Съществуват проблеми

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
Потребителски аватар
svet007
Редник (Private)
Регистриран: ср яну 09, 2008 7:39 pm
Контакти:

Мнение от svet007 »

От вчера след полунощ се опитвам да вляза в акаунда си!!На сутринта успях,но не поемаше никаква атака или сейв,за да покрия флотата си. Опитах с множество цели,но резултатът беше същия. Уви! Нямах избор и тръгнах за работа с мисълта,дано не се прицели някой в мен и почиващата ми флота. Прибирам се следобяд към 16:45 и какво да видя:флотата ми е разбита и нямам нищо на планетата си. От над 9000 точки и по-вече от 6000 бойни сега съм на практика занулен! Изводът е един,за да не те ударят не е достатъчно да си дори и 24 часа в денонощието онлайн. Важно е да си в подходящото време пред компа,за да те допусне играта да си сейвнеш флотата! Истината е една: създателите на играта имат какво да подобряват за в бъдеще! Надявам се в следващия рунд да не се получават подобни,неприятни инциденти! Изтривам акаунда си и ще се впиша при подновяването. Предложението ми е да наблегнете на тези подробности по-вече,а не толкова на графиките и цветовете. Успех на всички Фенове на играта!
Отговори

Върни се в “Предложения”