брой полета на планета
Знам, че не е моя работа да определям цената на допълнителните полета, които можеш да закупиш срещу нанокредити, но ще опитам за пореден път. Пет полета за 100 кредита ми се струва доста скъпо. Преди като имаше няколко платени бонуса, който иска да спонсорира си купуваше полета, но сега има толкова много екстри за нанокредити, че на фона на останалите тази ми е като трън в очите.
Да вземем за пример вселена 1:
5 планети х 45 кредита на 2 дни за купуване на ресурс ~ 3375 кредита на месец
около 20 полета на ден с мотивация ~ 3000 кредита на месец
протекции, модове, генералство, видгети ~ 500 кредита на месец
ако търгуваш и от вип офертите отиват доста
а ако трябва да даваме по 1000 на месец за парцел за виртуалните ни сгради ... Хора живеем в България.
Ясен е варианта триене на планета и колонизиране наново. Но какъв е смисъла?
а ако трябва да даваме по 1000 на месец за парцел за виртуалните ни сгради ... Хора живеем в България.
Последна промяна от macumba на пон яну 28, 2008 8:44 am, променено общо 1 път.
The Deejay's an Alien
леле ... верно ли даваш по 150-160лв на месец ? сорри за оффтопика :О :О :Оmacumba написа:QUOTE(macumba @ Jan 28 2008, 09:42 AM) Знам, че не е моя работа да определям цената на допълнителните полета, които можеш да закупиш срещу нанокредити, но ще опитам за пореден път. Пет полета за 100 кредита ми се струва доста скъпо. Преди като имаше няколко платени бонуса, който иска да спонсорира си купуваше полета, но сега има толкова много екстри за нанокредити, че на фона на останалите тази ми е като трън в очите.
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
То така и играта не печели, между друготоmacumba написа:Цитат(macumba @ Jan 28 2008, 09:42 AM) Ясен е варианта триене на планета и колонизиране наново. Но какъв е смисъла?
А ти кога опря до недостиг на полета? Миньоооор! Kill`im
Последна промяна от LoaD на пон яну 28, 2008 8:59 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
дали давам или не си е моя работа ... просто показвам, че при желание има за какво да се харчат нанокредитиVaCaTa написа:Цитат(VaCaTa @ Jan 28 2008, 09:49 AM) леле ... верно ли даваш по 150-160лв на месец ? сорри за оффтопика :О :О :О
ако тоя месец съм решил или имам възможност да похарча 100 нанокредита, ще похарча точно 100 и ако мога да си купя повече екстри с наното, ще съм доволен, а ако трябва от няма на къде да ги похарча за нещо, в което дори не виждам смисъл ...
Последна промяна от macumba на пон яну 28, 2008 8:56 am, променено общо 1 път.
The Deejay's an Alien
- dim4o
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон авг 08, 2005 8:43 pm
- Контакти:
Увря ти мозъка ...macumba написа:Цитат(macumba @ Jan 28 2008, 10:50 AM) дали давам или не си е моя работа ... просто показвам, че при желание има за какво да се харчат нанокредити
ако тоя месец съм решил или имам възможност да похарча 100 нанокредита, ще похарча точно 100 и ако мога да си купя повече екстри с наното, ще съм доволен, а ако трябва от няма на къде да ги похарча за нещо, в което дори не виждам смисъл ...
Не признаете вы мое родство,
А я ваш брат, я человек.
Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
А я ваш брат, я человек.
Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
- Kairen
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб мар 04, 2006 11:57 am
- Контакти:
Хвърли един поглед на тази анкетка пускана доста отдавна... извода е ясен... засега
http://www.bulfleet.org/forum/index.php ... 34821&st=0
http://www.bulfleet.org/forum/index.php ... 34821&st=0
Последна промяна от Kairen на пон яну 28, 2008 5:23 pm, променено общо 1 път.
http://www.airsoftbulgaria.com
v1/TheDragon - Bulfleet veteran ;)
v1/TheDragon - Bulfleet veteran ;)
- MartinNosovich
- Майор (Major)
- Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
- Контакти:
значи и тая година ще си купя точно толкова полета колкото и миналата
а спестените пари ще инвестирам в обработваема земя (че по-евтина)
ПП. винаги съм си мислил, че хората купуват стоки и услуги, които са "на далавера"
пп2. Нашият Колонизатор пристигна на новата ни планета. Вече имаме нова планета. Нова планета, с 120 полета ... на 13та позиция. Ех, че кеф
ПП. винаги съм си мислил, че хората купуват стоки и услуги, които са "на далавера"
пп2. Нашият Колонизатор пристигна на новата ни планета. Вече имаме нова планета. Нова планета, с 120 полета ... на 13та позиция. Ех, че кеф
Последна промяна от macumba на пон яну 28, 2008 11:58 pm, променено общо 1 път.
The Deejay's an Alien