[Red Army] vs [Warez.ru]

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
LorD DemoniC
Майор (Major)
Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
Контакти:

Мнение от LorD DemoniC »

Окопалия се защитник от месеци наред бе поглеждан рядко ... с пренебрежение ... Ние винаги сме мразили защитниците ... Но в този ден двама от нашата наказателна рота решиха да заравнят планетата която вече от лазери бе заприличала на таралеж ... Жалко, че ЗНС-тата не извадиха късмет, но скоро ще се върнат за повторение !

[Red Army]DeaTh_Row vs [ Warez.ru ] superfen_13

[Red Army]Zaio vs [ Warez.ru ] superfen_13

Боклука е прилежно прибран и се подготвя за употреба :)

Ура другари !
Потребителски аватар
gerodzwero
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет сеп 06, 2007 8:21 am
Контакти:

Мнение от gerodzwero »

Перфектна организация и отборен дух!
Това е RED ARMY!
charovna

Мнение от charovna »

БРАВООО на тях. Браво и на целия ни съюз. Супер е. Всички сме готини сладурчета :bravo:
Потребителски аватар
zayo^bayo[the predator]
Редник (Private)
Регистриран: нед дек 16, 2007 6:13 pm
Контакти:

Мнение от zayo^bayo[the predator] »

Доволно :)

Не сме на печалба с ресурса от цялата военна операция,но беше приятно да ликвидираме още едно вражеско гнездо ;)

Суперфена не беше някаква заплаха,ама нали не трябва да го гониш само минаваш и разпиляваш защити,корабчета и триеш картинки.

За съжаление ако продължаваме в същия дух скоро Warez.ru няма да са много боеспособни и пак трябва да се обявяват войни да се търсят стратегически ресурси и така.

Благодаря на всички помогнали за рециклажа на Death Row за добрата стратегия и пожелавам само такъв синхрон в съюза за атаките в бъдеще :)
Последна промяна от zayo^bayo[the predator] на ср яну 09, 2008 5:17 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
^Iliev^
Редник (Private)
Регистриран: нед фев 11, 2007 4:05 pm
Контакти:

Мнение от ^Iliev^ »

halata написа:Цитат(halata @ Jan 9 2008, 02:12 AM) Доволно :)

Не сме на печалба с ресурса от цялата военна операция,но беше приятно да ликвидираме още едно вражеско гнездо ;)

Суперфена не беше някаква заплаха,ама нали не трябва да го гониш само минаваш и разпиляваш защити,корабчета и триеш картинки.

За съжаление ако продължаваме в същия дух скоро Warez.ru няма да са много боеспособни и пак трябва да се обявяват войни да се търсят стратегически ресурси и така.

Благодаря на всички помогнали за рециклажа на Death Row за добрата стратегия и пожелавам само такъв синхрон в съюза за атаките в бъдеще :)
Е ясно е че затова сте атакували точно него.... Кой няма да е боеспособен че нещо не разбрах елате и ти е който си пожелае от вашето добро саюсче .....
Последна промяна от ^Iliev^ на ср яну 09, 2008 5:22 am, променено общо 1 път.
Когато се цепиш от Колектива-Колектива ти го нацепва Колективно ! ;)

enx
Редник (Private)
Регистриран: нед юли 10, 2005 7:23 pm
Контакти:

Мнение от enx »

^Iliev^ написа:QUOTE(^Iliev^ @ Jan 9 2008, 07:21 AM) Е ясно е че затова сте атакували точно него.... Кой няма да е боеспособен че нещо не разбрах елате и ти е който си пожелае от вашето добро саюсче .....
Я кажи какво стана със скълколектора че нещо се изгуби и това момче от вашия сЪюз ? И номера не е да ти идват на готово а да хванеш някой .
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

enx написа:QUOTE(enx @ Jan 9 2008, 09:06 AM) Я кажи какво стана със скълколектора че нещо се изгуби и това момче от вашия сЪюз ? И номера не е да ти идват на готово а да хванеш някой .
Гълъбе,ти к'о?Намекваш ли нещо ?Да инсейн ме занули и какво ?Някой да е казал,че съм незанулим?Еми проведох една битка паднах с 400 кръста,влязох в мод и след 4-5 дни излязох.Вечерта толкова ми беше тъпо от факта,че крада само каси и няма да ударя никой и си легнах дори без сейвън.Ако ми се играеше още във В2 дали нямаше да си направя сейвън а ?
А бе я се приземи малко и почни да мислиш нормално,че да не стане така,че в първа се намери моя планета около всяка твоя.Не ме предизвиквай!Не виждам ти какво имаш да говориш.Инсейн го поздравих няколко пъти(да ти покаже ЛС-та ако ги пази).Да кажа фактите искаш ли ?Легнах си към 12 вечерта без да сейвна и 1 транспортьор,а да ти кажа ли кога беше битката?8:47ч.,дали съм имал време да стана и да се вдигна.Естествено,всяка сутрин ставам преди 8ч.Какъв ти е проблема на мене не ми е много ясно,ама със здраве,гледам във В1 пак сте събрали бая "бойци".Само че аз този път не съм конфедерат ;)
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
charovna

Мнение от charovna »

Skullcollector` написа:Цитат(Skullcollector` @ Jan 9 2008, 10:09 AM) Гълъбе,ти к'о?Намекваш ли нещо ?Да инсейн ме занули и какво ?Някой да е казал,че съм незанулим?Еми проведох една битка паднах с 400 кръста,влязох в мод и след 4-5 дни излязох.Вечерта толкова ми беше тъпо от факта,че крада само каси и няма да ударя никой и си легнах дори без сейвън.Ако ми се играеше още във В2 дали нямаше да си направя сейвън а ?
А бе я се приземи малко и почни да мислиш нормално,че да не стане така,че в първа се намери моя планета около всяка твоя.Не ме предизвиквай!Не виждам ти какво имаш да говориш.Инсейн го поздравих няколко пъти(да ти покаже ЛС-та ако ги пази).Да кажа фактите искаш ли ?Легнах си към 12 вечерта без да сейвна и 1 транспортьор,а да ти кажа ли кога беше битката?8:47ч.,дали съм имал време да стана и да се вдигна.Естествено,всяка сутрин ставам преди 8ч.Какъв ти е проблема на мене не ми е много ясно,ама със здраве,гледам във В1 пак сте събрали бая "бойци".Само че аз този път не съм конфедерат ;)
Малко е тъпо да обясняваш, чи ти било скучно и за това си си оставил флотата на планетката, не мислиш ли??
Що за идиотщина. Ако си искал да приключиш с играта си в уни 2, има десетки по- подходящи начини. Еййй, как един от вас не чух да каже- "Верно бе, аз съм си магаре, и си заслужавам боя"
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

charovna написа:QUOTE(charovna @ Jan 9 2008, 10:42 AM) Малко е тъпо да обясняваш, чи ти било скучно и за това си си оставил флотата на планетката, не мислиш ли??
Що за идиотщина. Ако си искал да приключиш с играта си в уни 2, има десетки по- подходящи начини. Еййй, как един от вас не чух да каже- "Верно бе, аз съм си магаре, и си заслужавам боя"
Какъв е начина ?(аз нали съм магаре и не се сещам)
да налея някой приятел ли ?Като си разделя флотата на 10 части и му кажа да се организира с рецовете .Еми от тази гледна точка ,да магаре съм,никой не исках да наливам,не съм го правил и нямa да го правя.Или кой е другия начин ?Да вляза във вечен мод ?Еми за 4 месеца ,когато играх съм пуснал 3 мода(ПОВТАРЯМ ТРИ МОДА).Не като някои от вашия съюз,които не помнят колко са пуснали за 1 седмица(не ги обвинявам,но е факт),ползвал съм и точно една протекция.Винаги съм уважавал враговете си,ама тук вече малко попреминахте границата.Ако съм писал на някой нещо лошо на ЛС от вашия съюз нека го пост-не,че нали съм магаре не помня.Ама всяко търпение и уважение свършва някъде.
Винаги съм уважавал хората,които играят честно,затова исках и аз да играя честно.Ами то като е така,можех да кажа на Илиев,че се отказвам и да събира рец-ките и да ме удря по всички планети.Да,ама не му казах нали ?
Гледайте си живота не се правете на големи играчи,защото не сте (и аз не съм).Във форума всичките много летят и много зануляват.

Edit:Лоад,не играя от 1 седмица и повече във В2.Ако исках да орева форума,щях да го направя тогава,не мислиш ли ? ;)
Аз дори нямам намерение да се включвам във "форумните битки" на В2,ама много ми е интересно защо ми споменават името,след като аз си мълча(Не съм женен,не ми е спирал нет-а,баба ми не живee в нас и измисли нещо по-хитроумно,че не си забавен)
Последна промяна от Skullcollector` на ср яну 09, 2008 10:04 am, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

/off

А можеше и просто да каже, че нета му е спрял... или баба му е била заела компа... или че жена му е раждала... :> Въпреки че го зануляват, пак всеки е безгрешен... туй то. От оправдания смисъл няма - дори и да е така, доказателства няма... само драскаш редове без чет за няма нищо. Случва се. :}
Последна промяна от LoaD на ср яну 09, 2008 9:58 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”