Защо беше необходимо това самоубийство?????????
Аз не познавам нападателя. Той нито веднъж не ме е спайвал и следва атака. А ето го резултата: http://u3.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=296215d
бекъп: http://ksc.hit.bg/crazy/crazy_killer.htm
Нападателя се е размазал буквално и безвъзвратно. Изводи:
1. Спайваме играч 2:213:15
2. Удря се играч 3:188:12(САМ В СЪЮЗА СИ, А ЗАЩО ЛИ?)
3. Рециклира го ..........? НЕКА КАЖАТ АДМИНИТЕ И АКО ТОВА Е 2:213:15.
----------
НЯКОЙ СЕ Е НАЛЯЛ
но все пак победата на защитника си е победа.
За информация........ рециклирах цялата си защита
Последна промяна от non1988 на пет яну 04, 2008 7:27 am, променено общо 1 път.
Смятам че знам истината, този на 3,213 jeisanx и въпросния нападател бяха в един съюз. На 2,168,1-4-7-10-15 имаше един dr3ams 5 колонии за 24ч събори сгради и купи кръстове и някой го разби. От приятел разбрах че jeisanx го е ударил и dr3ams се трие. И следва продължението това за което е темата наливането. Но дотук не свършва историята сега пък jeisanx иска да си продаде асс, ами къде му е ресурса и беше на 24-25к точки а гледам е на 20к сега. Аз съм 100% сигурен че dr3amx и jeisanx са едно лице. Сори мултита но защо все аз попадам на вас или поточно вие на мен.
Последна промяна от amigo на пет яну 04, 2008 8:20 am, променено общо 1 път.
И аз мисля така, помолил съм за админастративна проверка.
Ако се види следата на рациклажа ще се разбере за кой е бил предназначен.
Аз хванах от него към 350-400к и вече съм на плюс, но ме е яд да ни правят всички на глупаци.
Може да се получи така, че тези двамата наливат трети по-голям
Последна промяна от non1988 на пет яну 04, 2008 8:57 am, променено общо 1 път.
Както виждате не е това което си мислите - имаме си спайове, атаки, рециклиране - абе имаме си всичко. Така че всичко това щеше да е супер, ако имаше идея jeisanx да прати рециклажа на crazy_killer. На такива неща се вика отборна игра и хората милеят за такава игра.
Това което ме смущава мен обаче е че jeisanx и crazy_killer са с 1 IP. И твърде често дори се играе по едно и също време от 1 ПС. А това е нещо което е в разрез с всички правила.
Така че ги наказвам 3 дни за изясняване на случая и обвинение в ситинг или мулти. След което ако не получа задоволително обяснение. Ще ги обява за мулти и ще ги накажа до края на рунда.
Последна промяна от freeico на пет яну 04, 2008 9:03 am, променено общо 1 път.
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
На 29.12.2007 имаше наливане чрез разбиване на флот на 4:250:2...
Момчето което беше на 4:250:2 ми писа предната вечер, че се отказва от играта в 3та вселена...
на другия ден някъде сутринта или на обяд имаше рециклаж на планетата му... бая много, кой бе обран за няколко минути.... и планетат му изчезна буквално веднага след като рециклажа беше обран.
За съжаление... вече месиджа го нямам...
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
korahmor написа:Цитат(korahmor @ Jan 4 2008, 11:31 AM) На 29.12.2007 имаше наливане чрез разбиване на флот на 4:250:2...
Момчето което беше на 4:250:2 ми писа предната вечер, че се отказва от играта в 3та вселена...
на другия ден някъде сутринта или на обяд имаше рециклаж на планетата му... бая много, кой бе обран за няколко минути.... и планетат му изчезна буквално веднага след като рециклажа беше обран.
Сички сте далеч от истината като се разбера с админа пе ви кажя стига да ми отговори тва за което ме е наказал е вазможно най глупавото нещо което сам чувал мина цял месец и до се не бяхме мулти (едвали само 1 пат са ни проверявали) вярно че сме френдове ама нз че е забранено приятели да играят в една вселена като си има предвид че даже не сам го сиидвал никога и той мен. ...... но сичко това е записано и чякам да се изложят някакви факти...
CrazY_KilleR написа:Цитат(CrazY_KilleR @ Jan 4 2008, 12:23 PM) Сички сте далеч от истината като се разбера с админа пе ви кажя стига да ми отговори тва за което ме е наказал е вазможно най глупавото нещо което сам чувал мина цял месец и до се не бяхме мулти (едвали само 1 пат са ни проверявали) вярно че сме френдове ама нз че е забранено приятели да играят в една вселена като си има предвид че даже не сам го сиидвал никога и той мен. ...... но сичко това е записано и чякам да се изложят някакви факти...
Виж това да сте приятели е добре, ама от 22к на 3к точки не виждам как ще стане прехвърлянето. Само може от врата на врата да си подадете тортичка не и ресурса.
wildсat написа:Цитат(wildсat @ Jan 4 2008, 12:54 PM) Виж това да сте приятели е добре, ама от 22к на 3к точки не виждам как ще стане прехвърлянето. Само може от врата на врата да си подадете тортичка не и ресурса.
Аз на които трабва да обесня 6е обесня нее вашя работа още чякам дамина да ми пише