KG.SOFIA.BG
-
Beldin
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: вт ное 29, 2005 1:12 pm
- Контакти:
..ИЛИ как се регистрира дете в детска градина.
Сега след като с мултиакаунтинк успяхме с жената от две места да се регистрираме и накликаме желанията ( и двете се правят едно след друго днес) чак в 10:36, Започвам да оценявам екипа на БФ при старт на вселена 1. Ние успяхме от 10:35:00 до 10:35:48 (началото беше в 09:00) да накликаме всички желания, които представете си ги нарежда по приоритет по следния принцип което клинеш става с първи приоритет т.е. най предпочитаното заведение (първото налкликано) се измества надолу по стълбицата при кликане на друго такова.
Чудно ми как се похарчиха хил. левове за тая простотия и убеждаваха хората, че няма да има проблеми с регистрациите и кандидатстванията. Тая сутрин обвиниха хакери за проблема (70% били хакерски атаки муахахахахахахах), а да и иначе пробвали 10хил. души.
Пусна ми от нашенските си работа.
П.П. Още ли не спите заради БФ?
Сега след като с мултиакаунтинк успяхме с жената от две места да се регистрираме и накликаме желанията ( и двете се правят едно след друго днес) чак в 10:36, Започвам да оценявам екипа на БФ при старт на вселена 1. Ние успяхме от 10:35:00 до 10:35:48 (началото беше в 09:00) да накликаме всички желания, които представете си ги нарежда по приоритет по следния принцип което клинеш става с първи приоритет т.е. най предпочитаното заведение (първото налкликано) се измества надолу по стълбицата при кликане на друго такова.
Чудно ми как се похарчиха хил. левове за тая простотия и убеждаваха хората, че няма да има проблеми с регистрациите и кандидатстванията. Тая сутрин обвиниха хакери за проблема (70% били хакерски атаки муахахахахахахах), а да и иначе пробвали 10хил. души.
Последна промяна от Beldin на пон фев 04, 2008 10:14 am, променено общо 1 път.
Ако не сега, кога? Ако не ти, кой?
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
А ти играеш ли бре?.и ако да що не се обаждаш!!!Beldin написа:Цитат(Beldin @ Feb 4 2008, 11:14 AM) ..ИЛИ как се регистрира дете в детска градина.
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
- astalavista
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет фев 02, 2007 3:15 pm
- Контакти:
-
Beldin
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
astalavista написа:QUOTE(astalavista @ Feb 4 2008, 11:51 AM) А бе и аз ги гледах сутринта по Бтв и си мислих, дали не са възложили поръчката на едни познати лица![]()
Мислиш ли
Имам три молби в писмен вид с три входящи номера и сега полууспешна регистрация на детето под поредни номера далееееч под чертата. И сега какво правим, назначаваме щатна баба. Интернет е залят от "хлалебствия" за тая система, която 3 часа след старта не може да отлепи.
- astalavista
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
-
Beldin
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
astalavista написа:QUOTE(astalavista @ Feb 4 2008, 12:06 PM) Трябваше да има опция с нанокредити обаче.Пускаш смс за 100 нанокредита и минаваш на ниво 2 - попълване на заявлението за детска градина
![]()
Да де ама на мене хич не ми е вечело
Аааааа аз отивам да свърша малко задачки преди нощната.
- astalavista
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
Знам, знам... Да се чудиш на тоя хал дето ни е държавичката, от де се пръкнаха толко чавета тая година
Ама това е то конспирацията. Държавата се грижи за демографския ни срив по всички показатели. А си пое*ал повечко, а си останал без детска градина или ясла за детето
Апропо, тези, които са пробвали да се запишат онлайн, са прецакани - ще си гледкат децата сами
ПП: Отивай бачкай и късмет с градината.
Ама това е то конспирацията. Държавата се грижи за демографския ни срив по всички показатели. А си пое*ал повечко, а си останал без детска градина или ясла за детето
Апропо, тези, които са пробвали да се запишат онлайн, са прецакани - ще си гледкат децата сами
ПП: Отивай бачкай и късмет с градината.
Последна промяна от astalavista на пон фев 04, 2008 11:17 am, променено общо 1 път.
[i][color=#FF6600]There's two ways we can do this job. [b]My way... or the highway![/b][/color]
[/i]
[/i]
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Ти гледей да не висиш до полунощ на опашка за номерче...Beldin написа:Цитат(Beldin @ Feb 4 2008, 12:10 PM) Да де ама на мене хич не ми е вечело. Иначе проблема е много далеч от това дето сайта не тръгна. Има си остър дефицит на места за деца и това с само върха на айсберга.
Последна промяна от misterya на пон фев 04, 2008 11:19 am, променено общо 1 път.
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
По тъп сайт отдавна не съм виждал, линковете не бачкат, за какво ми е да се регистрирам ако съм доволен от сегашното заведение и просто искам да разгледам списъка?
С две думи - поредната измислица за отчитане на дейност и за да може някой "веб дизайнер" да си скубне от баницата.
С две думи - поредната измислица за отчитане на дейност и за да може някой "веб дизайнер" да си скубне от баницата.
[url=http://help.xs-software.com/index.php]FAQ[/url]
[url=http://www.xs-software.com/contacts.php]Feedback[/url]