Лични мнения и знания също приемам
Помогнете
- blademaster_rado
- Редник (Private)
- Регистриран: нед авг 26, 2007 1:17 pm
- Контакти:
Ако си мислиш, че в интернет ще намериш по-хубава информация, отколкото в Библиотеката... съмнява ме. Ако Google не може, то ние ли
.
Впрочем, в училището, в което учиш - няма ли училищна библиотека? Обикновено, там има всичко, което дават за работа на учениците...
За теб самият е по-добре, ако гониш висока оценка. (Те докладите за к'во друго са...
)
Впрочем, в училището, в което учиш - няма ли училищна библиотека? Обикновено, там има всичко, което дават за работа на учениците...
За теб самият е по-добре, ако гониш висока оценка. (Те докладите за к'во друго са...
Последна промяна от LoaD на ср фев 20, 2008 3:01 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- blademaster_rado
- Редник (Private)
- Контакти:
В библиотеките ни искат 1 лв такса в началото на годината.90% от времето тя не работи
.Библиотекарката е леко зле и в повечето случаи казва ми само тва имаме,при положение че ме прати шефа по география и каза че същия ден е я върнал.
.А пък е спешно.Ще ся дам да уча някви скапани измислени ненужни генотипове
Тва ми е шанса за по-висока оценка 
- Kamen_G
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: чет фев 17, 2005 8:42 pm
- Контакти:
Мразя да копирам, но след като е спешно... но е само това, най-вероятно е да откриеш нещо на английски, а след като ти е спешно просто не виждам как ще отсееш най-важното и после ще го преведеш?!? Защото на англ. език има доста
Произволно самозараждане
от Уикипедия, свободната енциклопедия
Произволно самозараждане е хипотеза, според която животът на Земята е възникнал спонтанно и без намесата на външна сила. Тази теория възниква през Средновековието и през отделни периоди от него е била поддържана от християнската църква. Теорията твърди, че от различни биологични продукти смесени по подходящ начин могат да се образуват живи същества, като мухи, мишки, плъхове и други. Хипотезата достига такава популярност през Средновековието, че дори са се предлагали рецепти за възникването на различни животни от мръсно бельо и други. Давали са се и рецепти и за възникването на човек.
През 16 век италианският учен Франческо Реди убедително доказва,че тази хипотеза е изначално грешна, след като провежда редица експерименти - опити на Реди. Доказването на грешността на хипотезата му донася доста проблеми и сблъсъци с църквата. През 19 век френският учен Луи Пастьор по много убедителен начин, чрез по-усъвършенствани експерименти доказва верността на твърденията на Реди. След опита на Пастьор хипотезата произволното самозараждане окончателно пропада.
Произволно самозараждане
от Уикипедия, свободната енциклопедия
Произволно самозараждане е хипотеза, според която животът на Земята е възникнал спонтанно и без намесата на външна сила. Тази теория възниква през Средновековието и през отделни периоди от него е била поддържана от християнската църква. Теорията твърди, че от различни биологични продукти смесени по подходящ начин могат да се образуват живи същества, като мухи, мишки, плъхове и други. Хипотезата достига такава популярност през Средновековието, че дори са се предлагали рецепти за възникването на различни животни от мръсно бельо и други. Давали са се и рецепти и за възникването на човек.
През 16 век италианският учен Франческо Реди убедително доказва,че тази хипотеза е изначално грешна, след като провежда редица експерименти - опити на Реди. Доказването на грешността на хипотезата му донася доста проблеми и сблъсъци с църквата. През 19 век френският учен Луи Пастьор по много убедителен начин, чрез по-усъвършенствани експерименти доказва верността на твърденията на Реди. След опита на Пастьор хипотезата произволното самозараждане окончателно пропада.
[b][quote="генерал debel"]QUOTE(генерал debel)Пич, внимавай какво пишеш, че ще те грабне цензурата и ще фанеш 1-ва страница в космическия печат, като първия наказан от debel за 6 милиона години, толкова за да фанеш челна позиция в печата. [/quote]
- blademaster_rado
- Редник (Private)
- Контакти:
А градска библиотека нямате ли?
Там има всичко. Другият път не си прави доклада преди часа точно... От опит знам, че нема стане. :D
Последна промяна от LoaD на ср фев 20, 2008 2:46 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- blademaster_rado
- Редник (Private)
- Контакти:
-
charovna
А може би тук е най- добре като за тебcharovna написа:QUOTE(charovna @ Feb 20 2008, 03:48 PM) Не знам дали ще ти свърши работа. Виж това: http://prozoretz.bg/4412.doc
http://search.pomagalo.com/?keywords=%D ... %D0%B5&s=1
- blademaster_rado
- Редник (Private)
- Контакти:
charovna написа:QUOTE(charovna @ Feb 20 2008, 03:50 PM) А може би тук е най- добре като за теб
http://search.pomagalo.com/?keywords=%D ... %D0%B5&s=1
За съжаление първото е свързано изцяло с физиката.Не с биологията.За помагалото не става изгубих си телефона а любимия ми сайт за безплатно теглене без плащане (