[Hellwings] Rep7iLe vs [CCCP] bone_fletcher

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
bone_fletcher
Редник (Private)
Регистриран: съб авг 18, 2007 12:22 pm
Контакти:

Мнение от bone_fletcher »

Здравейте! И така историята води началото си много много отдавна, когато Reptile стацна до мен и започна да дебне (веднъж даже ме хвана ;) ). Рундът си вървеше, много играчи бяха занулени от двамата комшии, но закачката между влечугото и героя от DOTA-ta си остана :) Така в навечерието на края на рунда ние си уговорихме финална битка - след множество грандиозни битки, армадата на Reptile се беше редуцирала стабилно и това обещаваше интересно меле...Последни приготовления, Reptile бута някоя и друга сграда за да набави газ и литва (аз също нямах много газ и се разбрахме той да лети). След около час полет :girl_witch: армиите се срещат http://uni2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=3532889d :dizzy: :dizzy: :dizzy:
По-голямата част от реца беше събран от Anche:
2008-22-02 21:59:19

Рециклаторите ни успешно достигнаха
целта си и успяха да натоварят:

4653678 метал
4653678 кристали
692644 газ

На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
1634195 газ.

Другата част я събрах аз:

2008-22-02 22:07:53

Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

0 метал
0 кристали
1634195 газ

На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
0 газ.

Reptile благородно се отказа от дял в реца, защото нямало да играе в детмача и модира. Евала на пича цял рунд троши флоти без умора :bravo:

Ами това е, приятен детмач на всички и до нови срещи (в 1-ва вселена, че мисля да пропусна следващия рунд в 2-ра :c022: )

P.S. Моля някой да направи бекъп на битката, защото аз така и не се научих :a013:
Потребителски аватар
zayo^bayo[the predator]
Редник (Private)
Регистриран: нед дек 16, 2007 6:13 pm
Контакти:

Мнение от zayo^bayo[the predator] »

Ами малко да си вземе почивка то бива трошене на каски бива ама трябва и малко почивка :)

А ето го и бекъпа на финалната битка
Последна промяна от zayo^bayo[the predator] на съб фев 23, 2008 4:47 am, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”