Един въпрос възникна

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
hubavelka
Редник (Private)
Регистриран: съб дек 01, 2007 7:07 pm
Контакти:

Мнение от hubavelka »

1. Ако изпратите пълни кораби натоварени с ресурс на атака и случайно заварите капан и половината ви кораби вземат, че дадат фира, ресурса натоварен в корабите които не оцелеят ще остане на полето ПРИБАВЕНИ към рециклажа. Тоест не можете да носите повече ресурс отколкото ви е каргото на оцелелите кораби.
Случай: Натоварил си 500к Метал 800к кристал 200к Газ. След битката общото карго на коработе е 500к. Кой ресурс ще се изхвърли и добави към рециклажа?
1. Ще остана със 300к Кристал и 200к Газ? /както при атаките товариш метала после кристала итн/ интересни рециклажи ще има ;)
2. От трите вида ресурс ще се изхвърли равно количество?

П.С. Това за сега само в 1-ва ли е?
Потребителски аватар
DeadHunter
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед яну 15, 2006 5:56 pm
Контакти:

Мнение от DeadHunter »

hubavelka написа:Цитат(hubavelka @ Jan 10 2008, 04:19 PM) Случай: Натоварил си 500к Метал 800к кристал 200к Газ. След битката общото карго на коработе е 500к. Кой ресурс ще се изхвърли и добави към рециклажа?
1. Ще остана със 300к Кристал и 200к Газ? /както при атаките товариш метала после кристала итн/ интересни рециклажи ще има ;)
2. От трите вида ресурс ще се изхвърли равно количество?

П.С. Това за сега само в 1-ва ли е?
До колкото знам ако натовариш 10 мил ресурс и удариш някой дори и една мега да оцеле се връща всичкия ресурс дори и скаут :)
Явно ся в уни1 го изменят :) не съм чел доста новостите :c022:
та по едно време дори и пълни корабите можеха да крадат половината ресурс

Forever Boldly Теам in my heart & Soul
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Би трябвало да редуцира ресурса до капацитета на корабите по принципа на рециклажа, 2:2:1 .... може и да се подкара от метала..и докъдето стигне
Последна промяна от skorpionbg на чет яну 10, 2008 4:15 pm, променено общо 1 път.
The.Devils.Own

Мнение от The.Devils.Own »

Ааа Скорп, айде нищо да не редуцира, че и тука ще стане каша само с употребата на тая думичка.

Бтв сори за Спама, аз за първи път видях, че това нещо е направено...
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Честно казано, и аз си нямам идея как е направено точно....
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

К`во, к`во?! Значи ако ми разбият 4 меги носещи ресурс, същият ще се прибави към рециклажа?!? :p140:
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
hubavelka
Редник (Private)
Регистриран: съб дек 01, 2007 7:07 pm
Контакти:

Мнение от hubavelka »

misterya написа:QUOTE(misterya @ Jan 10 2008, 06:12 PM) К`во, к`во?! Значи ако ми разбият 4 меги носещи ресурс, същият ще се прибави към рециклажа?!? :p140:
То (май е) ясно ако ги разбият и 4-те че ще се добави към рециклажа. Въпроса е какво и по колко ще се добави от натоварения ресурс - метал, кристал или газ ако остане само едно корабче.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

hubavelka написа:Цитат(hubavelka @ Jan 10 2008, 06:25 PM) То (май е) ясно ако ги разбият и 4-те че ще се добави към рециклажа. Въпроса е какво и по колко ще се добави от натоварения ресурс - метал, кристал или газ ако остане само едно корабче.
Ами сигурно, ще е 2:2:1 :) ... Смятай (че мен ме заболява главата) ;)
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Отговори

Върни се в “Off Topic”