Добър вечер на всички ... вижте преди всичко искам да кажа, че не съм любител на пускането на битки в трибуната поради простата причина, че винаги покрай тях възникват адски много спорове, заплахи, стига се до повишаване на тона и какви ли не други глупости! Слагам битката само заради това, че си заслужава според мен, а не да поражда ненужни спекулаций при някой по агресивни играчи.... Предисторията е доста дълга. С Диментора сме се засичали в доста вселени и водим стара битка по между си. Водим постоянна война с бившият му съюз Slipknot ... Дебна го доста време в повечето случай след като му изпращаха смс той се появяваше доста бързо, но този път беше различно ... За всеобщо съжаление нета му е спрял и не е успял да се логне навреме, за да вдигне флотата. Дори аз съжалявам, защото се губи част от насладата когато обстоятелствата са такива... Какво да кажа за рециклажа седя доста време сигурно е събран от доста хора или със сигурност повече от един човек. Аз успях да хвана малка част, но крайно недостатъчна за да си избия точките, които загубих в битката.
Това е самата битка:
Тупаниците
Рециклаж:
Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:
4720000 метал
0 кристали
0 газ
На тези координати останаха:
8495000 метал
13215000 кристали
6607500 газ.
Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:
0 метал
4720000 кристали
0 газ
На тези координати останаха:
0 метал
290000 кристали
6607500 газ.
Кражбите:
Откраднати са: 71610 метал, 381419 кристали, 283345 газ.
Пожелавам бързо възстановяване на Диментора, който поздрави мъжки и се отнесе сериозно! А не просто като едно лапе да започне да псува по противника си! И изказвам специални благодарности към Кашмир, че ме отмени да направи бекъп-а!
Весели празници на всички и помнете, че това е само една игра!