Zero_373(Тамплиери2) vs druidacts238(ThePirates)

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
ivan321
Редник (Private)
Регистриран: пон фев 04, 2008 7:44 pm
Контакти:

Мнение от ivan321 »

Значи имах си един нахален съсед, само дет се перчеше пред мене, без думи. Аз само го зяпах по точки. Докато един ден видях, че част от флотата му беше заминала си викам дай и аз да го видя тоя. Шпионирам го и си викам че сега ми е момента. Не знаех какво щях да загубя, но не ми и пукаше за това, важното за мен беше да го накарам да лази под мене. Но досетих се, че нямам рецки. Почнах да ровя и се сещам за 1 приятел от вражеския съюз Самаел и го моля за рецки. Ние сме си непознати приятели меджу два съюза с изключение и се уговорихме, че аз ще успея да зема метала и част от кристала, а той ще земе остатъка и ще ми прати само кристала и си викам: Слагам печат, взмаш газта, а на мен ми връщаш кристалите и ей ви я битката. Не е кой знае какво, но който се перчи пред мене с точки пада под мене. :)

http://u3.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=1332614a

Ей сегинка ще направя бекъп, но не зная как да го сложа, някой ще ме светне ли, че нямам опит с форуми.
[color=#FF0000][b]Живей така, както ти харесва, но така, че и гробарят да плаче на гроба ти.[/b][/color]
Потребителски аватар
Maligos
Редник (Private)
Регистриран: ср май 30, 2007 5:59 am
Контакти:

Мнение от Maligos »

PrincIvan написа:Цитат(PrincIvan @ Mar 8 2008, 09:01 PM) Значи имах си един нахален съсед, само дет се перчеше пред мене, без думи. Аз само го зяпах по точки. Докато един ден видях, че част от флотата му беше заминала си викам дай и аз да го видя тоя. Шпионирам го и си викам че сега ми е момента. Не знаех какво щях да загубя, но не ми и пукаше за това, важното за мен беше да го накарам да лази под мене. Но досетих се, че нямам рецки. Почнах да ровя и се сещам за 1 приятел от вражеския съюз Самаел и го моля за рецки. Ние сме си непознати приятели меджу два съюза с изключение и се уговорихме, че аз ще успея да зема метала и част от кристала, а той ще земе остатъка и ще ми прати само кристала и си викам: Слагам печат, взмаш газта, а на мен ми връщаш кристалите и ей ви я битката. Не е кой знае какво, но който се перчи пред мене с точки пада под мене. :)

http://u3.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=1332614a

Ей сегинка ще направя бекъп, но не зная как да го сложа, някой ще ме светне ли, че нямам опит с форуми.
Поздравления не е зле :a055:
На защитника процентите ме удариха в земята :dizzy: :lol:
Потребителски аватар
ivan321
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от ivan321 »

нали? аз си викам, къв е тоя съсед, дет се перчи и аз си мисля, явно това е капан за мишки, но ще го думна. оказа се, че е фалшив капан. :a013:
[color=#FF0000][b]Живей така, както ти харесва, но така, че и гробарят да плаче на гроба ти.[/b][/color]
Потребителски аватар
Primal Fear
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 03, 2008 6:20 pm
Контакти:

Мнение от Primal Fear »

Не е зле,браво!Продължавай да мачкаш надувките и лигльовците! ;) :)
The chance you got comes never twice
Do your best, and do it right!
Time will come but don't you hide
You are on your way!
MrSamz
Редник (Private)
Регистриран: ср апр 25, 2007 4:00 pm
Контакти:

Мнение от MrSamz »

Докладите трябва да бъдат придружени от БЕКЪП!
Потребителски аватар
ivan321
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от ivan321 »

ето бекъпа.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”