Старта на Спийд Вселената

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

А кой е казал че на всички им харесва 1ва вселена и,че трябва да прецакате всички вселени,както и за много хора най-добрата-СПЕЕД.Можехте да си я оставите,а във 1ва да си правите експериментите...Разочарован съм!
Последна промяна от rumpolino на пет фев 01, 2008 2:32 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
seazar
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
Контакти:

Мнение от seazar »

абсолютно си прав, но вече е свършен факт..., поне смс да няма,както си беше едно време харда...-на и-тата да им се нулира ресурса и така нататък...стари и изтъркани теми
[url=http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html]http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html[/url]

[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
Потребителски аватар
petar1981
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон юли 16, 2007 8:48 pm
Контакти:

Мнение от petar1981 »

Аман от едни и същи теми ,на които не му харесва да не играе. Престанете да правите от мухата слон, модери влезнете си в ролите :dizzy:
Последна промяна от petar1981 на пет фев 01, 2008 2:54 pm, променено общо 1 път.
petar1981 лс към TUNJO

Едно да знаеш, една жена е много
по-важна от 5000 психопати с
компютри, дето гледат цифрички на
екрана!
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Добре това са пълни глупости,за битките за % за класацията и ваканционните модове,абе всичко...Пълен сапун ще направите и вече прецаканата игра...Най-лесно ще е да затворите темата,без да се обяснявате,нали?Можехте поне една тема искате ли си още една еднаква вселена и да видите дали няма да са 90% от гласувалите за Не...А после ме питат разни хора за кво няма да играя...Евала просто...
The.Devils.Own

Мнение от The.Devils.Own »

оле оле оле оле ...

имаме си вече тема за мрънканйе ... :)
Потребителски аватар
cuf
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед окт 01, 2006 11:07 am
Контакти:

Мнение от cuf »

И аз сам малко потресен, мислех че поне една вселена ще остане без промените на 1 ва :c022:
БФ АЛКОХОЛИК
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

Rumpolino написа:QUOTE(Rumpolino @ Feb 1 2008, 03:35 PM) Добре това са пълни глупости,за битките за % за класацията и ваканционните модове,абе всичко...Пълен сапун ще направите и вече прецаканата игра...Най-лесно ще е да затворите темата,без да се обяснявате,нали?Можехте поне една тема искате ли си още една еднаква вселена и да видите дали няма да са 90% от гласувалите за Не...А после ме питат разни хора за кво няма да играя...Евала просто...

чесно казано румпи се изказа като възрастен човек и показа нещо което повечето хора го мислиме,съгласен съм с румпи,и наи вече съм съгласен с това че администрациата няма как да скрие срама и затова е пуснала и тази вселена така,аз се изказах още преди хората да заиграят в първа и кво стана маи съм бил прав са всичко,така си е драги читатели,ама ко да се прави,че цъкаме 10тина дни и тва ше е
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Следващата тема, която пуснете с подобно заглавие, хич няма и да я чета. Направо в коша ще заминава. Писна ми да ви гледам Хърррр, Мърррр...Леле, Мале...
Потребителски аватар
kotara4ko
Редник (Private)
Регистриран: чет дек 13, 2007 12:33 pm
Контакти:

Мнение от kotara4ko »

Пак тъпня :dizzy: Няма търговия с газ няма търговия със Специални кораби и ЗНС... Най-добрата вселена стана на нищо :p015:

ГОЛЯМО РАЗОЧАРОВАНИЕ :arg:
От третия път може и да ме заболи
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Feb 1 2008, 03:48 PM) Следващата тема, която пуснете с подобно заглавие, хич няма и да я чета. Направо в коша ще заминава. Писна ми да ви гледам Хърррр, Мърррр...Леле, Мале...

скорпи уважението си имахме досега,егото ти се е дигнало до неуграничена степен която не може да се измери с никъв апарат,научи се да не търкаш болезнени теми,и порасни,развалям си съиуза и от сега нататъка нема да дам едно нанокредитче за тая игра,уж се събирахме да водиме приятелства а то се оказа че парите и политикатана адмистрациата са самото наи важно нещо за нея,администрациата си води политика,собствена политика без да се допитва до потребителите,получаваме съобщениа в меила така и така скъпи ми варкулак новата вселена и рунд започна елате даите си парите и не тръсете уважение,чесно казано е... ти сиузи вече е... ти приятелства е... ти нанокредити е... ти помощи и е... ти генералства,от сега нататък ше играя без тези работи,не сме в тодорживково време,съвземете се,ривъра явно доста е опуснал материала с извинение,от сега нататък наи добрите играчи ше са тези които не дават и 1 пени за тая бъгясала игра,сасипахте наи убавото нещо в тая игра спийда,и неговата тактика,евала бацета

edit by amnesty

CORWIN: по молба на varkulak давам негово становище линк

Върки, от мен..... категорично не съм съгласен с твоето мнение...... но грешките ти предпочитам да ти го изясня на ЛС, а не тук ;)
Приятна игра....
Последна промяна от varkulak на пет фев 01, 2008 4:54 pm, променено общо 1 път.
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Отговори

Върни се в “Off Topic”