Part of 1:The Force
Jedi Knight: или по-точно добрата страна на джедайте..
Ловки ръце: Някой имат ловките ръце на джедайте-бързо могат да ги движат,дори ако държът нещо тежко или леко, дълго или късо..
Предсказания: някой докато сънуват им се представят сабития който ще се случат след време...може да е след час,ден,седмица а може и година...
понякога това става и не докато спиш.
Когато обичаш някого толкова много ,започваш да усещаш когато човека до тебе страда от болка, мъчи го някоя тайна или избор който може да промени живота му и на другите около него...но усетиш ли че го губиш, връзката става все по-слаба и по-слаба и започваш да губиш сили заради енергията която сърцата ви са правели...но след време разбираш че когато си имал избор от 2-ма да избереш 1-ния, е трябвало да се запиташ със кого би искал да бъдеш за да може тази енергия да се запази,а не да избереш този който е приятел на бившото ти гадже(например) и може си приличат а във това време този да го прави само за да ревнува и да има гняв във него заради неговата възлюбена тъй като тя му е казала "много ми е рано" и вече съдбата да му е предрешена към DARK SIDE и така да се разбие връзката междо другите, тъй като човека със който трябваше да избереш, вече тотално се е отказал от това, да бъде разиграван и във повечето случай, от насабралото му се във сърцето тъга и мъст-да залюби първата видяна и да се пренесе към DARK FORCE но прреди това да се срещнат лице във лице във битка която е на живот и смърт и точно когато тъкмо доброто печели се появява Афродита(за която се карат) и тъмната джедай избутва добрия във лавата и той изчезва във беследното...докато 1 ден не го намират мъртъв от собствените рани, който си бил направил заради това че тъмната сила искала да го привлече но просто му е дошло мноого и си предрешава сам съдбата
И както се пее във 1 българска песен : "няма връщане на зад, по-пътя поел съм немога да спра"
Съсредоточение: Във другите случай, когато не хванеш първата видяна и не се пренесеш към DARK FORCE имаш друг начин-да започнеш да увладяваш силата си...
за да я увладееш трябва да бъдеш ТОТАЛНО съсредоточен...
Почти всяка сутрин(ако неможеш) на съзоряване да излезеш на балкона, да седнеш и да кръстосъш крака и да се средоточиш към върховната сила на доброто, без да мислиш за любовта и семейството,тъгата и гнева...със две думи да мислиш само за Върховната сила и да си средоточен над нея...така ще успееш по-бързо да усвоиш силата си и след време -да разказваш на по-малките за да могат и те да проявът свойта сила, но трябва да се внимава :
Има много време докато се стигне до Учител Джедай...първо трябва да увладееш на 50% някоя сила за да си Падуан...после да я увладееш на 100% и да имаш ВИНАГИ съсредоточение за да станеш джедай, а за учеител-трябва да си наясно със всичките сили и да можеш да ги владееш, но не е задължително да са на 100%....над 50%...
DARK Side: Или по-точно тъмната страна...
Съсредоточаване: За да се съсредоточиш когато си лошия джедай, трябва да имаш гняв във всебе си...да има какво да те стимулира за гнева ти...тъмната страна е по-лесна за увладяване тъй като не коства много неща, но както всички знаем-те губят ....
Преминаването към нея: За да преминеш към нея, трябва да си почуствам силен гняв, до толкова че да те накара не само да си гневен а да искаш да убиваш...За да имап силен гняв трябва да са ти откраднали най-ценното за да можеш да искаш да имаш за какво да REVENG от твоя страна и така ще бъдеш привлечен към тъмната страна....
Е надявам се да ви харесва
Моля, оставяйте коментари-приемат се и обидните тъй като искам да знам за грешките ...
И кажете-според вас коя сила е за вас
Аз за сега съм на 40% на Предсказание на "бялата"сила.. ами вие
След време ше напиша и Part of 2: Introduction of the force
А когато се завърша всичките части, моля да бъдат преведени и за хората от другийте страни, който незнаят Български :-)
П.С. Със всичко написано нямам със цел да накарам хората да убиват, а да разкрият свойте свойства, тъй като всеки човек има свойте надарения..
П.С.2 За DARK FORCE не съм много сигурен че всичко е това...ако се сетя нещо ще добавя пост...