Във всеки има Джедайско умение...

Раздел за тези с повечко въображение::Поствайте тук своите произведения::You can control the world by using your imagination.
DoomGard
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт дек 04, 2007 11:03 am
Контакти:

Мнение от DoomGard »

Всеки човек има джедайски умения....
Part of 1:The Force
Jedi Knight: или по-точно добрата страна на джедайте..
Ловки ръце: Някой имат ловките ръце на джедайте-бързо могат да ги движат,дори ако държът нещо тежко или леко, дълго или късо..

Предсказания: някой докато сънуват им се представят сабития който ще се случат след време...може да е след час,ден,седмица а може и година...
понякога това става и не докато спиш.
Когато обичаш някого толкова много ,започваш да усещаш когато човека до тебе страда от болка, мъчи го някоя тайна или избор който може да промени живота му и на другите около него...но усетиш ли че го губиш, връзката става все по-слаба и по-слаба и започваш да губиш сили заради енергията която сърцата ви са правели...но след време разбираш че когато си имал избор от 2-ма да избереш 1-ния, е трябвало да се запиташ със кого би искал да бъдеш за да може тази енергия да се запази,а не да избереш този който е приятел на бившото ти гадже(например) и може си приличат а във това време този да го прави само за да ревнува и да има гняв във него заради неговата възлюбена тъй като тя му е казала "много ми е рано" и вече съдбата да му е предрешена към DARK SIDE и така да се разбие връзката междо другите, тъй като човека със който трябваше да избереш, вече тотално се е отказал от това, да бъде разиграван и във повечето случай, от насабралото му се във сърцето тъга и мъст-да залюби първата видяна и да се пренесе към DARK FORCE но прреди това да се срещнат лице във лице във битка която е на живот и смърт и точно когато тъкмо доброто печели се появява Афродита(за която се карат) и тъмната джедай избутва добрия във лавата и той изчезва във беследното...докато 1 ден не го намират мъртъв от собствените рани, който си бил направил заради това че тъмната сила искала да го привлече но просто му е дошло мноого и си предрешава сам съдбата
И както се пее във 1 българска песен : "няма връщане на зад, по-пътя поел съм немога да спра"

Съсредоточение: Във другите случай, когато не хванеш първата видяна и не се пренесеш към DARK FORCE имаш друг начин-да започнеш да увладяваш силата си...
за да я увладееш трябва да бъдеш ТОТАЛНО съсредоточен...
Почти всяка сутрин(ако неможеш) на съзоряване да излезеш на балкона, да седнеш и да кръстосъш крака и да се средоточиш към върховната сила на доброто, без да мислиш за любовта и семейството,тъгата и гнева...със две думи да мислиш само за Върховната сила и да си средоточен над нея...така ще успееш по-бързо да усвоиш силата си и след време -да разказваш на по-малките за да могат и те да проявът свойта сила, но трябва да се внимава :
Има много време докато се стигне до Учител Джедай...първо трябва да увладееш на 50% някоя сила за да си Падуан...после да я увладееш на 100% и да имаш ВИНАГИ съсредоточение за да станеш джедай, а за учеител-трябва да си наясно със всичките сили и да можеш да ги владееш, но не е задължително да са на 100%....над 50%...

DARK Side: Или по-точно тъмната страна...

Съсредоточаване: За да се съсредоточиш когато си лошия джедай, трябва да имаш гняв във всебе си...да има какво да те стимулира за гнева ти...тъмната страна е по-лесна за увладяване тъй като не коства много неща, но както всички знаем-те губят ....

Преминаването към нея: За да преминеш към нея, трябва да си почуствам силен гняв, до толкова че да те накара не само да си гневен а да искаш да убиваш...За да имап силен гняв трябва да са ти откраднали най-ценното за да можеш да искаш да имаш за какво да REVENG от твоя страна и така ще бъдеш привлечен към тъмната страна....

Е надявам се да ви харесва :)
Моля, оставяйте коментари-приемат се и обидните тъй като искам да знам за грешките ...

И кажете-според вас коя сила е за вас ;)
Аз за сега съм на 40% на Предсказание на "бялата"сила.. ами вие ;)

След време ше напиша и Part of 2: Introduction of the force

А когато се завърша всичките части, моля да бъдат преведени и за хората от другийте страни, който незнаят Български :-)

П.С. Със всичко написано нямам със цел да накарам хората да убиват, а да разкрият свойте свойства, тъй като всеки човек има свойте надарения..
П.С.2 За DARK FORCE не съм много сигурен че всичко е това...ако се сетя нещо ще добавя пост...
Последна промяна от DoomGard на нед мар 09, 2008 5:43 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
expendable
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср яну 18, 2006 12:29 am
Контакти:

........

Мнение от expendable »

........
Последна промяна от expendable на пон юли 24, 2017 12:25 pm, променено общо 2 пъти.
DoomGard
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от DoomGard »

ето ви и обещаната част 2-ра:
Part of 2: Introduction of the force
Jedi Knight: За да бъдете въведен като рицар, трябва първо да се срещнете със напреднал джедай....а за да стане това -той самият ще ви усети, но това ще е ако найстина имате сила за да станете джедай, а не още във първата си битка, да бъдете размазан....
Jedi Master-ите могат да усещат прилива на енергия на силата тъй като все пак са добри....разберат ли че във вас има потенциал на Джедай, те ще дойдат и ше ви наблюдават как използвате силите си...
Ако ги използвате за добро- ше дойдат при вас и ше поговорят дали искате да бъдете обучен за Падуан(най-слабата форма на джедай) НО ако вие я използвате за зло, то тогава те просто ше ви скрият и ще се стараят да ви направят от към добрата страна, или просто няма да ви се отвори парашута и ще паднете на земята...

Dark Side: За да бъдете приет във тъмната страна, трябва да сте минали някой от пътовете;
1-вият път по който може да тръгнете : Той е и най-сложен.
Трябва да сте един от "избраните" да спасите мирът във силите.Тогава лично ИМПЕРАТОРЪТ на тъмната страна ше се заеме със вас като цел номер 1 за да ви привлече към неговата страна.Тогава тъмната страна ше бъде по-силна докато джедайте-рицари не намерят друг "избран"
2-рият път по който може да се тръгне: Да са ви открили Джедайте-Рицари и да са ви обучили.
Но по едно време Зависта да ви заслепее от причината че Вашия Учител се прави на велик.Тогава имате малък шанс да си останете от към добрите. Но ако стане от завист на Гняв като допълнително нещо е станало например любимата ви бъде привлечена под ръката ви от друг или бъде убита от тъмната сила но 1 от техните пратеници (на Дарк Сайд) идва при вас и казва че е по-добре да се присаедините към тях, тъй като Учителят ви *** *** е убил вашата любима за да станете по-добър във изкуството на меча...След това се стига до там че срещата отново любимата ви но мисите че е измама и тръгвате да я убивате но учителят ви решава да ви попречи и започва последната битка за някой от двама ви.Във повечето случай, не учителят ви а вие умирате или загубвате някоя част от тялото ви...и след това Императорът ви намира и решава загубеното от вас да го преправи и от човек със сърце да ви направи във купчина ламарина...за да неможете да изпитвате чуства.

Край на Part of 2: Introduction of the force

Очаквайте скоро Part of 3: I am Jedi

П.С.Ако имам грешка във заглавието-моля да ме поправите...на български трябва да стане Част 2: Въвеждане във Силата
Последна промяна от DoomGard на нед мар 09, 2008 5:34 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
CRACK_rules
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед фев 25, 2007 11:02 am
Контакти:

Мнение от CRACK_rules »

Тва ме заинтригува с интерес ще прочета 3-тата част :c022: :c022: :c022:
DoomGard
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от DoomGard »

замисалът ми е да направя около 6 части или поне развитието на 1 джедай от 2-те страни...от както разбира за свойте способности до като не му дойде времето да отиде на 7-мото небе на облака на Джедайте :)
debnadaviebna
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 29, 2005 12:20 pm
Местоположение: Близо до местопрестъплението, интереси: виж ми ника па пак ме питай, професия: дебнещ да ебне
Контакти:

Мнение от debnadaviebna »

по някога ми се ще и аз да можех като джедаите с една дума и едно махване на ръка да убеждавам всички в каквото си поискам
бих използвал това умение да свалям всички мадами с един поглед
уви в момента положението е точно обратното, всички мадами ме свалят мен само с един поглед
която и да е мадама само да ми се усмихне един път и ме улавя
Последна промяна от debnadaviebna на нед мар 09, 2008 8:51 pm, променено общо 1 път.
debnadaviebna was here

http://bullschmeiser.blogspot.com/ станах блогър

съществува единствено хаос и простотия
[quote="аватара на paksizabravihpass-a6efe"]this person's picture is too sexy to be displayed[/quote]
олимпийски шампион по псуене
Потребителски аватар
WhiteSnake
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб ное 27, 2004 4:13 pm
Контакти:

Мнение от WhiteSnake »

Welcome to the dark side - we have coockies :)

хубаво начинание си подхванал. ще ти отнеме доста време, но съм сигурен, че ще се получи добре.
[color=#006400]There is no shame in defeat as long the spirit is unconquered !!![/color]
DoomGard
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от DoomGard »

Във една далечна галактика на вселената BULFLEET....
STAR WARS
Джедайски историйки и учения
Part of 3: I am Jedi

Jedi Knight:Е вече сме джедай ;)
започва истинското приключение.Като Джедай Рицар трябва да се защитават плането, да се нагърбим със начинанието да научим младежите за джедай, нищо че ще живеем към 300 години..
Първата мисия : да нагърбим всичко и да си изберем един от Падуаните за да го научим на изкуството и после да стане като нас-Рицар-джедай.....
Е вече като сме си избрали ученик, ние трябва и да си вършим работата- да пазим планетите...А ето и място кадето имат нужда от нас"планетата Сатурн" кадето нови ситски джедай са нападнали гражданите...
По пътя към планетата трябва да се обясни на падуана всички възможни неща за занаята:
Трябва да се пази самообладание, да не чустваме болка и тъга, любов и мъка...Само в концентрация му е майката(сооори за израза)...
Е като пристигнем на планетата, първо трябва да се огледа, от каде са минали ситтите и на каде са тръгнали.
разберем ли тръгваме след тях към Пункта им или по-точно: мястото към което те са се запътили...
Намираме ги и започва якото меле със лазерни мечове.През цялото време трябва да сме се съсредоточили за да няма гафове.Трябва да мислим също и как да опазим падуана си тъй като все пак трябва да предадем наученото.
След като бъдат изтребе ни всички сити и бъде спасена планетата се връщаме към кораба и се връщаме към родната планета/към станцията ни...

Sith Lord:Е вече сме Ситски лордове, а ;)
Като ситски лорд трябва да разбиваме бунтовнически места,бази и центрове за обучение.
Също и да нападаме планети със все още подрастващи ситове...
Нацелваме си планетата "Сатурн" и отиваме със Карнцлерския кораб(май така се пишеше) и отиваме да разбиваме бунтовническите джедайски места.
Но УВИ-джедайте ни усещат и ставаме като във капан. Ситските лордове разбирасе се бият със рицарите-джедай а падуаните със подрастващите ситове....Но за наш лощ късмет ние губим и оцелелите се връщаме на карнцлерския кораб докато рицарите се радват на отново потошеното нападение....

Скоро очаквайте Part Of 4:Enter in Jedi Order

П.С. Сори ако тази част е по-тъпа от предишната ама не се чуствам много добре и не съм във момента на тема джедай...
Отговори

Върни се в “Лично Творчество”