Здравейте, уважаеми читатели. Докато нямаше вестник ( надявам се да ви е липсвал
God_of_War, лидер на Warlords
1. Има ли съюза Ви участие в по-минали рундове ? Разкажете ни повече за вашата игра тогава.
2. Как решихте да се съберете за настоящия 3 рунд на вселена Speed ?
3. Виждам, че по-голямата част от съюза Ви играете с раса миопи. Още преди началото на рунда ли бяхте решили това или така се стекоха нещата ? И какво Ви накара да предпочетете тази нова раса пред старите ?
4. За момента нямате никакви алианси. Обмисляте ли да влезете в коалиция с друг съюз, за да можете по-лесно да вземете рунда или ще се справяте сами ?
5. Какво е твоето мнение за рунда дотук ?
6. Ако желаеш можеш да ни дадеш някои твои и на съюзниците ти битки, които да публикуваме в броя ...
1. Съюза съществува от средата на рунд 1 на вселена 1 (това прави около 3 години вече). Бяхме под друго име но за този рунд го смених нарочно за да сме малко ъндърграунд (както обичат да се изразяват тийнейджърите). От тогавашният съюз само аз останах. След време се запознах с част от сегашния отбор и постепенно се получи това - Warlords.
2. За настоящият рунд ме накара да играя един приятел от съюза, за което още го мразя ... тамън бях свикнал да си лягам преди 12 вечерта...
3. Относно миопите... много евтини проучвания... просто идеалния бонус, който много спомага ваденето на рециклатори в началото и по-бързото развитие на скоростите и шпионажа. Честно да си призная донякъде повлиях на част от отбора да изберат тази раса.
4. Алианс и НАП НЕ сключваме!!!
5. За рунда до тук... нищо ново под слънцето. Старите вълци в нови кожи, някои нови играчи, които тепърва се доказват и се справят доста добре... обичайната малка заинтересованост към спийд вселената... както едно време към хардкора
6. Мои битки ще видите по натам. Запазил съм по-интересните.
На съотборниците ми битките... искай си ги от тях, може да не искат да ги разпространяват... сигурно си забелязал, че няма наши битки в трибуната.
успех засега
legion, лидер на Paradise
1. Има ли съюза Ви участие в по-минали рундове ? Разкажете ни повече за вашата игра тогава.
2. Как решихте да се съберете за настоящия 3 рунд на вселена Speed ?
3. Виждам, че и тримата играете с различна раса. Това разпределение предварително планирано ли беше или просто така се стекоха нещата ?
4. За момента нямате никакви алианси. Мислите ли да влезнете в някоя коалиция, за да улесните вашата игра в атакуването на по-предни места ?
6. Засега нямате много бойни точки,предполагам и интересни битки. Как планирате играта си напред - по същия начин, или мислите да почупите някой и друг играч ...
1.Еми съюза е чисто нов винаги съм искал да направя свой съюз, често играя в чужди съюзи, под различни никове, но сега от този рунд на сетне мисля да се установя за постоянно както съм си в момента - ник/съюз.
2. Както казах съюзът е нов, просто поканих 2-ма, 3-ма и нещата се нагласиха, аз дори не съм планирал да правя съюз този рунд, но нещата се стекоха така, тъй като не виждам обичайните съюзи които сме свикнали да гледаме в топа, така че НЕ, не сме планирали предварително да се събираме.
3. Значи.. по принцип си имаме и нокс към компанията в лицето на tor който излезе от съюза преди 2 дена, но ми каза, че има намерение да се върне, така че сигурно ще сме 4 различни раси но мисля, че 2-рия ми отговор, отговаря и на този въпрос, отново просто обстоятелства.
4. По принцип съм решил PARADISE да има политика само от към войни.. жертвите са малко, затова и съюзът е малоброен, затова и нямаме НАП-ове и Алианси, просто разширяваме обхвата за бъдещи спонсори
5. Определено положително! Лично аз тори рунд не срещнах бъг до тук, да чукна на дърво, така че просто няма от какво да се оплача относно администрацията. Иначе не ми харесва това, че нещо липсват големите имена както на съюзи, така и на играчи.. разбира се още е рано да се каже, винаги има някой покрит..
6. Да кажем, че просто сме от търпеливите и добронамерени играчи, подир тая нова статистика няма начин да не почнем да правим бойни точки скоро време, но за момента всеки си знае как е най-добре за него и развитието му, лично аз съм доволен от съюзниците си, като се има в предвид и, че единия от тях е изгряваща звезда новак, който се движи супер !
*Забележка - по време на интервюта в съюза членуват трима играча, за разлика отсега ( двама ).
seazar, Putgatory
eдин от най-опитните играчи на съюза, лидерът kostaa беше офлайн в момента на взимане на интервюта
1. Съюза Ви е един от най-известните в Булфлийт. Но все пак би ли разказал накратко неговата история ?
2. Защо решихте да се съберете и в настоящия 3 рунд на вселена speed ?
3. Виждам, че по-голямата част от съюза Ви, включително и ти, играете с раса нокси. Още преди началото на рунда ли бяхте решили това или така се стекоха нещата ? И какво Ви накара да предпочетете тази раса ?
4. За момента сте в алианс с друг многоброен и силен съюз, СМЕРШ . Смятате ли да влезете в приятелски отношения и с други съюзи, за да се справите по-лесно с враговете си ?
6. Ако желаеш можеш да ни дадеш някои твои и на съюзниците ти битки, които да публикуваме в броя ...
1. По този въпрос не мога да отговоря...не съм се интересувал..за мен това не е важен въпрос..по тази тема питайте простака или ромел.
2. От миналия рунд сме същите с 2-3 нови попълнения. Повечето ги познавам и така ... забавляваме се заедно.
3. Съюза винаги е бил известен с бойни акаунти, философията го изисква да си нокс,рядко приемаме хора от други раси. Хич не харесвам миньорите ... ама това си е друга тема.
4. Преди 2 рунда се мелихме яко с тях... но тогава Миланоф, разбрал-недоразбрал се намеси и прецака нещата, за което още съм бесен... имаме сходен стил на игра, а и с времето враговете понякога стават приятели. Лично съм ги изпробвал като играчи, а и са пичове и ще мачкаме заедно с тях. Относно враговете... има тука 1 съюз дето са напъват. Добри играчи, познавам някои от тях от вселена 1. Има интрига засега...както винаги има и мишки, които се крият под други никове. Това го споменавам, защото ми е болна тема... все едно ся от Николай да се прекръстя на Иван.
5. Рунда - ами не съм доволен от собствената си игра, а и като цяло от съюза. Надявам се докрая да се пооправят нещата (тоест моето постоянно мърморене да даде резултат). Съюза е доста силен, а и коалицията със СМЕРШ смятам, че ще има добри резултати.Също така доста от тея дет се мислят за играчи ще завършат рунда сини или занулени ...
6. Битки... има доста ,но аз съм против публикуването им. Не обичам разни форумци дето хабер си нямат да коментират съюза...трябва да е
някой отворко, който е дразнил мен или съюза, за да му сложа скалпа в трибуната да му са смеят, а засега такива няма..затова и няма да дам битки.
StarFighter, лидер на СМЕРШ
1. Съюза Ви е един от най-известните в Булфлийт. Но все пак би ли разказал накратко неговата история ?
2. Защо решихте да се съберете и в настоящия 3 рунд на вселена speed ?
3. Виждам, че по-голямата част от съюза Ви, включително и ти, играете с раса нокси. Още преди началото на рунда ли бяхте решили това или така се стекоха нещата ? И какво Ви накара да предпочетете тази раса ?
4. За момента сте в алианс с друг многоброен и силен съюз, Purgatory. Смятате ли да влезете в приятелски отношения и с други съюзи, за да се справите по-лесно с враговете си ?
1. Съюз СМЕРШ е доста стар и с традиции. Основател му е Тролл, преди 2 години всички без СТЕЛЕОН го бяха напуснали и по това време СМЕРШ се състоеше само от СТЕЛЕОН. Случи се така, че на мен ми беше първи рунд в speed вселена и бях съсед по планета със стелеон - бихме се много с него и накрая от много бой та се съюзихме, като аз отидох при него и решихме заедно да го ръководиме. Оттогава СМЕРШ се разрастна като се обединихме около няколко основни играчи (lajeca, gigabyt, Yani, penko1 и xac). По-късно се присъединиха още отлични играчи, които са и много свестни хора.
2. Последните 5-6 рунда играехме почти един и същ състав с малко нови и добри попълнения - така и тоя рунд се събрахме постоянните съотборници
3. Да в съюза се толерира агресивния стил на игра - предимно на флот ,затова и повечето играчи са нокси.
4. От миналия рунд се уговорихме със съюз Пургатори да направим алианс, до сега винаги сме воювали с тях - те са много добър и силен съюз и решихме тоя рунд да си помагаме .
5. Точкуването този рунд е много добро, липсата на АДМИНИСТРАЦИЯ е супер дразнеща и доста хора я използват за да шмекеруват, което на Хера и Co не им пука, за съжаление.
6. Битки няма да дам, въпреки че са доста в съюза - това може да се види и от факта че поне 8-9 играчи на СМЕРШ са в ТОП 20 по бойни точки. Администрацията не е направила никакъв стимул да се публикуват битките във форума и освен да те оплюят там или да ти кажат едно евала за друго не става - евала мога да си го получа и в съюза a114.gif
Успех на всички играчи в булфа
Тъй като до момента не получихме никакви битки решихме да поразпитаме някои други играчи :
partizanin, Warlords
partizanin ни предостави две много добри битки, за които му благодарим
partizanin vs Joro 92
partizanin vs tonito
а, без съюз
ЦитатБитките ми са клошарства, няма да са интересни на аудиторията ... а, и един примерен доклад, да не разочаровам публиката
a vs tor
хаха[/quote]
Други заинтригуващи отговори не получихме, тъй че не смятаме за нужно да постваме и останалите лс-та.
И за финал една песен за настроение : Bon Jovi - Livin` on a Prayer. Лека вечер
Броя подготви : Stankata
С помощта на : MeriAn , LoaD