Не се ли закръглява винаги към по-малкото.

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
hubavelka
Редник (Private)
Регистриран: съб дек 01, 2007 7:07 pm
Контакти:

Мнение от hubavelka »

Не е като в нормалния живот 0.5 и по-голямо от 0.5 = 1. До колкото знам във играта винаги се загръглява към по-малкото. т.е. 0.9=0. Значи ако някой има на планетата 5 ресур ти взимаш половината т.е. 2.5 със закръгляването 2.
а на мен сега ми се случи ето това ;)

Астроплотацията на астероид в квадранта на [2:332:11] даде като резултат 0 метал, 0 кристали, 699.5 газ.

Флота от [2:332:11] се завърна на доковете на [2:332:10], носейки 0 метал, 0 кристали, 700 газ.

дано да не ме накажат че съм се възползвала от бъг да печеля ресурси :-D
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Мъка...
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
Stankata
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср ное 29, 2006 7:50 pm
Контакти:

Мнение от Stankata »

Аааа к`во значение има :)

А закръгляването важи за защитата. Тоест ако имаш една ракетка да кажем и те ударят ( трябва да се възстанови 60%, тоест цялата ракетка ) се закръглява към по-малкото, за да не се окажеш с вечна защитна установка ;)

За другите неща не знам, конкретно за астроплоатацията нормалното е да се закръгли към по-голямото.

Фолъне: К`ва мъка те мъчи ... тая игра си е доказано, че причинява крайни психически проблеми :>
Последна промяна от Stankata на пет яну 04, 2008 4:50 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#A0522D]rock`n`roll baby[/color][/i]
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Само при корабчетата и защитата, душко ;) Щото няма как да имаш 7/9 корабче или 3/4 зенитка :)
Потребителски аватар
hubavelka
Редник (Private)
Регистриран: съб дек 01, 2007 7:07 pm
Контакти:

Мнение от hubavelka »

Благодаря за отговорите! Най- коректно би било и в първото събщение да пише 700. все пак е един и същ товар. ние виждаме само крайния резултат. полето в базата е decimal, защо да не се закръглява и по време на астрополацията /тази операция не се извършва от базата, там си остава 0.5/.
П.П. Относно трайните увреждания: не са от играта по рождение са ;)
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

А бе, няма ли кой да даде на Хубавелка инструменти (чук, кирка, или длето там) и да по-оправи малко играта... ;) цъ цъ
То бива, бива, ама това ващо на нищо не прилича ... :P
Последна промяна от misterya на пет яну 04, 2008 5:11 pm, променено общо 1 път.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
Maimuna
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет фев 23, 2007 2:05 pm
Контакти:

Мнение от Maimuna »

Абре тая тема не е ли за "Задай въпрос, Вселена еди коя си" ? А и велиииикия бъг, ше спечелиш 1 газ хахахахаха
So we crawl.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Станка, мъката е, че се прави цяла тема за 1 газ...поне качествен спам да беше
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
Maligos
Редник (Private)
Регистриран: ср май 30, 2007 5:59 am
Контакти:

Мнение от Maligos »

Баси на каде трагна играта за 0.5 газ проблем да праим :roll: :lol: :lol:
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Jan 4 2008, 06:30 PM) Станка, мъката е, че се прави цяла тема за 1 газ...поне качествен спам да беше
Брех, богаташ, как ще е малко ве. За толкоз 5 сумалиеца ще те бият в играта до отказ... :) .
Последна промяна от LoaD на пет яну 04, 2008 7:15 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Отговори

Върни се в “Off Topic”