Къде е илиев

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
InSaNe__ShAdY
Редник (Private)
Регистриран: нед ное 04, 2007 10:57 am
Контакти:

Мнение от InSaNe__ShAdY »

Имало едно време един батко илиев се наричал и трошел руските фенове един след друг. В големия град наречен "ТОП" се появила малка група , който били извезстни с името ВАНДАЛИ заради лошия им нрав да бият батковците от големия град. Когато един най- дразнещите вандали решил да натупа обикновен миньор работещ усърдно в мината , тогава свирепия илиев реши да застане на страната на по-слабите и защити пича с голямата кирка. Когато на едно място се събраха побойник (интриганта ) миньор и свиреп войн започва да става интересно. Вандалчето изпрати един вестоносец да предупреди антиармееца , че ако не се махне ще бъде натупан по вандалски. Упорития илиев реши да стои и да дебне да набие ненабивания вандал . Минаха се 2 недели от тогава ни вест ни гост сички бяхме в неведение , когато снощи флототрошача реши да катурне замъчето на илиев . Полетя и заспа :lol: Светна онлайн 1 мин преди атаката да провери какво е станало . Остават 30 сек до битката той облян в пот седи пред компа и чака да види какво ще стане 20 сек 10 сек 5... Ударът вече е на лице обаче не се отваря доклада :lol: :lol: Пробва пак доклада пак неще :lol: Проверява в менюто "поляна" и кво да завари бараката била съборена ...Ината на илиев му коства флота защото беше прати армията на сейв от тази планетка :lol: Сутринта като видя резултата седя 15 мин в акаунта след което реши да се самоубие(да си изтрие акаунта да не си помислите нещо).

Единственото ,което мога да кажа е ЛИКУВАЙТЕ , че го няма иначе щяхте да ядете още бой :bravo:
Илиев бате към теб никви лоши чуства напротив даже доста приятелски евала ти права много добър рунд едно голямо БРАВО.

Ето битката:
http://uni2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=3254569a

Ето и бекъпче:
http://saa.hit.bg/POBOINIK.html
Последна промяна от InSaNe__ShAdY на нед яну 27, 2008 9:29 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
LorD DemoniC
Майор (Major)
Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
Контакти:

Мнение от LorD DemoniC »

Хахахахахахах брао Intrigant обаче лиши и стойко от една от целите му ... макар и по силен от него ;) Ся ... jokeyfirst да му мисли хъхъхъ
Потребителски аватар
Nedospivko
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
Контакти:

Мнение от Nedospivko »

хахахахахахахха браво :)
така му се пада като си пращаше флотата на сейв по мен :)
много голямо самочуствие има това момче :dizzy:
ето че СУПЕРилиев не е толкова супер :)

още веднъж браво на нападателя :)
Потребителски аватар
monty
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет яну 13, 2006 6:20 pm
Контакти:

Мнение от monty »

LorD DemoniC написа:Цитат(LorD DemoniC @ Jan 27 2008, 10:27 AM) Хахахахахахах брао Intrigant обаче лиши и стойко от една от целите му ... макар и по силен от него ;) Ся ... jokeyfirst да му мисли хъхъхъ

Смешника пак се обади - я си стойте целия жалък съюзец в МОД, че лошо ви се пише :dizzy: :dizzy: :dizzy: :

За Илиев - добър рунд направи, но щом имаш звезди до себе си флота винаги на стац се сейва, и то н амалка скорост, че не знаеш коя планета ше земе липше - я от тая дето летиш, я тая на която кацаш ....има го това в играта =- но това е битка между ГОЛЕМИ играчи , който показват и УВАЖЕНИЕ един към друг, нещо, което ВИЕ никога няма да постигнете или проумеете ......
Последна промяна от monty на нед яну 27, 2008 9:42 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
digitale
Редник (Private)
Регистриран: пет апр 27, 2007 5:05 am
Контакти:

Мнение от digitale »

Добър ден и от мен
Малко е пооцветил нещата insane_shady но както и да е :)
За всички които се чудят каде е Илиев, еми няма го вече корабите му поеха кам нови неизвестни светове и тои самия реши да тръгне след тях.

История за случилото се има кратка, но поучителна:
Един ден реших да спра с бездействието и отидох в съюз VANDALI гледам пичовете си играят на литни ми побегни със X и реших да включа в играта и последния X-саджия Banshee.
Прекара ден два в мод въпросния играч а през тва време Илиев доиде да му помогне. Разменихме няколко лични с Илиев питах го дали си заслужава да се жертва за миниорчетата с многото скорости той каза че са му приятели и това смятам си е основателна причина така че трябваше да реша какво да правя :p018: Беше ми много странно че Илиев дето ме питаше навремето този можеш ли да набиеш онзи можеш ли да набиеш сега иска да ме бие (все пак два месеца почти не играя нормално е да е възмажал) Имах два варианта да покопам малко да бутна всичко и да се смачкаме взаимно или просто да го отстраня! :k020: Пуснах мод докато се чудех тъй като Banshee се беше отмодирал и аз не пропуснах възможността да го литна току виж го изтрия и всичко се разминело, но не стана така :a014: Вчера питам едно вандалче кво става с Илиев, а отговора беше хем разочароващ хем оптимистичен а именно въпросният Илиев имаше 1900 боини, което никак не ме радваше, но факта че ги държи само с 500к газ беше жокера от който имах нужда!!
Не може да отидеш да биеш някои и да не си измислил какво ще правиш ако този някой реши да ти играе мръсно, а аз виждах златната възможност без бой да се оттърва от новия си гостенин
тъй като 500к газ не стигат за стацване на 1900 боини на 400 страници дори и на 10% скорост така че Илиев имаше две възможности или да не прави save или да си направи save и да спи спокойно а аз да викна лошите с торбите да му съберат планетата :a106: така и стана!!

Илиев съжелявам че така стана но изборът си беше твои а щом си взел такова решение да си помислил и за това какво ще стане ако те литна със звездите докато си на save!!
Потребителски аватар
stoiko_
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 19, 2006 10:25 pm
Контакти:

Мнение от stoiko_ »

monty написа:Цитат(monty @ Jan 27 2008, 10:40 AM) Смешника пак се обади - я си стойте целия жалък съюзец в МОД, че лошо ви се пише :dizzy: :dizzy: :dizzy: :

оранжевия да си трае ще дойде и неговия ред :)

Биткта е просто перфектно направена :) ! супер илиев умре хахахах. Жалко, че го достраша да стацне до мен резултата щеше да е подобен :)
И още веднъж браво на победителя :)
voddy_88
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 18, 2005 11:01 pm
Контакти:

Мнение от voddy_88 »

Ехааа,много яко - нищо,че не играя вече.
Отдавна не бях виждал флота да каца в нищото :lol:
Ама така...Илиев е добаър играч,но има още какво да учи....не е хуваво да правиш саве на атака,когато до теб има ЗНС-та...нищо Илиев,следващия път поне вече няма да допускаш тази грешка :)
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

евалата :) и такива работи се случват жалко че не успя да довърши рунда
браво на нападателите

ПП: и както казваше един стар стар стар играч от уарез.ру :) макар и след тежки поражения ПОБЕДАТА ЩЕ БЪДЕ НАША ;) :crazy_pilot:
Победата Ще Бъде Наша
Потребителски аватар
monty
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет яну 13, 2006 6:20 pm
Контакти:

Мнение от monty »

stoiko_ написа:Цитат(stoiko_ @ Jan 27 2008, 10:47 AM) оранжевия да си трае ще дойде и неговия ред :)

Биткта е просто перфектно направена :) ! супер илиев умре хахахах. Жалко, че го достраша да стацне до мен резултата щеше да е подобен :)
И още веднъж браво на победителя :)
Оранжевия ?
Снощи ви гледах съюзеца цел ден - всичко дето ми е бяло седи в МОД - що ли така.....
Даже мислех още една диня си зема, ма ше ми позеленеят и тия дет ги чакам спрат мода - Деад Роа май само светна колкото да не стане И пак изгасна....Зех си едно И и се нагрухах с рес - сега пак ли ше ме питате кой ме е налял :lol: .Казвай кога и къде и идвам - не ми дреме на колко точки - само спри мода и кажи къде да дойда - аз ше атакувам, не ми дреме - ако ти стиска, нали си големия мъШ - казвай къде и идвам :crazy_pilot:

Пиши ми на лично, да не оспамваме битката на хората - аман от малоумници дет само лаят във форума, а в игтара не са минавали никога 30к точки - кат ония помиярчета по улиците - само лаят, а как се обърнеш подвиват опашка и скимтейки се изнасят - това сте вие :lol:
Потребителски аватар
^Iliev^
Редник (Private)
Регистриран: нед фев 11, 2007 4:05 pm
Контакти:

Мнение от ^Iliev^ »

Аз ще кажа само едно от подлезурковци край няма .
А за саюз-а на атомика нямам думи по големи ххххххххх не сам виждал. ххххххххх.Голяма работа станало че ми саборил планетата и че флотата няма каде да ми кацне .Що не ме занули бе смешник ?Нали си големия играч.
Атомика мазнеше мазнеше на Storm и накрая какво целия им саюз им скача щото били мини..... а той защо ли не скача щото целия булф ще види ххххххххх е.Но те си го знаят по точно видяха и разбраха .... аз го знаех от много време...
Беше ми приятно да си губя времето по този начин но такмо си намерих работа и щях да спя в мод . В точното време ми изтри планетата на която ми кацаше флотата подлезурко.....по точно подлезурковци интриганти и най вече смешници повече не смятам да напиша по тази тема !
Айде на всички приятно ви циклене.А на ангелите мога да кажа само да не мазнят а после като ги оставят да се развият да се качват на главите .... смешници ...мишки и каквото и да кажа ще е малко за тях !

Щеше да ми гадно ако ме бяха занулили ... сега не ми пука ....И повече булф не смятам да играя просто съм разочерован от такива подлезурковци като ангелите играите си мислете се за големите играчи и така...

CORWIN: ограничен речников запас, 3 дена за обогатяване в читалнята ;)
Последна промяна от ^Iliev^ на нед яну 27, 2008 4:41 pm, променено общо 1 път.
Когато се цепиш от Колектива-Колектива ти го нацепва Колективно ! ;)

Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”