Ако чакам облачно небе ти няма да разбереш за дъжда от сълзи ,валяш от очите ми,никога няма да разбереш , че все още те обичам толкова силно ,единствено блоката в сърцето ще напомня ....
Ще плача под дъжда ...
Дъждовни капки , падащи от небето никога няма да отнесат мъката ми . Докато не сме заедно ще се моля за облачно време,за да скрия сълзите си,надявайки се никога да не ги видиш.
Някой ден,когато сълзите ми пресъхнат,ще сложа усмивката си и ще се разхождам под лъчите на слънцето.Може би ще сум глупак,но до тогава,скъпа моя,няма да ме видиш да се оплаквам.защото ще плача под дъжда...
...
Докато не сме заедно ще се моля за облачно време,за да скрия сълзите си ,надявайки се никога да не ги видиш...
Някой ден,когато сълзите ми пресъхнат,ще сложа усмивката си и ще се разхождам под лъчите на слънцето,може би ще съм глупак , но до тогава,скъпа моя,няма да ме видиш да се оплаквам,защото ще плача под дъжда...Ще плача под дъжда...Ще плача под дъжда....Ще плача под дъжда...
-------------------------------> http://www.vbox7.com/play:742bf496 <------------------------