Позор
-
super_lubo
- Редник (Private)
- Регистриран: пон яну 14, 2008 11:18 am
- Контакти:
Аре смислени отговори!!! Нали бяхте много оборотни!!! Кой сега се покрива и кой зад какво се крие? Админите се скриха зад възможноста си за заключват!!!
Дайте ми отговори защото ще ги дадете така или иначе... По-добре спазете правилата поне веднъж!!! А бе, Зла Сило защо заключи темата или Скорпиона пак свърши тази работа? Вие смислени отговори можете ли да дадете или просто всеки, който не е от познатия ви кръг и попита нещо, което не е Спам (уни1) или "банички" щото на някой си му било писнало да чете за мотивация и получава задвратник!!!
Кой администратор отговаря за форума? Бих желал да разговарям с него!!! Имам оплакване от модераторите, на кой да се оплача от модераторите? Правата ми на легитимно регистрирал се потребител във форума са системно нарушавани от модераторския екип, а единствения администратор изказал се снощи в моя тема се опита да ми наложи цензура, като ме попита какво искам да пиша в оффтопик раздела, демек ако я кефи-стаа, ако обаче не я кефи-на кладата!
Някое административно лице би ли ми се притекло на помощ? Помощ!!!
Дайте ми отговори защото ще ги дадете така или иначе... По-добре спазете правилата поне веднъж!!! А бе, Зла Сило защо заключи темата или Скорпиона пак свърши тази работа? Вие смислени отговори можете ли да дадете или просто всеки, който не е от познатия ви кръг и попита нещо, което не е Спам (уни1) или "банички" щото на някой си му било писнало да чете за мотивация и получава задвратник!!!
Кой администратор отговаря за форума? Бих желал да разговарям с него!!! Имам оплакване от модераторите, на кой да се оплача от модераторите? Правата ми на легитимно регистрирал се потребител във форума са системно нарушавани от модераторския екип, а единствения администратор изказал се снощи в моя тема се опита да ми наложи цензура, като ме попита какво искам да пиша в оффтопик раздела, демек ако я кефи-стаа, ако обаче не я кефи-на кладата!
-
EvilForce
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
- Контакти:
Аз само се чудя що постоянно ме набутвате в латинодрамите си.Големи хора сте а се държите като 15 годишни пишлемета на селския пазар които се карат за захарен памук.Това е само еда игра по ягодите.Аз отивам да пия бира па вие се оправяйте и четете преди да обвинявате.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
пич прочети администраторски произвол и диктотера по - горе и ще разбереш...
няма на кой да се оплачеш
няма на кой да се оплачеш
Ако монтират АК -47 на бойните кораби...
[quote="Karbankal"]Цитат(Karbankal @ Mar 6 2008, 06:04 PM) Ти и онзи великан ххл направо се скъсахте.[/quote]
[image]http://vmp.hit.bg/bf/bfplayer-1.png[/image]
[quote="Karbankal"]Цитат(Karbankal @ Mar 6 2008, 06:04 PM) Ти и онзи великан ххл направо се скъсахте.[/quote]
[image]http://vmp.hit.bg/bf/bfplayer-1.png[/image]
-
skorpionbg
[email protected] или [email protected] сам си избери
)
Стига с тази страница, избери нещо друго
) Молба е това
)
Стига с тази страница, избери нещо друго
Имате си никове - независимо дали зад супер-любо стои дебел или тънък. Аз спамя в офф-топик и много рядко заключвам. Достатъчно дълго време сте били модератори, за да не знаете къде е границата. Форумът си няма отделен администратор - наясно сте и с това. Доста време бяхте дружки със скорпион-бг - вместо да се разберете по човешки правите сеири. Независимо кой от компанията стои в момента зад супер-любо, със сигурност има телефона на Ривъра. Но да звъннете и да се разрешат проблемите е много лесно и бързо. И съвсем не чак толкова забавно, колкото един форумен панаир.
1. Искате читав продукт - е, няма. И мен не ме кефи, но това е положението.
2. Много по-доблестно щеше да е вместо да се криете зад фиктивен ник да излезете и открито да си кажете.
3. Трето няма - когато ти писне прекалено много, решението е бързо и лесно. С достатъчно извънигрови идиотщини се занимавах днес, за да ви следя сапунените сериали Любо срещу Скорпиона. Ако толкова държите да се жалвате, адресът би следвало да го знаете наизуст - support.bulfleet.com.
Хайде със здраве!
1. Искате читав продукт - е, няма. И мен не ме кефи, но това е положението.
2. Много по-доблестно щеше да е вместо да се криете зад фиктивен ник да излезете и открито да си кажете.
3. Трето няма - когато ти писне прекалено много, решението е бързо и лесно. С достатъчно извънигрови идиотщини се занимавах днес, за да ви следя сапунените сериали Любо срещу Скорпиона. Ако толкова държите да се жалвате, адресът би следвало да го знаете наизуст - support.bulfleet.com.
Хайде със здраве!
"I have seen what power does, and I have seen what power costs. The one is never equal to the other." G`Kar, Babylon 5
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
От снощи, повече чета отколкото пиша (рядко ми се случва - даже аз си се учудвам).....super_lubo написа:Цитат(super_lubo @ Jan 15 2008, 05:41 PM) Аре смислени отговори!!! Нали бяхте много оборотни!!! Кой сега се покрива и кой зад какво се крие? Админите се скриха зад възможноста си за заключват!!!
Та Супер Любчо, що не вземеш да напишеш всичките си въпроси, желния и тегобите дет толкова те измъчват на едно място..... и след като както твърдиш, Модераторите (тия главорези, недоЛюбци) те трият.... е аз ти предлагам, да вземеш да ми ги пратиш на ЛС и ще имам грижата да ги постна в тема 1:1 (цензурирам само вулгаризми и лични обиди)......
Така хем ти ще получиш, така лелеяната трибуна.....
хем всички ще спрем да търсим под вола теле..... и може даже и отговори да получим (после към тях и въпроси ще трябва да си задаваме - ама това е друга бира)
Оставам в очакване..... което смятам да полея с малко бира, та да не ми пресъхне устата
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
- italianpower
- Редник (Private)
- Регистриран: нед мар 11, 2007 9:24 pm
- Контакти:
-
skorpionbg
- astalavista
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет фев 02, 2007 3:15 pm
- Контакти:
Jade написа:QUOTE(Jade @ Jan 15 2008, 07:56 PM) Колеги, след като затворите темата, как очаквате човекът да ви отговори без да отваря нова тема? Хайде малко по-логично подходете.
Те тва ме разби
Алоу, колеги, що сте толко обидчиви, бре? Както писах във вече затворената тема, и играчите са хора, което автоматично ги прави равнопоставени на надзорниците на форума
Айде, лека ви и умната, че Славейков дебне и той в мрака
[i][color=#FF6600]There's two ways we can do this job. [b]My way... or the highway![/b][/color]
[/i]
[/i]