Чао bulfleet

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
blademaster_rado
Редник (Private)
Регистриран: нед авг 26, 2007 1:17 pm
Контакти:

Мнение от blademaster_rado »

Пичове отлитам :crazy_pilot: . Спирам с играта на bulfleet. Поне с летежите.Много времеемка е тази игра на кораби,почвам на зщита в 1ва да видим новите неща.Сметнах да си ида с финална битка,а dim4o любезно предложи да ме спонсорира с тупаници.Естествено нямаше да се дам без бой затова фалиралите предприятия без бъдеще ги срутих и пренасочих финансите.Ненужните "клошари" на разпадащата ми се "империя" бяха продадени в робство.Закупих си още леки войници и съвсем малко звездна "конница" тъй като империята беше в разцвет и хората пируваха.Складовете ни бяха така пълни.Всичко доведе до ----> :c054: (Цъкни на набитото човече ) !. Битката бе уговаряна отдавна,просто ми беше нужно време да превърна ресурса в машина за убиване.Забравих да рефрешна иначе кръстовете бяха точно 700.
Акаунтът съвсем скоро ще бъде изтрит-чакам си кода на пощата.

За мен остава гордостта,че цял рунд никой не успя да ме занули за пръв път и 75тата временна позиция по бойни точки.[Бях на 25к точки като ги имах]

Пожелавам успех и доза късмет занапред на всички играчи. Нека складовете ви никога да не са празни,а флотата винаги да носи грандиозни победи :a055:

Поздрави:

rado_123 :b070:
Последна промяна от blademaster_rado на нед яну 06, 2008 8:48 pm, променено общо 1 път.
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Успех, братле. Явно добре си се справял с играта. Всичко ти най-розово :a013:
Потребителски аватар
italianpower
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 11, 2007 9:24 pm
Контакти:

Мнение от italianpower »

Браво, добре си го направил
Поздрави за тва, че не са те занулили нито веднъж :a055:
Мога само да ти пожелая успех в 1ва на защита :)
Ше те чакаме да се завърнеш при флийтърите(всеки true fleeter рано или късно излита за една последна битка :P )
Последна промяна от italianpower на нед яну 06, 2008 9:35 pm, променено общо 1 път.
[url=http://imageshack.us][/url]
ЦитатMiuMiu: MIke, what do u prefer: N*SYNC or BackstreetBoys?
Mike: slow death[/quote]
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

italianpower написа:QUOTE(italianpower @ Jan 6 2008, 10:35 PM) (всеки true fleeter рано или късно излита за една последна битка :P )
много добре казано :)
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Maat
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон ное 12, 2007 4:37 pm
Контакти:

Мнение от Maat »

VaCaTa написа:QUOTE(VaCaTa @ Jan 6 2008, 10:38 PM) много добре казано :)
И рано ли късно се връща
-= | 10:57:23 | =- <sin_zaek[spi]> рояле, рояле... научи се да пиеш
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските
Потребителски аватар
dim4o
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон авг 08, 2005 8:43 pm
Контакти:

Мнение от dim4o »

Понякога срещу него летят :)
Браво , добра битка се получи , успех в живота и във всички твой бъдещи начинания :)
Що се отнася до играта , най вероятно някога пак ще се завънеш
Не признаете вы мое родство,
А я ваш брат, я человек.

Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
Потребителски аватар
Maimuna
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
Контакти:

Мнение от Maimuna »

Браво Радо, много съжалявам, че толкова бързо ни свърши интригата :( Успех в живота и всичко най-хубаво !
So we crawl.
jaluksi

Мнение от jaluksi »

CooL написа:QUOTE(CooL @ Jan 7 2008, 12:31 PM) Браво Радо, много съжалявам, че толкова бързо ни свърши интригата :( Успех в живота и всичко най-хубаво !
Кви интриги ти киснеш само в мод и протекции вече 5те си си изхабил на 35к точки 100% съм сигурен
Потребителски аватар
Maimuna
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
Контакти:

Мнение от Maimuna »

Мне, не съм :) Ако незнаеш това акк беше на Lokomotiveca_94, каза че се отказва и ми даде пасс-а. В миналото (мойто си акк) си направихме малка сбирщина с Радо. Накрая нямах нет 2 дни и ме занули естествено. Евала му права за бойните точки !
ПП:Модирал съм да ми станат кръстовете, а и си умирам от скука-около мен няма жива душа, даже каси няма ...
So we crawl.
jaluksi

Мнение от jaluksi »

CooL написа:QUOTE(CooL @ Jan 7 2008, 07:55 PM) Мне, не съм :) Ако незнаеш това акк беше на Lokomotiveca_94, каза че се отказва и ми даде пасс-а. В миналото (мойто си акк) си направихме малка сбирщина с Радо. Накрая нямах нет 2 дни и ме занули естествено. Евала му права за бойните точки !
ПП:Модирал съм да ми станат кръстовете, а и си умирам от скука-около мен няма жива душа, даже каси няма ...
абе да ти станат кръстовете дръжки
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”