Помествам го по молба на съюзник и приятел :
" Историята започна миналия рунд във вселена 2
Започнах в средата на рунда, като играех БФ. за първи път. В съседната слънчева система
беше Dimorese който играеше сам. Поканих го да играеме заедно, но той отказа. Не след
дълго ми беше спрял нета за около 15 часа. Той се беше възползвал от ситуацията и беше
разбил половината ми флот, който беше на главната ми планета. Аз се възстанових и
продължих да играя. Една сутрин видях, че той лети към мен със ЗНС. Помолих Anonimen да
ми помогне с рециклажа и разбих ЗНС-то му. С останалите кораби щях да го нападна, но той
наби МОД до края на рунда. Когато започна настоящия рунд, го видях че играе и го поздравих.
Преди месец и нещо пак имаше авария с нета и Dimorese пак успя да ме разбие.
Взех друг асс.,който също беше занулен и продължих да играя, а стария jokeyfirst го дадох на мои познат
с който игрееме в uni1. Но моя приятел Dimorese започна да се крие като мишка в МОД и не смее да си
покаже носа. А може би е форумен боец? "
Сега да си кажа и моето менение - със съюз Хеви Метъл по една или друга причина през рундовете бяхме от едната страна на барикадата - тоя път не е така - няма го Zodiac - може би заради това, а и Диморезе ме изненада с наглостта си и големото напъване - хубаво - ударил си и толкова ...то неха хвалби, не беше чудо ...и сега къде е големия боец ?!
Спираш мода и летя докато останеш без планети - това е положението, или си син докат ми позеленееш - сам си избираш - за мен е въпрос на чест тоя път - да ти затворя голямата уста.
Винаги съм играл кореткно - няма моя битка във форума - не обиждам загубил никога - все пак никой не е безсмъртен - ам ти явно си го забравил - трябва май ти го напомна ...
Весели празници и пълни складове на всички !!!
За форумните бойци и имат ли те почва у нас ...
-
EvilForce
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
- Контакти:
Абе за вас ЛС няма ли?Що трябва да занимавате всички със съюзните си дрязги,нито сте интересни, нито някой го интересува.Като имате нещо да си казвате отсега нататъка на ЛС.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]