Добър вечер на всички неуморни играчи и на тези които пииват и играят от домашни условия.
Някои имат късмет други нямат.
Тези които бъдат отнесени на празниците, сами би трябвало да са си виновни, Bulfleet, подари на всички ни по 100 нанота ... и преспокоино требваше да си пуснат МОДовете.
Е разбира се за WARofGODS, Дядо Коледа не пропусна съюза, като му осигури "заблеяни" рибки.
Поздравления на защитника, че е нормален човек и си празнува Коледа На фараона - приятно избиване на комплексите
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
Fallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ Dec 25 2007, 09:23 PM) Поздравления на защитника, че е нормален човек и си празнува Коледа На фараона - приятно избиване на комплексите
Само за справка - защитника беше онлайн при пускането на атаката - 2 мин отчиташе таймера, а влезе някъде на 16тата или 17тата
-= | 10:57:23 | =- <sin_zaek[spi]> рояле, рояле... научи се да пиеш
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските
Maat написа:Цитат(Maat @ Dec 25 2007, 11:34 PM) Само за справка - защитника беше онлайн при пускането на атаката - 2 мин отчиташе таймера, а влезе някъде на 16тата или 17тата
Ти си малък и не знаеш как губиш представа за времето докато пиеш
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
Fallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ Dec 25 2007, 09:23 PM) Поздравления на защитника, че е нормален човек и си празнува Коледа На фараона - приятно избиване на комплексите
комплексар си ти вече 2 години не виждаме твоя битка а само мнения,олигофренията ти няма краи
поздравления за битката на фараоня
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Еми явно бойните ми точки са от копане...а битки не пускам баш заради тъпаци като тебе.Сега определено съм сигурен, че ще спечелиш оная награда в Офтопик...само дето не е използван точния епитет там.Извинявам се за офф-а...
пффф зле си баце,и живота ти си такова олигофренче,няма да прокопсаш ти в живота,аххх няма думи ти си един простак пак я изкара на обиди,ти си психически недоукрепено дете,мислиш си че дразниш другите като ги обиждаш,не е така дразниш ги с олигофренията си,колкото до тая тема дори аз гласувах за себе си,за да се радват тъпаците като тебе,ама ти си неразбрано четириного куцо магаре,от теб няма да излезе нищо за пореден път ти го казвам,с наи кратки думи ти си един презерватив в дамската чанта на детственица
С обидите си можеш да накараш и някои друг човек да те напсува само,надявам се някои модер да ти даде малко бан за почивка
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif