Стратегия за битки във ВС 1

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Keri
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб апр 23, 2005 10:49 pm
Контакти:

Мнение от Keri »

След промените в системата на битките във Вселена 1 става много интересен въпросът на каква комбинация от кораби ще се залага най-много. До сега схемата беше ясна - кръстове или бойни, или комбинация от двете. Сега, обаче, дали пак ще е най-добрата и използвана стратегия? Дали ще има и повече расови кораби?

P.S. Като търговец миналия рунд правех кръстове на кило, интересно ми е дали този рунд ще има търсене за кораби като скаути, например, които преди никой не правеше в по-напреднал стадий на игра.

P.P.S. Споровете са добре дошли, но моля - недейте да бъркате спор с махленска свада :p140:
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Аз ще заложа на кръстове и спийдъри, ама ще запазя в тайна защо ;)

PS
Можеш да си сигурен, че тоя рунд скаутите ще се използват много повече, играят важна роля срещу някой кораби, абе смятайте там с калкулатора час - два и ще се ориентирате :)
Последна промяна от JackDaniels на нед яну 27, 2008 5:42 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
M_tel
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон фев 05, 2007 3:33 pm
Контакти:

Мнение от M_tel »

JackDaniels написа:QUOTE(JackDaniels @ Jan 27 2008, 06:40 PM) Аз ще заложа на кръстове и спийдъри, ама ще запазя в тайна защо ;)

PS
Можеш да си сигурен, че тоя рунд скаутите ще се използват много повече, играят важна роля срещу някой кораби, абе смятайте там с калкулатора час - два и ще се ориентирате :)
Звезни изтребители и бомбардировачи :) да знайте който ме ядосва ще падат минички :)

Иляне излагаш се кви са тез спийдари ве :)
If you have something to say , raise your hand and place if over your mouth !!!
[url=http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=40649&hl=m_tel]Е това е доста старичко радвам се че се пази :)[/url]

Най-добре е битките да се печелят със стратегия, след това със съюз, а най-много се губи в директните военни действия!

[url=http://lich567.free.bg/123.html]Който иска да ни предизвика ![/url]

Силата на жените се определя от слабите места на мъжете !!!
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

ам ако започна ще поцъкам на скаути спийдари и бойни( бойните са ми любими)
Победата Ще Бъде Наша
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Мтел приятелю, толкова ме уплаши с тея бомбардировачи, че реших да си бутна 1то ниво газ което имах на едната колония, за спийдърите, трудно е да ти го обяснявам, сложна работа, пък и предпочитам да си я запазя за себе си ;)
JPS
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт авг 30, 2005 3:46 pm
Контакти:

Мнение от JPS »

Ебал съм ти 1вото ниво газ, въпроса е че ако имаш по слаба флота от моята, ще видиш звезди в следващия рунд... а кръстчето ще ти се строи 2 часа(ако вобще ти остане възможност да го строиш)

Едит: за стратегия няма да казвам :) все пак каква ми е файдата да помагам :Р Ще споделя че Мтел не е далеч от истината при миопине, но само на 2 кораба нестава батка...
Последна промяна от JPS на нед яну 27, 2008 5:55 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.mylocreative.com/][/url]
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Да кажа и аз моето ламерско мнение. Принципно е добре, пак да се играе с един вид кораби, който ще е ... "главния". От там започва смятането. Правят се кораби от всички видове, като броя им не е от най-големите, които трябва да поемат част от първия удар. Като казвам всички видове, тези, които са по-бързи от "главния" вид. Вдигат им се малко нивата и ... до там с тях. Аз лично ще играя с един "подвид". Т.е. няма да с ударната сила на главния, но ще е в пъти над амбалажа. Примерно, добро решение е бомбери + скаути. И двата вида кораби стрелят с лазери, но са с различни брони. Но това е само моето мнение.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Абе всичко зависи от това кой на колко точки ще играе и съответно какви ще са му противниците, какви ще са му мините, какъв % от точките му ще е вложен във флота, темата е всеки да си каже с ква флота ще играе, вариантите за най-добра флота са много, най добра флота няма, всичко зависи от много фактори.
Потребителски аватар
macumba
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юли 29, 2006 4:15 pm
Контакти:

Мнение от macumba »

със ЗНС, бомери и по едно от другите :c022:

а дотогава, с квото имам под ръка ... засега трансове :a032:
Последна промяна от macumba на нед яну 27, 2008 6:07 pm, променено общо 1 път.
The Deejay's an Alien
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Джак, аз говоря за точките, в които аз играя. Т.е. интервала 50к-100к. След като започна да правя ресурс от кражби и битки, събарям мините. Който е играл с мен, знае, че не обичам да се влача, както и не обичам да будя касите в ранни доби. Но, пак казва, това си е мое мнение. Може би в по-късен стадий на играта ще го променя, но това зависи от противниците ми.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Отговори

Върни се в “Off Topic”