Та става дума за следното. Много добре знам , че съюзите от топ-а си имат самочувствие и голяма част е с покритие, но ми направи много лошо впечатление тяхното държание, не на всички, но на част от тях и искам да засегна този въпрос именно тук. Давам пример:
Не познавам въпросния лидер на съюз да речем но имам желание да обсъдим с него въпросите за Нап и Аллианс. Питам го съвсем човешки:Здр., така и така сключвате ли алианси , отговор никакъв. Питам за нещо друго отговор никакъв, абе аджеба ок в топ-а сте ама толкоз ли не може да отговориш с 2 думи - не не склювам и толкоз, аз президента да питам сигурно ще ми отговори, а някой хора от булфа явно са се взели много на сериозно. Забелязах един бивш играч на Архангелите и реших да го питам нещо. На думата "здравей" не последва нищо.... е няма едно здравей да каже, е браво тва или е липса на възпитание или прост ги мързи да пишат или са със свръх самочувстие и с "простосмъртни" не говорят. Направи ми лошо впечтление това и реших да споделя с вас.
Благодаря за вниманието