[RedArmy]rumpolino vs Zepeln [Federation]

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Важното е мелета да стават и защитниците да не се развиват.Пълна боза но все пак да се разпиша след 2 месеца стоене във мод

Батъл-а

Откраднати са: 67964 метал, 84071 кристали, 22426 газ.

Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

868784 метал
868784 кристали
434392 газ

На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
0 газ.

Поздрави на всички. :a055:
Последна промяна от rumpolino на съб фев 02, 2008 1:35 pm, променено общо 1 път.
ALDAN

Мнение от ALDAN »

А румпи не прави вече така тъкмо щях да литвам кам тебе а ти :(

иначе браво добра битка :)

а тя битката от вчера е :)
Последна промяна от ALDAN на съб фев 02, 2008 1:54 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Само ми е чудно как ще ме занулиш със твоя флот,като правим равен и най-малкото как ще ми литнеш докъто съм онлайн...
Потребителски аватар
kotara4ko
Редник (Private)
Регистриран: чет дек 13, 2007 12:33 pm
Контакти:

Мнение от kotara4ko »

Браво хубава битка Румпи :a013:
От третия път може и да ме заболи
ALDAN

Мнение от ALDAN »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Feb 2 2008, 07:16 PM) Само ми е чудно как ще ме занулиш със твоя флот,като правим равен и най-малкото как ще ми литнеш докъто съм онлайн...

Повярвай ми нямаш си и на представа какъв ми е флота ;)
Потребителски аватар
Toso_is_back
Редник (Private)
Регистриран: чет сеп 13, 2007 4:23 pm
Контакти:

Мнение от Toso_is_back »

Мале румпи по красива битка от твойта никога нещат очите ми видят повече.
Ле ле ти цепиш космуса с тая битка.. Оле луд :D
О забелязвам, че пак си сменил съюза.
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Тосо пиленце,да ти форумен летецо,ако искаш ей сега спирам мода и ми излиташ-рециклажа за хиените да те видим с какви ташаци си.Във вселена 2 неиграя от доста време така че точките и флотата ми са направо чудесни,преди 2 месеца и във топа бях,но ето-на не ми се играе и неиграя.Коя е най-добрата твоя битка,нека ги сравним.Исках да покажа нещо и го показах.Кой би литнал през 1 галактика да даде 420к газ и рециклажа му да е 2м,а загубата със 600к повече,махни и газта и си прави сметка ти били литнал?Не нали?Мишка мазна!
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Румпи, първо ще те поздравя за това, че си изхарчил толкова газ. После ще те предупредя да внимаваш какво си пожелаваш, защото мога да спра мода и да литна, защото аз литнах през 2 галактики на 80%, защото имах само 1.4м газ и то при битка на загуба. Но думата си е дума.
Пак поздравления за битката, но не се пали толкова. Направи още някоя и друга и ги поствай тук, че откакто съм моднал 2ра замря ... Имам чувството, че само като спра мода тогава започват да се бият ... Да не мога да изнамеря танкери ... :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

То щото жертвата можеше да избяга... :lol:
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Най-доброто за СЕГА от рупми.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”