Отново за системата за битки

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Тъй като старата тема е изтрита - отново темичка, в която да се обсъди въпроса.Вместо да бъде изтрита - нека някой я заключи пък да бъде видяна.И не ми цитирайте 24105(админ произвол и диктатура) - не съм от вчера и я знам тая тема.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
amnesty
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон окт 17, 2005 11:24 pm
Контакти:

Мнение от amnesty »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Jan 23 2008, 03:15 AM) Тъй като старата тема е изтрита - отново темичка, в която да се обсъди въпроса.Вместо да бъде изтрита - нека някой я заключи пък да бъде видяна.И не ми цитирайте 24105(админ произвол и диктатура) - не съм от вчера и я знам тая тема.
Аз ти изтрих темата!

Не си от вчера и знаеш, че това работен раздел а не място в което да обсъждаш дали ти харесва системата или не - местя ти темата в offtopic!
Fallen_angel
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

amnesty написа:Цитат(amnesty @ Jan 23 2008, 11:24 AM) Аз ти изтрих темата!

Не си от вчера и знаеш, че това работен раздел а не място в което да обсъждаш дали ти харесва системата или не - местя ти темата в offtopic!
Амнести, раздела, в който беше темата е "Задай въпрос".Много ясно бях задал въпрос - относно блоковете и усложняването.И е там понеже администраторите покрай цялата останала патардия едва ли преглеждат супер често раздел ОФФТОПИК, съответно бях изнесъл и мнения от офтопика, които засягаха системата за битки и съответно треските, които има по нея.Така че триенето и местенето беше крайно неуместно.Да не говорим, че и двамата сме наясно относно процедурите по триене/местене на теми.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
amnesty
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон окт 17, 2005 11:24 pm
Контакти:

Мнение от amnesty »

Я си задай пак конкретния въпрос - какво не ти е ясно?!

П.П. Аз изчезвам и няма да мога да отговоря :c022: , но бъди спокоен, все ще се намери кой да го направи.
Fallen_angel
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Не ми е ясно :

1.Защо се разделя флотата на блокове.Защо, както някой се изрази "атаките ми топлят вселената", а не бият като хората.Вместо всичките ми кръстове примерно да пречукат скаутите на жертвата, 20% бият по скаутите, 30% по 5 ракетни, 35% по 2-3 леки лазера, 15% по въздуха...

2.Защо беше изчанчена и извратена системата за битки?!Хубаво, нещо ново, което да върне интереса.Само че какъв интерес, ако те пребие някой с по-малко флота с единствено предимство, че е развивал от всичко по малко?

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[b]не-играещ[/b]
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Там е идеята - да се ползват няколко вида кораби. Виж, за първия въпрос не мога да ти помогна :)
Fallen_angel
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Скорп, с промените - брони и редукции, е нормално да ползваш няколко вида ако искаш да си "в час".Но половината ми флота цял рунд да бие по 2 колонизатора или 5 скаута, а през това време 400 бойни да ми го вкарват със засилка....това си е тъпизъм.

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[b]не-играещ[/b]
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Съгласен съм....но то важи и в двете посоки все пак... бе ще се мъчиме, докато зацепим кое как ще бъде :)
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Jan 23 2008, 05:09 PM) Скорп, с промените - брони и редукции, е нормално да ползваш няколко вида ако искаш да си "в час".Но половината ми флота цял рунд да бие по 2 колонизатора или 5 скаута, а през това време 400 бойни да ми го вкарват със засилка....това си е тъпизъм.
Фалън, снощи си говорихме с един приятел.... точно за анализа (или както искаш го наречи)..... и в общи линии стигнахме до следния извод:

като летиш, хич не ти дреме.... като ти покаже от 3-5тия път че го трепеш или си на далавера.... или ако искаш да го гътнеш по някаква друга си причина (противника де) литваш и не мислиш кой - по какво гърмял и какви гарги си свалял от небето ;)
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
deity
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт дек 07, 2004 4:44 pm
Контакти:

Мнение от deity »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Jan 23 2008, 04:29 PM) 1.Защо се разделя флотата на блокове.Защо, както някой се изрази "атаките ми топлят вселената", а не бият като хората.Вместо всичките ми кръстове примерно да пречукат скаутите на жертвата, 20% бият по скаутите, 30% по 5 ракетни, 35% по 2-3 леки лазера, 15% по въздуха...
Защото хипотетично: аз идвам да те бия със 100 кръста, а ти ме посрещаш със 100 кръста и 1 сонда. Има вариант при въртележката (нали всичко е рандъм) всичките ми 100 кръста в 1 рунд да ти млатят сондата, а твоите кръстове да млатят моите. Познай, кой печели битката. Съответно сега се делят за да може ако моите 100 се разделят на 5 (или повече) групи една група ще бие по сондата, а другите групи по кръстовете ти. Имам повече шанс да спечеля. Тоест ако се бием 100 на 100 само въпреки, че ще се разделят на групи всичките групи ще бият по една цел- тоест няма ограничение и няма вариант едната група да не стреля. Добра идея е да се слагат във всяка атака разсейки. Тук вече ще помислите малко сами ...
Последна промяна от deity на ср яну 23, 2008 4:18 pm, променено общо 1 път.
[color=#FFCC00][b]
RiverRun (13:26:43 2/02/2007)
както не разбирам поезията така и теб

Пух (22:35:28 3/08/2006)
Това е само за пред хората ... админките по начало не са от Земята.

death_row (01:02:13 27/02/2007)
Казали са ми, че направо можеш да убиеш някой през пс-то...

GENERALISIMUS (17:23:41 31/07/2007) ...като видя да обясняваш нещо ме побиват тръпки :)[/b][/color]
Отговори

Върни се в “Off Topic”