Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Искам да внеса предложение, да се обмислят следните предложения:
1. Да се премахнат атаките с шпионски сонди ( всеки ще баде подложен на смс флууд и терор).
2. Реца защо е намален на 25 -35 процента, така се ограничават битките, спийд вселената никога няма да бъде същата (нека да е поне 40 процента твърдо, а за миопите -50 процента!
edit amnesty: Позволих си да редактирам мнението! Също така добавям анкета, не че ще има последствия от резултата, но знае ли се
Последна промяна от petarmir4ew на съб фев 02, 2008 1:28 pm, променено общо 1 път.
Който има желание да гласува!
Анкетата е по желание на част от играчите и в никакъв случай не е част от планувани промени или официално допитване на екипа на играта. Единствената и цел е да покаже настроенията на част от потребителите относно промените за рунд 11 на Вселена SPEED!
Последна промяна от amnesty на пет фев 01, 2008 10:21 pm, променено общо 1 път.
да попитам само ..... досега рових.... ама нийде не видях да пише, че боклука при битка ще е еди-какъв си или някакъв друг......
тъй като знам от казармата, че старо правило важи до налагането на ново, то ни следвало боклука при битка да си е 50% (от предния рунд на спийда) + 5-10% за битка с участието на МИОП (правило за новата раса).....
Та нямам никакво намерение да гласувам, по скоро, предлагам да не стреляме по вятърни мелници а да изчакаме Администратора на вселената да определи правилата !!!
Допълнение: ейййййй... това е минало метър в калъбълъка.... и не съм го видял..... Мерси, Саше за помоща:
ей това с малкото шрифтче, се скатало бря: 8. Рециклажа на Вселена SPEED е произволен процент между 25% и 35%. При битка в която участва Миоп с 5%-10% повече.
Последна промяна от CORWIN на пет фев 01, 2008 11:32 pm, променено общо 1 път.
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Ако пуснете една анкета в парламент, придружена с масово съобщение в играта да знае потребителя за нея и да видите тогава какво иска аджеба той...
Не да има тема в форума, в която си пишем и никой не обръща внимание на желанието на мнозинството ...
Потребителя може да иска много работи, дали неговите искания могат да се осъществят е друга тема, трета тема е кога това може да стане. Има раздел предложения, в който освен вицове друго не може да се прочете.
Та да задам и аз един въпрос, щу чекахте да почне рунда, та едва сега давате предложения!?
До края на предишния рунд имаше едва няколко и то директно зададени към мен, а не в съответния раздел, като смея да твърдя 2-3 стойностни. Та ... така.
Последна промяна от milanoff на пет фев 01, 2008 11:15 pm, променено общо 1 път.
Milanoff написа:Цитат(Milanoff @ Feb 2 2008, 12:14 AM) Потребителя може да иска много работи, дали неговите искания могат да се осъществят е друга тема, трета тема е кога това може да стане. Има раздел предложения, в който освен вицове друго не може да се прочете.
Аз имам едно одобрено от модератор ;Р
за съжаление, тоя раздел изобщо не се гледа и отговаря. какъв е смисъла да се пише в него тогава?! едно "браво" поне нема ли
сори, че директно влизам в спор с тебе, ама... трябва ли да не виждаме очевидното :>
Последна промяна от LoaD на съб фев 02, 2008 12:18 am, променено общо 1 път.
Според мен беше нормално рециклажат да бъде фиксиран защото при участието на миопи с 50% рецикалж +5/10% то тогава всеки миоп ще се фърля в съмоубиствени атаки па било то и на загоба и от един разглобен кръстосвач ще ми прави 2
Последна промяна от M_tel на съб фев 02, 2008 12:11 am, променено общо 1 път.
If you have something to say , raise your hand and place if over your mouth !!!
[url=http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=40649&hl=m_tel]Е това е доста старичко радвам се че се пази :)[/url]
Най-добре е битките да се печелят със стратегия, след това със съюз, а най-много се губи в директните военни действия!
[url=http://lich567.free.bg/123.html]Който иска да ни предизвика ![/url]
Силата на жените се определя от слабите места на мъжете !!!
Milanoff написа:Цитат(Milanoff @ Feb 2 2008, 12:14 AM) Та да задам и аз един въпрос, щу чекахте да почне рунда, та едва сега давате предложения!?
Ами аз до колкото си спомням правилата се появиха изведнъж във форума 2-3 часа преди старта. Кога сме имали шанс да дадеме предложения когато рестарта беше вече факт