Последен ден на рунда,броени часове до края... захари решава да удари 1-2 спая на комшийте и хоп като шестица от тото изниква шпионския доклад от касиопееца... Без да се замисля полита Резултата на лице http://uni2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=3532997a
Хем той е на далавера хем съюза е на далавера се пак 1 място по нагоре Преди DiSaS7eR да каже каквото и да е уточнявам че нап-а беше само между нас двамата съюзите ни нямаха нищо общо аа и да не забрава:
Рециклаторите ни успешно достигнаха
целта си и успяха да натоварят:
4560000 метал
0 кристали
0 газ
На тези координати останаха:
8920 метал
4568920 кристали
2284460 газ.
Рециклаторите ни успешно
достигнаха целта си и успяха
да натоварят:
8920 метал
4568920 кристали
222160 газ
0 метал
0 кристали
2062300 газ.
Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:
0 метал
0 кристали
2062300 газ
0 метал
0 кристали
0 газ.
п.п. Показахме ви че кво фанем бием за тва гледайте да не ви фанеме
Преди да се каже каквото и да е било искам да доуточня нещо !!! Мисля, че тук тази атака беше просто невъобразим късмет, а не става въпрс за издебване, хващане и набиване !!! Нарочно чаках да се постне битката във форума, защото знам, че Ловелес имаше добра флота !!! Така, ето какво се случи - ние с Ловлес се познаваме почти от началото на рунда /играта ни запозна - бяхме в един съюз/...Веднъж ми беше споменал, че не играе по време на детмач, а само за класиране...Преди един ден само, той беше на около 60 К точки и вчера /или ония ден/ влезе като за последно да си изхарчи парите, защото беше търговец, и да вдигне голям флот /съответно много точки/, но само толкова...НЕ МИСЛЕШЕ ДА ИГРАЕ !!! Очакваше се детмача да се пусне днес на 22 февруари /и заедно с него и класирането/ и ме попита /т.к. се отказва от 2-ра вселена вече/ дали, след като стартира детмача да не го нападна...ей така за мелето...той нямаше да играе...дори си раздроби флотата на 2 части за да не съм на големи загуби...едната част кацаше в 19.30, а другата в 21.45 !!! Това нещо го знаех още от сутринта - предопреди ме да го нападна само когато стартира детмача, а ако не щял да пусне мод. И по този начин излезе от играта и си замина в София /т.к. не играе булфийт в София/. Но времето течеше и детмач не се стартира...Очудих се какво да правя...мина вече 19.30, а детмача още не беше факт. За жалост нямах никакви координати на Ловелес и нямаше как да го предопредя, че флотата му е незащитена /аз нямаше да го нападам в този случай/...уви..премирих се, че все някой ще го удари...той нямаше да погледне булфлийт до неделя...все за 2 дни някой щеше да го открие...това беше въпрос на време просто. Битката е добра, наистина, но не се възгордявай...при всякакви други обстоятелства тя нямаше да е факт !!! Жалко, че стана това кофти недоразумение с детмача, само това му изигра лошата шега !!!
Последна промяна от gajet_killer на съб фев 23, 2008 2:18 pm, променено общо 1 път.
Браво за битката, но да ви кажа че не е кой знае какво като сте ударили играч които воубще не играе....От цялата KASIOPEIA само аз играя....така че немислете че сте ударили KASIOPEEC...но няма значение удари ли сте го ударили той рунда свърши и много като ловелесс са пострадали заради недоразумението че не се знае КОГА ЩТЕ СВЪРШИ РУНДА
emi4a написа:QUOTE(emi4a @ Feb 23 2008, 01:15 AM) Браво за битката, но да ви кажа че не е кой знае какво като сте ударили играч които воубще не играе....От цялата KASIOPEIA само аз играя....така че немислете че сте ударили KASIOPEEC...но няма значение удари ли сте го ударили той рунда свърши и много като ловелесс са пострадали заради недоразумението че не се знае КОГА ЩТЕ СВЪРШИ РУНДА
Ти пък какво общо имаш с този съюз ?А най-трудно се удря човек ,който от 30 дни 28 е в мод.
гаджет никога не казвай никога при сякакви други обстоятелства нямало да я има битката, не се знае въобще той беше цял рунд мод сега се беше отворила възможност и веднага беше натупан.и викаш имал серизона флота а ? в 4 рунда леш
Браво бе захари ли си кав си нета знам.....голяма работа си направил като си ударил човек които не играе......немога да разбера какво още пишеш тука не те ли е срам да се хвалиши и кефиш на тая битка
БТВ: и неми викаи ти пак кои си....ако имаш малко акъл ще помислиш а нема да дрънкаш глупости...след като казвам че само аз играя от касиопеиа значи кой може да сам бе....ама то такива като тебе не четат ко са написали другите само марморят из форума без да знаят ко правят и те
кофти прецакване за касиопееца накрая и то часове преди края на рунда. а и още хора ще изгорят сигурно, които са направили сейвън за 23 - ти и са спокойни за класацията .
Последна промяна от dimas на съб фев 23, 2008 9:47 am, променено общо 1 път.
А бе хора, казвам ви че ако беше знаел, че няма да се пусне датмача навреме нямаше да си остави флотата незащитена. Закъсняването на детмача го прецака. Дори си направи сейвън още сутринта...за да не може някой да го нападне. Тъй като знае, че детмача закъснява /призципно/ си направи сейвъна за 19.30 и 21.45, като мислеше, че тогава вече щеше да е детмач и класацията щеше да е излязла !!! Толкова ли не го схванахте. И флотата му е добра...след първата атака /сиреч атаката от тази тема/ късно вечерта е бил нападнат пак...видях реца, който беше около 3милиона общо...да не говорим, че има по малко флот и на други планети...той си разпръсна флота на планетите...Казвам ви, че не му пукаше дали ще го рамаже някой, но само в детмача...получи се кофти. Но браво, засякохте човек, който си е изоставил флотата Няма лошо в това /и аз бих го направил, а и вие не сте знаели/, но поне да не спамим темата повече, защото не си заслужава. Хубава битка над ИЗОСТАВЕН флот - това си е чистия ФАКТ !!!
Последна промяна от gajet_killer на съб фев 23, 2008 11:55 am, променено общо 1 път.
Аз смятам пък, че трябва да се възтановят флота на такива изгорели след 00:01 на 23ти.Но кой съм аз да го казвам де.Предполагам и още народ е на това мнение.
Друг е въпроса, че някои хора са постъпили доста хитро търсейки забравени флоти на 23ти
-= | 10:57:23 | =- <sin_zaek[spi]> рояле, рояле... научи се да пиеш
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските