Битката между 2 Титана

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

emi4a
Редник (Private)
Регистриран: чет ное 01, 2007 6:09 pm
Контакти:

Мнение от emi4a »

Историята е следната ... Рунда приключи и 2ма Титани от топа решиха да зарадват вселената с една красива финална битка..ето я и нея:

[KASIOPEIA] DiSaS7eR vs [Archangels] atomic

Искам да кажа само, че това беше 1 ползотворен за мен рунд, който ми създаваше емоции през цялото си време, също и много безсънни нощи, обсипани с цигари и кафе :P .
Искам също да благодаря на хората, които ме подкрепяха и ми помагаха.Направих доста приятели и се надявам за напред да останем такива...
Някой от тях: atomic , anche, Spectre и много други. Искам също да благодаря на TaenAgen, тоест ветерана voddy_88, който ме побутваше, когато оклюмвах глава пред клавиатурата. :bravo:
За мое голямо съжаляние няма да мога да продължа в следващият рунд, защото се пребирам в родна БЪЛГАРИЯ :a013: , и вероятно няма да имам скоро време за булфлийт.
Но, както се казва " Един път флийтър, завинаги флийтър" , така че ако се събудите занулени в някой от следващите рундуве, се замислете ...дали DiSaS7er, не е някъде там ... :P

П.П. Това е от мене, Довиждане до нови срещи.

ОТ DiSaS7eR
Потребителски аватар
Attila
Редник (Private)
Регистриран: пет авг 18, 2006 2:24 am
Контакти:

Мнение от Attila »

Страхотна битка, между двама отлични играчи и готини хора. :bravo: :bravo: :bravo: Момчета, пожелавам ви много успехи в живота извън булфлеет. И задължително трябва да се видим да пием по бира и да си спомняме за времената, когато летяхме из вселените :a055:
SmallVille
Редник (Private)
Регистриран: вт май 29, 2007 11:37 pm
Контакти:

Мнение от SmallVille »

хайде хайде стига хвалфи 700 к точки акаунт ще го набия с акаунт на 400 к даже ще му изпише че е унищожен в 1-вия рунд, това ли е ТИТАН ?

мизерни флоти , ставаща битка....
Потребителски аватар
Dan7e_
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб мар 03, 2007 9:35 pm
Контакти:

Мнение от Dan7e_ »

SmallVille написа:QUOTE(SmallVille @ Feb 26 2008, 05:36 AM) хайде хайде стига хвалфи 700 к точки акаунт ще го набия с акаунт на 400 к даже ще му изпише че е унищожен в 1-вия рунд, това ли е ТИТАН ?

когато ти набиеш някой като атомик е той е 700к а ти 400к и го бутнеш от 1 рунд аз от бф ще се откажа !!
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]
Потребителски аватар
blademaster_rado
Редник (Private)
Регистриран: нед авг 26, 2007 1:17 pm
Контакти:

Мнение от blademaster_rado »

SmallVille написа:QUOTE(SmallVille @ Feb 26 2008, 05:36 AM) хайде хайде стига хвалфи 700 к точки акаунт ще го набия с акаунт на 400 к даже ще му изпише че е унищожен в 1-вия рунд, това ли е ТИТАН ?

Все се намират хора,които да кажат аз съм по-по-най :c022:

Няма значение какви са флотите,малки или големи.За 1 правенето на 100 кръстосваяа за цял рунда е успех,за друг ежедневие.Адмирации за хората,завършили рунда :bravo:

А битката хич не е за изпускане.Аз лично не бих могъл да си представя как бих правил сейвин с толкова голяма флота и колко ли газ :dizzy:
rallyrally
Редник (Private)
Регистриран: пон юли 10, 2006 12:41 pm
Контакти:

Мнение от rallyrally »

И аз съм съгласен със SmallVille флотите са много зле + това и двамата са нокси това е флот за около 200к точки и показва че топ 10 да не кажа и 15 са се оговорили таино без атаки и всеки си се е развивал и копал , щото ако не е било така щяха да си ви помели и двамата така че чак пък титани аиде.
Потребителски аватар
Spectre
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 27, 2005 11:37 am
Контакти:

Мнение от Spectre »

Емо, Иване поздравления за добрата битка... дано се засечем в някой друг рунд пак... беше ми изключително приятно да играя с вас... :a055:
>>>>>>аЗрудите<<<<<<
>>>>>>KASIOPEIA<<<<<
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

Браво на момчетата за битката

А вие дет говорите много не можете ли да се сетите,че са Титани в този рунд??? малко си размърдайте сивото вещество!!! може флотите да не са били големи за тези точки но такъф е бил този рунд такива са флотите вие като направите такива ми пишете на ЛС моля ;)
Победата Ще Бъде Наша
Потребителски аватар
FEAROTH
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср авг 17, 2005 8:23 pm
Контакти:

Мнение от FEAROTH »

Битката ми харесва, защитника можеше да си махне ЗНСтата за да има и нападателя все пак 6 % шанс да успее :) Много добър завършек !

[b]White Pride World Wide[/b]
Потребителски аватар
atomic
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 18, 2007 9:09 am
Контакти:

Мнение от atomic »

еми битка като битка :) флот направих колкото ми е кеф :) а до тоя с мизерния nickname SmallVille-абе пичага живот и здраве като пак почна бф и ако ти играеш още ти обещавам да ти разкатая фамилията компренде деба и мизерника смотан
[url=http://lines.akusherstvo.ru/][/url]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”