The End

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Maimuna
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
Контакти:

Мнение от Maimuna »

Ми писна ми да играя и се разбих в най-близкия защитник. Епа писна ми, сейвън мейвън не'ам нерви вече. Ай със здраве !
So we crawl.
Потребителски аватар
kasapa
Редник (Private)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:30 am
Контакти:

Мнение от kasapa »

CooL написа:QUOTE(CooL @ Jan 10 2008, 10:48 AM) Ми писна ми да играя и се разбих в най-близкия защитник. Епа писна ми, сейвън мейвън не'ам нерви вече. Ай със здраве !

Ако и бекъп направиш направо поста ще е пълен
Потребителски аватар
Faraona
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет окт 04, 2007 1:08 pm
Контакти:

Мнение от Faraona »

даи бекапче де да те видим
Потребителски аватар
kasapa
Редник (Private)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:30 am
Контакти:

Мнение от kasapa »

Потребителски аватар
R.I.P.
Редник (Private)
Регистриран: чет окт 18, 2007 3:36 pm
Контакти:

Мнение от R.I.P. »

Реца на произвола на съдбата или ... ?
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1139199][/url]
Pixoo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 02, 2007 8:29 am
Контакти:

Мнение от Pixoo »

CooL нали искаше да се бием ??? и предизвикваше анд1 ... той таман летеше с колония и е 10к под тебе с 700 кръста а виж ти какво имаш ... пък нали и с мене искаше да се миелиш аз се регнах написах ти едно ЛС и ти се разби :lol: :lol: :lol:
Потребителски аватар
Maimuna
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от Maimuna »

Pixoo написа:Цитат(Pixoo @ Jan 10 2008, 02:19 PM) CooL нали искаше да се бием ??? и предизвикваше анд1 ... той таман летеше с колония и е 10к под тебе с 700 кръста а виж ти какво имаш ... пък нали и с мене искаше да се миелиш аз се регнах написах ти едно ЛС и ти се разби :lol: :lol: :lol:
Спокойни Пикси, не е заради теб. Общо взето е, за това, че вече нета ми спира доста често, и ако някой ме беше нулнанл щеше да ми е по-гадно. @R.I.P.-разбивам си и рецките, не забелязваш ли ?
И пак за Пиксо-Въпреки слабия ми флот скоростите ми бяха доста по-добри от тези на АНД1. Айде приятно зомбясване.
So we crawl.
Le6oqt1
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 02, 2007 5:11 pm
Контакти:

Мнение от Le6oqt1 »

CooL написа:QUOTE(CooL @ Jan 11 2008, 04:17 PM) Спокойни Пикси, не е заради теб. Общо взето е, за това, че вече нета ми спира доста често, и ако някой ме беше нулнанл щеше да ми е по-гадно. @R.I.P.-разбивам си и рецките, не забелязваш ли ?
И пак за Пиксо-Въпреки слабия ми флот скоростите ми бяха доста по-добри от тези на АНД1. Айде приятно зомбясване.
Е щом ти спира нета удариси една ваканция тва не е причина поради която да спреш да играеш. По добре си признай, че
те е мързяло да играеш :) :k038:
Потребителски аватар
Maimuna
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от Maimuna »

Le6oqt1 написа:Цитат(Le6oqt1 @ Jan 11 2008, 05:50 PM) Е щом ти спира нета удариси една ваканция тва не е причина поради която да спреш да играеш. По добре си признай, че
те е мързяло да играеш :) :k038:
Да, може и да си прав, т.е. аз не съм като другите-най много играя до 00-01 часа. Повече не издържам. А като си ударя една ваканция, ше забравя че имам акк и ше стана (i) и ш'мъ иЗтрият. Пък и ще забавя развитието на съюза ми (на съюзниците ми много им благодаря-особено на asovete, много добър играч и приятел :) ) А да-за Пиксо, това, че си по-добър играч от мен си го признавам, но айде без удари под пояса ? Решил съм да се откажа, направил съм го. Защо си мислиш, че всичко се върти около теб.
So we crawl.
Потребителски аватар
WhiteSnake
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб ное 27, 2004 4:13 pm
Контакти:

Мнение от WhiteSnake »

брао, баце, тва е най-дбория вариант да се откажеш от тая краста булфлийт, дето ти яде времето здраво и освен да зомбясваш, друго не правиш... то винаги има един момент в играта, в който или трябва да спреш или да се залостиш во веки пред компютъра - ти си избрал по-добрия вариант за мен :) поздравления :)
[color=#006400]There is no shame in defeat as long the spirit is unconquered !!![/color]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”