Планета долу

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
monty
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет яну 13, 2006 6:20 pm
Контакти:

Мнение от monty »

Дълго мислех откъде да започна ...дали откакто поех зануления акаунт и го оправих , или от нападките от хората от съюз Red Army.
Та след доста време игра и нападки във форума основно, нито от тяхна, нито от наша страна имаше някакво развитие - повечето хора в играта ги опзнавам и са на моя страна - което винаги в едн абитка е добре - все пак имам доста приятели , говоти да помогнат - затова повечето хора в съюза Ред Арми бяха сини или в Протекция - аз си стоях и чаках.....и днес ненадейно как ме беше наблегнала скуката и мислех за поредния си модрефрешвам системата и виждам Dead Row - спрял мода и свети - веднага без и да спайвам полетях, но поради възнможността да псорешне върнах, че не бях уговорил рецките - след като кацнаха отново полетяха - важното е да имаш приятели все пак :crazy_pilot:
Докато летяха спайнах - както казах по-горе - оплетях без да спайвам - все пак аз бях на 100к, а човека по когото летях малко над 60к - акаунта ми е изцяло боен , няма никакви мини и разни простоий - не бях самоуверен, въпреки , че имах още бая кръстове по другите планети нямаше какво да чакам .
Докато летях спайвах и :

====================

Доклад от шпионирането на [1:161:1]
метал: 306 кристали: 19490
газ: 990634 Енергия: 2223

Информация за флотите / защитата:

Транспортьор: 74 (0 ниво)
Мегатрансп.: 92 (0 ниво)
Боен кораб: 559 (7 ниво)
Рециклатор: 230 (0 ниво)
Ш. Сонда: 4 (0 ниво)
ЗНС: 1 (0 ниво)

Шанс за неуспех 0%

=====================

малко преди удара отново спай :

=====================

метал: 9146 кристали: 3293
газ: 3640 Енергия: 2223

Шанс за неуспех 11%

=========================

Човека явно беше сейвнал, но все пак беше важно си тествам звездите по активен играч най-накрая, още повече след това :

DeaTh_Row

2008-20-01 16:27:40 Докладвай

Ооо мулти,сийтър,наливач и там още
каквото си,сега ще видиме някой да
ти влезе,да ти счупи хубавите знс-та.

=======================

DeaTh_Row

2008-20-01 16:43:00 Докладвай

Хаха айде де,защо върна
атаката?Жалко,че съм ти сложил
игноре и не виждам какво пишеш.Айде
ела да ме изтриеш,аз нямам
намерение да си вдигам флотата ;)

========================

DeaTh_Row

2008-20-01 16:59:06 Докладвай

А така,това се искаше от теб

=======================

Нормално да се видгне - все пак едва ли е самоубиец - атака летеше и се случи това :

Бекъп

Сега отивам си отворя една бира и си догледам мача .

Все пак човека беше коректен , след цялата помия преди това получих лично :

DeaTh_Row

2008-20-01 18:57:41 Докладвай

Честито

Играта продължава - сега чакаме другия да му свърши Протекцията, ма там няма да летя само аз - той е свършил играта - още не го знае обаче

Успешна игра и пълни каси на всички !!!

От мен беше това - приятна вечер и до Нови Битки !!!
Последна промяна от monty на пон яну 21, 2008 5:53 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Attila
Редник (Private)
Регистриран: пет авг 18, 2006 2:24 am
Контакти:

Мнение от Attila »

Как да не се радвам, че играя с такива играчи!!! :a013: Браво Калине! :bravo: Поздравления и за достойното приемане на загубата от червеноармееца. Нека не забравяме, че това е само игра и се забавляваме, без излишни нерви! :a055:
Потребителски аватар
Nedospivko
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
Контакти:

Мнение от Nedospivko »

ЦитатТранспортьор: 74 (0 ниво)
ЗНС: 1 (0 ниво)[/quote]

а какво се случи с флотата ??? окухя ли ???
Потребителски аватар
zayo^bayo[the predator]
Редник (Private)
Регистриран: нед дек 16, 2007 6:13 pm
Контакти:

Мнение от zayo^bayo[the predator] »

Аз как да не попитам примерно играч като Атилата ти не наля ли своя играч с 16милиона за 2 дни? и да попитам админите защо не се предприема нищо за наливането и за мултиакаунтинга.След като нямаш мини Монти как ги вдигна тия 16к точки за два дни я ми обясни?Щото ние пасем трева не сме виждали досега наливания незнаем.
Последна промяна от zayo^bayo[the predator] на пон яну 21, 2008 2:03 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
monty
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от monty »

halata написа:Цитат(halata @ Jan 20 2008, 06:37 PM) Аз как да не попитам примерно играч като Атилата ти не наля ли своя играч с 16милиона за 2 дни? и да попитам админите защо не се предприема нищо за наливането и за мултиакаунтинга.След като нямаш мини Монти как ги вдигна тия 16 милиона точки за два дни я ми обясни?Щото ние пасем трева не сме виждали досега наливания незнаем.
Ха....не се обаждай малкия, че батко може дойде и за тебе - тая игра или я умееш, или не - имаш право да поискаш проверка на акаунти които и колкото пъти си искаш - ако ме спайнеш и видиш ресурс за още една дина - пак ли ще съм наливан - смешно ми е .....от началото на играта ми като БФ играч никога, НИКОГА никой не ме е наливал - искам да пуснеш проверка и после ПУБЛИЧНО да ми се изивниш - Jade знаеш коя - обърни се към нея .

Моя коментар го дадох - това е игра, недей психясва - ако вече сте, то не мога да ви помогна , освен да ви отърва от картинките ви и да се успокойте :crazy_pilot:
Потребителски аватар
LorD DemoniC
Майор (Major)
Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
Контакти:

Мнение от LorD DemoniC »

Nedospivko написа:Цитат(Nedospivko @ Jan 20 2008, 06:23 PM) а какво се случи с флотата ??? окухя ли ???
Не... Стационира се на друга планета ...
Монти ся ко ? Подскача ли от кеф като маймуна пред монитора? Да взема и аз акаунт на 200к и да ти разлупя муцуната? Така и баба може ;)

Отговор на защитника, че нета му е ужасен:
ЦитатАми браво друго немога да кажа.Флотата ми е жива и здрава,на планетата освен 30 бойни дето се строяха друго нямах,нямах мини и големи складове.Имам само един въпрос към нападателя,как така преди да пусна мод беше наказан(преди 3 дена) и беше на около 84к точки и хоп сега излизам и си 100к,без заяждане ти го казвам искам само да го обясниш.

ПП И защо след като ми е изтрита планетата барабар с 30-те бойни,защо не съм паднал с нито една точка?[/quote]
Последна промяна от LorD DemoniC на нед яну 20, 2008 5:50 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
monty
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от monty »

LorD DemoniC написа:Цитат(LorD DemoniC @ Jan 20 2008, 06:48 PM) Не... Стационира се на друга планета ...
Монти ся ко ? Подскача ли като от кеф като маймуна пред монитора? Да взема и аз акаунт на 200к и да ти разлупя муцуната? Така и баба може ;)
Отговор на защитника, че нета му е ужасен:

Аман от малоумници верно ....още малко и хич и няма ви забелязвам - акаунта го поех ЗАНУЛЕН !!!!
На 5 к - без никакви кораби, освен 4 танкера мисля - започнах да го развивам и да играя преди около 2 месеца , с единствената уговорка на човека, регистрирал акаунта да гоня Занулилия го - но той стой в МОД и от доста време ми е под 1/2 точките - който ме познава, знае откога играя и кво мога - за другите -с тойте сини или недейте много да лаете, като сте на по 10-20к точки - така много лесно :lol:

Аз Лорде тебе овсен във Форума, другаде май не съм те засичал - защо ли :lol:
Мишките стоят мод и на 20к и само църкат - или летиш ,или не - винаги има някой - по силен от тебе .
Всеки трябва да си знаете мястото - явно ти не си намерил твоето - О, форумни боецо :dizzy:
Потребителски аватар
letalenizhod
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
Контакти:

Мнение от letalenizhod »

monty написа:Цитат(monty @ Jan 20 2008, 06:13 PM) Дълго мислех откъде да започна ...дали откакто поех зануления акаунт и го оправих , или от нападките от хората от съюз Red Army.
Та след доста време игра и нападки във форума основно, нито от тяхна, нито от наша страна имаше някакво развитие - повечето хора в играта ги опзнавам и са на моя страна - което винаги в едн абитка е добре - все пак имам доста приятели , говоти да помогнат - затова повечето хора в съюза Ред Арми бяха сини или в Протекция - аз си стоях и чаках.....и днес ненадейно как ме беше наблегнала скуката и мислех за поредния си модрефрешвам системата и виждам Dead Row - спрял мода и свети - веднага без и да спайвам полетях, но поради възнможността да псорешне върнах, че не бях уговорил рецките - след като кацнаха отново полетяха - важното е да имаш приятели все пак :crazy_pilot:
Докато летяха спайнах - както казах по-горе - оплетях без да спайвам - все пак аз бях на 100к, а човека по когото летях малко над 60к - акаунта ми е изцяло боен , няма никакви мини и разни простоий - не бях самоуверен, въпреки , че имах още бая кръстове по другите планети нямаше какво да чакам .
Докато летях спайвах и :

====================

метал: 306 кристали: 19490
газ: 990634 Енергия: 2223

Транспортьор: 74 (0 ниво)
ЗНС: 1 (0 ниво)

Шанс за неуспех 0%

=====================
малко преди удара отново спай :

=====================

метал: 9146 кристали: 3293
газ: 3640 Енергия: 2223

Шанс за неуспех 11%

=========================

Човека явно беше сейвнал, но все пак беше важно си тествам звездите по активен играч най-накрая, още повече след това :
DeaTh_Row

2008-20-01 16:27:40 Докладвай

Ооо мулти,сийтър,наливач и там още
каквото си,сега ще видиме някой да
ти влезе,да ти счупи хубавите знс-та.

=======================
DeaTh_Row

2008-20-01 16:43:00 Докладвай

Хаха айде де,защо върна
атаката?Жалко,че съм ти сложил
игноре и не виждам какво пишеш.Айде
ела да ме изтриеш,аз нямам
намерение да си вдигам флотата ;)

========================
DeaTh_Row

2008-20-01 16:59:06 Докладвай

А така,това се искаше от теб

=======================

Нормално да се видгне - все пак едва ли е самоубиец - атака летеше и се случи това :

http://uni2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=3167397a
който иска да прави бекъп - аз не мога и не ми се заниамва - отивам си отворя една бира и си догледам мача .

Все пак човека беше коректен , след цялата помия преди това получих лично :
DeaTh_Row

2008-20-01 18:57:41 Докладвай

Честито

Играта продължава - сега чакаме другия да му свърши Протекцията, ма там няма да летя само аз - той е свършил играта - още не го знае обаче
Успешна игра и пълни каси на всички !!!

От мен беше това - приятна вечер и до Нови Битки !!!

за това че си бутнал планетата браво.ама за това че си бил наказан и за 3 дена си дигнал 16 к малко странно.16 к са 16 мил ресурси на 300 к акаунт трудно дига толкова извода си го направи сам .нали дълго мислиш откъде да започнеш!
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
Storm_Rider
Редник (Private)
Регистриран: съб дек 01, 2007 6:56 pm
Контакти:

Мнение от Storm_Rider »

на мене всички ми викаха лъкер лесно е да си бутнеш мините и да набиеш некой,като гледам битките в топа са изключителна рядкост и за тея с многото изказвания им предлагам да си ги пишат на листче и след 2 месеца да си ги четат голяма забава ще падне за самите тях...за наливането е идиотско да се смята, че атила ще си рискува аццто да налее с някви си 16милки като може просто да му даде 10 ита и монти да си ги вземе,а в това няма нищо нередно.
[url=http://www.bgprize.info/index.php?l=vote&id=201]Bugs[/url]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Към ДетРоу - не случайно като ти падне планета оставаш с "кухи" точки.Всичко дето е било там - заминава, но си оставаш на същите точки.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”