Левски или ЦСКА ?
- Toso_is_back
- Редник (Private)
- Регистриран: чет сеп 13, 2007 4:23 pm
- Контакти:
Кви са тея шопи бе ?!
САМО БОТЕВ ПЛОВДИВ
САМО БОТЕВ ПЛОВДИВ
Последна промяна от Toso_is_back на нед дек 30, 2007 2:52 pm, променено общо 1 път.
- DeadHunter
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: нед яну 15, 2006 5:56 pm
- Контакти:
bakteriq написа:Цитат(bakteriq @ Dec 30 2007, 02:59 PM) Левски разбира се!!!
click
Toso_is_back написа:Цитат(Toso_is_back @ Dec 30 2007, 03:51 PM) Кви са тея шопи бе ?!
САМО БОТЕВ ПЛОВДИВ
Аве кви са тия канарчета нещо умряха
Последна промяна от DeadHunter на нед дек 30, 2007 11:25 pm, променено общо 1 път.
Forever Boldly Теам in my heart & Soul
- Nedospivko
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
- Контакти:
- Toso_is_back
- Редник (Private)
- Контакти:
Ся ти е смешно ама като дойде пролет на нашия стадион. Много като тебе ще плачкат..DeadHunter написа:QUOTE(DeadHunter @ Dec 30 2007, 04:40 PM) Аве кви са тия канарчета нещо умряхаСамо Локомотив Пловдив
![]()
Акулиииииии акулиииииNedospivko написа:QUOTE(Nedospivko @ Dec 30 2007, 04:43 PM) Във Варна има един стадион
зелено бялото е там закон
Там Черно море поставя на колене
и най-нещастните си врагове.
Черно море отбор любим
в сърцата наши ти вечно ще си
и ще сме винаги с вас
и ще сме винаги с вас
на вас ще бъдем ний верни до гроб!
![]()
![]()
![]()
Последна промяна от Toso_is_back на нед дек 30, 2007 4:02 pm, променено общо 1 път.
REDorDEAD 
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
- Toso_is_back
- Редник (Private)
- Контакти:
Разбирам те и има една поговорка за твоя случай:duinox написа:QUOTE(duinox @ Dec 30 2007, 05:51 PM) българския футбол съм го отписал отдавна но преди бях от ЦСКА и естествено Черно Море (защото баба ми и дядо ми живеят точно в блока до стадиона и бях принуден от приятелите да съм от тях![]()
Когато се цепиш от Колектива-Колектива ти го нацепва Колективно