз в последните дни на Вселена 2 Рунд 5 :) . Между другото, имам чувството, че изпревари kostaa, който пуска шпионажи от повече от седмица, ама защо не е атакувал досега, само мога да гадая.

Успех. А азе почвам спийдърчетата отначало, ама тоя път колко ли ще устиска без сейвън? :b035:

За ся рекорда е 19 дни, поставен миналият рунд и повторен този, но не беше подобрен, защото TapTu го прекъсна. Днес беше на път да се отбележи отново 14ти ден сървайвър, ама пак резетнаха брояча :( . Тряя да скрия копчето вече :) .
Последна промяна от LoaD на чет мар 27, 2008 6:52 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
Dan7e_
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб мар 03, 2007 9:35 pm
Контакти:

Мнение от Dan7e_ »

LoaD написа:QUOTE(LoaD @ Mar 27 2008, 07:47 PM) :P

Трето зануляване на кроткото акаунтче Roguе (що си го написал с малка буква бе?). Половината му бойни точки са именно от среднощни/сутрешни атаки, за които разбирам чак следобеда. Явно враговете в SPEED-a по незнайни причини предпочитат да се разбият в теб, отколкото да те разбият тебе. Gajet обаче не е от тия. Гордея се, че цял месец бяхме у един съюз в последните дни на Вселена 2 Рунд 5 :) . Между другото, имам чувството, че изпревари kostaa, който пуска шпионажи от повече от седмица, ама защо не е атакувал досега, само мога да гадая.

Успех. А азе почвам спийдърчетата отначало, ама тоя път колко ли ще устиска без сейвън? :b035:

За ся рекорда е 19 дни, поставен миналият рунд и повторен този, но не беше подобрен, защото TapTu го прекъсна. Днес беше на път да се отбележи отново 14ти ден сървайвър, ама пак резетнаха брояча :( . Тряя да скрия копчето вече :) .
Абе как се оставяш да те удрят излагация ! :P :P
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]
stayer
Редник (Private)
Регистриран: нед фев 17, 2008 2:09 pm
Контакти:

Мнение от stayer »

Браво ФуЛЛ РеСпЕкТ зА сМеРшШш :a055: :a013:
bp1912fc
Редник (Private)
Регистриран: чет апр 26, 2007 5:59 pm
Контакти:

Мнение от bp1912fc »

смерш съх :) бе хора Аз съм готин но акк го подарих понеже заради саита ме занули но феар и се мисле за силен виш си процентите бе смешка бутам му от 10 спаи 4 до 6 :) аре приятна игра

(але мента за тва ли ти подарих ацц )
Последна промяна от bp1912fc на чет мар 27, 2008 10:34 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
StarFighter
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
Контакти:

Мнение от StarFighter »

Поздравления за битките - много добри
Аз един път излеза в мод за 2 дни и вие пребихте хората :)
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
[url=http://www.save-darina.org][/url]
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
seal
Редник (Private)
Регистриран: ср яну 23, 2008 11:34 pm
Контакти:

Мнение от seal »

Павлин написа:Цитат(Павлин @ Mar 27 2008, 11:34 PM) смерш съх :) бе хора Аз съм готин но акк го подарих понеже заради саита ме занули но феар и се мисле за силен виш си процентите бе смешка бутам му от 10 спаи 4 до 6 :) аре приятна игра

(але мента за тва ли ти подарих ацц )

аууу ощ един неграмотник пише тука.готин ли си потен ли си не знам ама тоя рап къде го слушаш ти е изпил мозъка.смени музиката че утре може само муууу да пишеш!
смърт на шпионите
Последна промяна от seal на пет мар 28, 2008 6:38 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Loveless
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
Контакти:

Мнение от Loveless »

seal написа:QUOTE(seal @ Mar 28 2008, 07:37 AM) ...смърт на шпионите
:a013:
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]

Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”